Така ... Здравейте и от мен. Виждам , че войната не върви както трябва и искам да кажа някои свои виждания относно това.
1-во : Алианса в този сървър има 2% добри играчи с добре развити герои. Имена няма да казвам, всички ги знаят (поне от 10-те % които ходят на инстанций) , останалите 90 % от героите са или малък левел или ги е страх да се мушнат между хората и да се разговорят. Докато при Хордата не е така. Лично наблюдение, но за съжаление е факт.
2-ро : Хората които играят в алианса в момента 100 % имат и герои в хордата. Абсолютно съм убеден, дори се набива на очи, защото къде са сега добрите играчи на алианса ... ????
3-то : Алианса не е сплотен народ, всеки бяга и се крие .... никога не сме координирани и заедно .... никога не сме се събирали повече от 6 човека за инстанция ... преко сили и с много зор. Или пък съберем се , бием 1 BOSS и айде ... давай другата. Драги колеги " играчи " .... Така инстанция не се минава според мен. Много рядко е било да се съберем за поне половин инстанция ако не цяла.
Тва е ... мога и още да изредя, но май няма смисъл ... ако ние не направим нещо, войната е спечелена за Хордата. Лично мое мнение. Не казвам че съм добър играч и владея героя си ... напротив. Не се занимавам с това, играя за удоволствие. Всички познавате Og левел 70 алианс hunter. не говорим за онзи дубльор дето ми е взел името. Играя с този герои 1 година и няколко месеца и пак не го владея на 100 %.
тва е... отклоних се достатъчно за да смеся няколко теми. Помислете си.
p.s. Щях да забравя ... тези 2-та : 1 Kryptonite 70 хонор : 36136
2 Tanja 70 хонор : 19831
разбирам че по цял ден висят в SW и чакат.... един на стелт, а другия някъде скрит.... но там рядко има лвл 70. Само ако някои малък викне че му е писнало на онова от тях. Нека Tanja се оправдае ако не е така. М/у другото, Таня ... спомняш ли си как обикаляше отдалече El и Og и казваше "момчета ще си правим ли проблеми"
С почитания : Miroste