Автор Тема: Evo War Season 1  (Прочетена 16397 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Shunae

• Gladiator
  • Публикации: 772
  • EVO Karma: -9
  • WOW Beta Tester
Re: Evo War Season 1
« Отговор #75 -: Юли 22, 2008, 08:12:27 pm »
Защо специално аз съм сниман като плюя ally-ta.Нищо лошо няма в това. :-)

Неактивен Damage

• Crusader
  • **
  • Публикации: 59
  • EVO Karma: 0
« Отговор #76 -: Юли 23, 2008, 10:11:56 am »
Защо специално аз съм сниман като плюя ally-ta.Нищо лошо няма в това. :-)

Ми да точно така ... за да има War season трябва да има злоба :D :D :D (Нищо че съм али)

А Shaun верно е трън в очите щото ... аз не разбирам кво печели от тва че нито играе хорда нито алианс .... изобщо не ме бърка да си прай квото иска и не ми дреме за последствия просто ... последствията си ги прави сам... щото не може в (принципно) PvP server да си и от двете страни....

Пък и тва не е първото предателство ... (пак казвам изобщо не ме интересува щото така нищо не се постига)

(пиис  :clover: )
Затваряш очи за момент ... но момента вече го няма !

Неактивен shaunn

• Crusader
  • **
  • Публикации: 164
  • EVO Karma: -17
  • Better Late Than Never
« Отговор #77 -: Юли 23, 2008, 03:21:51 pm »

Ми да точно така ... за да има War season трябва да има злоба :D :D :D (Нищо че съм али)

А Shaun верно е трън в очите щото ... аз не разбирам кво печели от тва че нито играе хорда нито алианс .... изобщо не ме бърка да си прай квото иска и не ми дреме за последствия просто ... последствията си ги прави сам... щото не може в (принципно) PvP server да си и от двете страни....

Пък и тва не е първото предателство ... (пак казвам изобщо не ме интересува щото така нищо не се постига)

(пиис  :clover: )
:rofl: какви последствия бълнуваш. всеки си играе с която си иска фракция

Неактивен admin

• Owner
  • Challenger
  • Публикации: 11572
  • EVO Karma: 316
  • Think of will!
    • Peycho's Blog - Think of will!
  • ISP: AWS
  • Герой: Alein
« Отговор #78 -: Юли 23, 2008, 04:36:31 pm »
Говори че вече няма да си уважаван играч, или поне не толкова колкото до преди това.
A systems programmer will know what to do when society breaks down, because the systems programmer already lives in a world without laws.

EVOWOW Private Wow Server
WOTLK Database

Неактивен atanas1914

• Duelist
  • Публикации: 1347
  • EVO Karma: 35
« Отговор #79 -: Юли 23, 2008, 05:47:38 pm »
:rofl: какви последствия бълнуваш. всеки си играе с която си иска фракция
Kick от гилда ти,90% от алианса те ненавижда, хордите ти се подиграват зад гурба...
Моля,не ми пишете ПМ-и свързани с забравени пароли и изчезнали герои!Само МеКеТа и Алеин могат да ви помогнат за това.
http://www.vbox7.com/user:atanas1990?p=allvideos http://www.youtube.com/user/atanas1914
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Deathwing&n=Sothas http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Deathwing&cn=Ldk

miroste

• Гост
« Отговор #80 -: Юли 23, 2008, 09:56:39 pm »
Така ... Здравейте и от мен. Виждам , че войната не върви както трябва и искам да кажа някои свои виждания относно това.
1-во : Алианса в този сървър има 2% добри играчи с добре развити герои. Имена няма да казвам, всички ги знаят (поне от 10-те % които ходят на инстанций) , останалите 90 % от героите са или малък левел или ги е страх да се мушнат между хората и да се разговорят. Докато при Хордата не е така. Лично наблюдение, но за съжаление е факт.
2-ро : Хората които играят  в алианса в момента 100 % имат и герои в хордата. Абсолютно съм убеден, дори се набива на очи, защото къде са сега добрите играчи на алианса ... ????
3-то : Алианса не е сплотен народ, всеки бяга и се крие .... никога не сме координирани и заедно .... никога не сме се събирали повече от 6 човека за инстанция ... преко сили и с много зор. Или пък съберем се , бием 1 BOSS и айде ... давай другата. Драги колеги " играчи " .... Така инстанция не се минава според мен. Много рядко е било да се съберем за поне половин инстанция ако не цяла.

