Автор Тема: Evo War Season 1  (Прочетена 16395 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Abroit

• Гост
Re: Evo War Season 1
« Отговор #90 -: Юли 24, 2008, 02:36:09 pm »
Не, само идеята за войната. Скоро влязох в един сървър и срещнах хора като Frozen, Thehuneb... ей че им забравих имената на другите, та много са. Поне няколко които са играли в The Golden Horde, много от Arct Of War и др.
Та, според мен една от причините е че не се вижда развитие в сървъра... админите са заети хора и нямат достатъчно време за сървъра което води до неговия спат и прехвърлянето на играчи в големите сървъри. Надявам се след време нещата да се променят.

MorbidDawn

• Гост
« Отговор #91 -: Юли 24, 2008, 04:16:32 pm »
Аз ще ти отговоря защо са се "загубили" част от алианските герои (някой мисля, че спомена някъде тази причина), а тя е именно, че много хора имат и алианс и хорд герои и като започна войната играят само с хорд героите си, това е ...
Аз мисля да допълня защо е така.И аз имам али облечени и сичко обаче имам и 5 70-ти хорде също облечени и то не как да е от самото начало от как съм на сървара,когато Илидан се пускаше на арената и сякви други босове и сички стари хордета имат Т6 в 3-те варианта къв ше му е смисала да играи с някво али дето има едва 4 части от сета(да не говорим че още се виждат герои дигнати от ГМ-а на 70ти ЛВЛ :freak: тва си е смешно).Да си видял някои герои като общо от новите дето да има пове4е от 4- 5 части?Няма.Всички ходят с аитами от СП и такива дето се зимат с Баджове.Това прави играта неравностоина и сички които имат хорде играят с него  :angel:

Abroit

• Гост
« Отговор #92 -: Юли 24, 2008, 04:27:42 pm »
Аз мисля да допълня защо е така.И аз имам али облечени и сичко обаче имам и 5 70-ти хорде също облечени и то не как да е от самото начало от как съм на сървара,когато Илидан се пускаше на арената и сякви други босове и сички стари хордета имат Т6 в 3-те варианта къв ше му е смисала да играи с някво али дето има едва 4 части от сета(да не говорим че още се виждат герои дигнати от ГМ-а на 70ти ЛВЛ :freak: тва си е смешно).Да си видял някои герои като общо от новите дето да има пове4е от 4- 5 части?Няма.Всички ходят с аитами от СП и такива дето се зимат с Баджове.Това прави играта неравностоина и сички които имат хорде играят с него  :angel:
Аз имах 5/8 Т6, но това не ми беше да бия много хора с 8/8. Итемите са важни до едно място, но ако можеш да играеш си можеш :).

Неактивен ironlady

• Emperor
  • Публикации: 248
  • EVO Karma: 10
  • Crazy, stone cold crazy
« Отговор #93 -: Юли 24, 2008, 04:29:43 pm »
Аз имах 5/8 Т6, но това не ми беше да бия много хора с 8/8. Итемите са важни до едно място, но ако можеш да играеш си можеш :).

Ех, забрави май като ревеше във форума за пълен Т6 и като ти обясняваха че предметите не правят играча ;-)
We integrate Bug2Bug solutions

Неактивен admin

• Owner
  • Challenger
  • Публикации: 11572
  • EVO Karma: 316
  • Think of will!
    • Peycho's Blog - Think of will!
  • ISP: AWS
  • Герой: Alein
« Отговор #94 -: Юли 24, 2008, 05:54:26 pm »
Е какво сега? Искахте Война сега не я искате?

Няма как да стане това разграничение което си го мислите, няма го и в Близард и там мога да имам 2 акаунта от 2 различни фракции.
A systems programmer will know what to do when society breaks down, because the systems programmer already lives in a world without laws.

EVOWOW Private Wow Server
WOTLK Database

miroste

• Гост
« Отговор #95 -: Юли 24, 2008, 10:34:48 pm »
Alein не става въпрос за това да няма война , всичко което исках да кажа е ,че добрите Алита ги няма на сървъра или играят хорди, това, което каза Nemezis и MorbidDawn ... 

нямам какво повече да кажа

u4enika

• Гост
« Отговор #96 -: Юли 24, 2008, 11:06:43 pm »
Мойто мнение за войната е ,че е тъпо.Това не е истинската игра.Истинската игра всеки знае каде е ,или почни всеки,но това в момента е безумие.Но мога да кажа само,че ДА ,всички добри играчи са хорди,незнам 1 година какво правя при алитата.

Неактивен mythical_sword

• Emperor
  • Публикации: 383
  • EVO Karma: -43
  • The Lord of the Rings
« Отговор #97 -: Юли 25, 2008, 01:27:18 am »
Искаме война - имаме я. Като Horde са повече-следва друга тактика - нападения над единични играчи и малки групи. Ако сме малко за директен сблъсък - ok, тогава засади, нападения над по-малки градове и т.н. Алианса - давайте го по бодро де. Днес ми пуснаха нета и изпратих първите си hordeta в небитието :up:
пп. Малко разнообразие с войната не е зле. Тъкмо ще се пораздвижим. Снощи подпомогнах в Hohor Hold няколко по слаби облечени играчи - и мен убиха и аз убих. Голямо дебнене падна. Благодаря и на Алианса и на Horde които бяха там -просто добре се позабавлявахме. И мисля, че всички се отнасяха с уважение към противниковата фракция - и едните и другите.  :wink:
« Последна редакция: Юли 25, 2008, 11:43:01 am от mythical_sword »
The Ring yearns to go home, to return to the hand of its Master. They are one, the Ring and the Dark Lord

cetor

• Гост
« Отговор #98 -: Юли 25, 2008, 04:32:17 pm »
Много сте черногледи ето нещо по-весело

Alince!!!

AB
BT
SP

Havana Club

• Гост
« Отговор #99 -: Юли 25, 2008, 05:43:28 pm »
SP
Това беше жена ми не ви е срам да я убиете по този брутален начин  :puppyeyes: :puppyeyes: :puppyeyes: :fun:

Неактивен Wild HoG

• Crusader
  • **
  • Публикации: 73
  • EVO Karma: 1
« Отговор #100 -: Юли 25, 2008, 08:59:35 pm »
,че добрите Алита ги няма на сървъра или играят хорди

ии кои са добрите алита ?
;o

Неактивен frosmourne

• Knight
  • *
  • Публикации: 45
  • EVO Karma: 0
« Отговор #101 -: Юли 25, 2008, 09:00:45 pm »
Sacrifice  :wink:

Неактивен blink

• Gladiator
  • Публикации: 587
  • EVO Karma: -13
« Отговор #102 -: Юли 25, 2008, 09:28:10 pm »
виждам че не сте информирани Supremus е бит милион пъти а колкото до Kalecgos той няма дроп и е много лесен босс 5 човека могат да го убият

Abroit

• Гост
« Отговор #103 -: Юли 25, 2008, 09:47:57 pm »
ии кои са добрите алита ?
Кажи си ника в играта и ще ти кажа поне 10 които ще те бият със затворени очи.

cetor

• Гост
« Отговор #104 -: Юли 26, 2008, 12:23:33 am »
Убихме и близначките и Mu ru и други просто на тези имам снимки(исках да покажа, че все пак има хора за босове)