Тия които "разбират" от творчество ... и мислят общо-логически ... или просто елементарното в психиката ви не ви говори ... може да запазите коментарите. Личното ми мнение под "филмиране" , значеше че доста подробната информация за правилата на гилдията са измислени доста подходящо, но с несериозни играчи ... които едва ли ще спазят дори и най-малкото 'не псувай в гилдията" . И въобще не ме интересува дали ми смъквате кармата , това не е от никакво практическо значение за мен. Точка по въпроса
:? Едно само ще кажа, за това потробно описание и "филмирането. В Blizzard толкова са се "филмирали" , че гилдиите им имат отделни сайтове, само за тях: правила, снимки и т.н. А тука решил да напише по-подробно и цивилизовано... Поне не се е "филмирал" до толкова, че да си направи и сайт...
Но се явяват хора, които просто от много "филмиране" се "филмират" самите те... Няма сериозни играчи, всеки с нещо е бил, някога, несериозен.
P.S. Защо ми смъкват кармата, като единственото което правя е да съм честен с останалите и което имам го казвам, не да извъртам, да плюя някой и да спама във форума... Ако това е вид спам за което пак ще ми отнемат точка, ще кажа просто... Че гилда е способен на много неща, но е левелинг гилд, не става за отборна игра, поради причината, че тия които влизат повечето не знаят какво е PvP и PvE.... Останалите просто се забавляват... Бих казал, че предпочитам този, от някой от по големите гилдове, защото там не спират да искат предмети като влезем в райд, и все пискат за глупости....