Тва е ... мога и още да изредя, но май няма смисъл ... ако ние не направим нещо, войната е спечелена за Хордата. Лично мое мнение. Не казвам че съм добър играч и владея героя си ... напротив. Не се занимавам с това, играя за удоволствие. Всички познавате Og левел 70 алианс hunter. не говорим за онзи дубльор дето ми е взел името. Играя с този герои 1 година и няколко месеца и пак не го владея на 100 %.
тва е... отклоних се достатъчно за да смеся няколко теми. Помислете си.
p.s. Щях да забравя ... тези 2-та : 1    Kryptonite 70  хонор : 36136
2    Tanja 70  хонор : 19831
разбирам че по цял ден висят в SW и чакат.... един на стелт, а другия някъде скрит.... но там рядко има лвл 70. Само ако някои малък викне че му е писнало на онова от тях. Нека Tanja се оправдае ако не е така. М/у другото, Таня ... спомняш ли си как обикаляше отдалече El и Og и казваше "момчета ще си правим ли проблеми"  :cool:  :freak:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

С почитания : Miroste
« Последна редакция: Юли 23, 2008, 11:25:11 pm от miroste »

Неактивен Shunae

• Gladiator
  • Публикации: 772
  • EVO Karma: -9
  • WOW Beta Tester
« Отговор #81 -: Юли 23, 2008, 10:05:45 pm »
Аз съм Horde и нямам alliance герой :question:

miroste

• Гост
« Отговор #82 -: Юли 23, 2008, 10:16:55 pm »
Аз съм Horde и нямам alliance герой :question:

не говоря за теб. Всички ще си кажете както си започнал .... давайте

edit : м/у впрочем играл си алианс, няма начин да не си.

И още нещо ... тазвечершния раид за OG се провали ... познайте защо ... досетете се .....

Лека нощ.
« Последна редакция: Юли 23, 2008, 11:28:55 pm от miroste »

ArtI^

• Гост
« Отговор #83 -: Юли 24, 2008, 02:48:51 am »

не говоря за теб. Всички ще си кажете както си започнал .... давайте

edit : м/у впрочем играл си алианс, няма начин да не си.

И още нещо ... тазвечершния раид за OG се провали ... познайте защо ... досетете се .....

Лека нощ.
не можем не можем...подскажи, подскажи ..абе вие верно че алиансите нямате и един добър играч обаче сега не е чак толкова зле положението(Who am i kidding)..вие сте пълна скръб отказвате и хорд играчите от играта то вие печелите едно WSG или АB на 77 милиона години и с огромно превъзходство на всичкото отгоре. Ок никой не е роден научен да играе ама поне нещо тренировчици ала бала направете както по рано се правеха пред OG..имаше едно време добри alliance играчи и постоянно ни мажеха(не зная може би защото бяхме 5 човека а те 25 но това няма значение в момента) та мисълта ми е вие както и някой тардове от хордата залагате адски много на инстанции и босове (което естествено е донякаде правилна стратегия за този сървър понеже арените не дават арена пойнтс...а и да даваха пак нямаше да има играчи с много арена пойтс по простата причина че има индивиди които предпочитат да се забият в зул аман нищо че имат всичко от там вместо да се спретне едно здраво ПВП) както и да е надявам се знаеш че т6 не е най-добрия сет за ПВП а гладиаторския който е достъпен само с арена точки както не веднъж споменах...Та цялата ми идея е:
1.Не са важни item-ите за да можеш да начупиш някой здраво назобан играч
2.Обръщайте внимание и на пвп-то без него е изцяло безмислена играта
3.Не трябва да си бъгнат и да не можеш да спиш щото илия не може да падне а ти не можеш да набиеш баткото с целия т6 без илидан да е паднал...защото винаги има начин..тази игра не е диабло да излизаш и с една магия да чупиш всичко трябва да мислиш и да имаш добър unit control което се постига с тренировки

miroste

• Гост
« Отговор #84 -: Юли 24, 2008, 08:20:33 am »
Точно това се опитах да кажа и аз в предния и по-предния си пост .... мерси за помощта. Алианс героите са много зле, включително и моят , но мен не ме гризе съвестта ако илидан не падне или ордата ни размазва всеки ден, щото не съм на 15 и не ми пука. Алиансите да си оправят тактиката и героите - тва е. То тактика няма така или иначе какво ли остава за другото.

Неактивен admin

• Owner
  • Challenger
  • Публикации: 11572
  • EVO Karma: 316
  • Think of will!
    • Peycho's Blog - Think of will!
  • ISP: AWS
  • Герой: Alein
« Отговор #85 -: Юли 24, 2008, 11:15:04 am »
Някой писател беше написал:

"Злодеите винаги печелят не защото са по-силни, а защото добрите не правят нищо за да им попречат да спечелят"
A systems programmer will know what to do when society breaks down, because the systems programmer already lives in a world without laws.

EVOWOW Private Wow Server
WOTLK Database

iwacheto

• Гост
« Отговор #86 -: Юли 24, 2008, 12:07:32 pm »
Не си прав Мiroste Аз НИКОГА не сам имал и НЯМА да правя Герой Horde за добрите играчи също не прав. В моя Гилд има много добри играчи (няма да казвам името на Гилда) но проблема е че или са постоянно на работа или (повечето) вече не играят в този Сървар онлайн сме постоянно само 2. Относно това че много хора от Алианса са уплашени и аз сам на сащото мнение. Не може до преди 4-5 дни да има толкова 70-ки а изведнаж да се "загубят". Сигурен сам че след края на воината ще се появят отново.

Неактивен NEMEZIS

• Crusader
  • **
  • Публикации: 117
  • EVO Karma: 1
« Отговор #87 -: Юли 24, 2008, 01:52:38 pm »
Не си прав Мiroste Аз НИКОГА не сам имал и НЯМА да правя Герой Horde за добрите играчи също не прав. В моя Гилд има много добри играчи (няма да казвам името на Гилда) но проблема е че или са постоянно на работа или (повечето) вече не играят в този Сървар онлайн сме постоянно само 2. Относно това че много хора от Алианса са уплашени и аз сам на сащото мнение. Не може до преди 4-5 дни да има толкова 70-ки а изведнаж да се "загубят". Сигурен сам че след края на воината ще се появят отново.
Аз ще ти отговоря защо са се "загубили" част от алианските герои (някой мисля, че спомена някъде тази причина), а тя е именно, че много хора имат и алианс и хорд герои и като започна войната играят само с хорд героите си, това е ...

Abroit

• Гост
« Отговор #88 -: Юли 24, 2008, 02:22:05 pm »
Или пък играят в други сървъри вече...

Неактивен ironlady

• Emperor
  • Публикации: 248
  • EVO Karma: 10
  • Crazy, stone cold crazy
« Отговор #89 -: Юли 24, 2008, 02:25:08 pm »
Или пък играят в други сървъри вече...

Да, прав си. Тъй като никой зарибен по WoW не може да спре да играе, аз също предполагам че тези, които не харесаха идеята за войната вече цъкат някъде другаде :-?
We integrate Bug2Bug solutions