EVOWOW Forums

WOTLK => Guilds => Темата е започната от: robert в Декември 22, 2009, 12:09:03 am

Титла: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Декември 22, 2009, 12:09:03 am
Night Legion

История на гилдията "Night Legion"

Значи всичко започна в началото на зимата (ноември месец) , на 2009 г.Аз разполагах с два героя - единият Войн на 55-то ниво (с nickname Slevin) и един Мъртъв Рицар на 74-то ниво (с nikname Robert) това бе и първият ми герой предстоящ да стане 80 в сървъра -.
Понеже бях доста увлечен по играта , беше ми забавно и интересно да видя какво предлага като цяло , тогава реших да си направя собствена гилдия.Бях много амбициран , пълен с енергия и ентусиазъм за да се занимавам с подобно начинание (без да си имам най-бегла представа какво ме очаква като ръководител на гилдия).Дълго време преди това бях обмислял подобаващо име за гилдията си.Нарекох я "Night Legion".Естествено няма да забравя да спомена и двамата човека , които подкрепиха намеренията ми Fortinbras & Bloodjane.Започнах да вкарвам играчи от всякакъв тип : било то ниско ниво ; необлечени ; неразбиращи/начинаещи в играта - и това само заради бройката.За да ги задържа в гилда трябваше да им помагам с  изпълняването на така наречените мисии , да им осигурявам достатъчно "злато" (паричната единица във играта) и също така постоянно да им давам съвети  и да им обяснявам това и онова.Следователно това забави моят "левелинг" (така ще наричам развитието на героят от по-малко към по-голямо ниво) , защото както обясних малко по-горе нямах достатъчно време и злато , за тях , за мен и за банката , аз се раздавах напълно.По това време  време се появи "Nikita"  , който много помогна за развитието и ме спонсорира да закупя "табове" (това са секциите във банката с която разполага цялата гилдия ) , защото аз нямах нищо ...
С времето успях и аз да развия героят си до максималното позволено в играта ниво (80-то) , но тогава бях изправен пред друг не по-маловажен проблем.Героят ми беше прекалено зле облечен , а в този си вид не можех да предложа на членовете в гилдията си какъвто и да е тип "рейд" или "дънджън" (това са "подземията" в играта , чрез които си набавяш подходящо облекло за героят и не само ... "Рейд-овете" се състоят от отбор с 10 или 25 човека , а "дънджън-ите" само от 5.За да не става твърде дълъг и скучен разказа ще продължа напред , а тези на които не им е ясно какво е "рейд" или "дънджън" могат да проверят в любителски сайт като www.wowhead.com , www.wowwiki.com и други такива.) , затова ми се наложи да напусна гилдията с основният си герой , за да постъпя в друга гилдия която да ми помогне със събирането на подходящото облекло за героя ми.Във гилдията си прехвърлих всичките права върху "малкият" си герой Slevin.Така гилдията в която постъпих се наричаше "Imbalanced" , не бях доволен като цяло от гилдията и по-точно , от политиката и начинът на управление.Въпреки слабите си познания в/върху играта аз имах собствени възгледи и план за управлението на гилдия.Плюс това не обичах да съм подчинен на някой си или както казват хората "да лижа задници".Не харесвам когато нещо не ми харесва и да нямам правото да го променя.Така пооблякох героят си и напуснах гореспоменатата гилдия(познавах лидера и той беше осведомен че паразитирам в гилдията му с добри цели).Върнах се в "Night Legion" , но не получавах поркрепа от никъде дори и грам ...
Сами може да се досетите колко е трудно в сървър в които сте нов потребител  не познавате никой , както и вас не ви познават , да управлявате гилдия.
Да не говоря , че тогава имаше хора които ме осмиваха и подиграваха заради начинанието , беше ми много трудно запазването на гилдията както и трупането на имидж върху името и.Леко по леко започнах да намирам по играч - двама въпреки трудността по онова време да намериш хора , които да се навият да членуват в гилдия без развитие , без "рейд-ове" , без достатъчно герои на 80-то ниво и т.н.. Спомням си , че играча Obshega беше един от първите (след Nikita който не игра дълго в сървъра) както и Fallenangel , които много ми помагаха , за което съм им безкрайно благодарен.Не след дълго се разпадна гилдията "Imbalanced" от където пристигнаха малко на брой хора , които да членуват в моята гилдия(тъй като поддържах добри отношения с мнозинството там).Тогава всичко падаше върху моите плещи ... политика , рейд-ове , абе нямах никаква помощ от никъде.Но късмета този път също не ми обърна гръб.Успях да открия един-двама на които да разчитам и да им имам доверие.Така с малко помощ от назначените от мене нещата протичаха доста по-лесно и по-бързо.Успяхме бавно , бавно да съберем достатъчно играчи за рейд от 25 човека(в комбинация с други гилдии понякога).
По времето на Naxxramas си спомням , че имаше доста верни и справедливи играчи.

Сега малко и за възхода на гилдията.

В диапазон от 2 - 3 месеца когато в сървъра , в който играя отвориха за първи път официално инстанцията Ulduar ние нямахме достатъчен набор от играчи за пълен рейд от 25 човека , но по онова време се разпадна една друга доста гилдия (не си спомням името и не искам да рискувам ,  да ви лъжа) в следствие на което аз имах големият късмет да приютя много нови членове. Така започнахме да се организираме и да правим самостоятелни (само с гилдията) рейдове , при това успешни.Аз успявах да задържам хората си с постоянни занимавки от големи рейд-ове до малки дънджън-и , дори съм си давал последният грош за някой от тях.Но по-късно една неголяма част от членовете се откъснаха , като си създадоха собствена гилдия "Hearts on fire".Причината поради която го направиха беше единствено и само пробудена от тяхното недоверие и глупави предразсъдъци по време на раздаване на "луут" (това е сбора от предмети които пуска един успешно убит BOSS във някое подземие) заради адона който използвахме тогава (EPGP Lootmaster).След този спад в популацията на гилдията аз реших да сменя политиката , но за да започнем всичко отначало без "умърсеното" минало се наложи да изгоня още няколко члена от гилдията , защото бяха поддръжници на тези които напуснаха (просто не ми трябваше да слугувам и да се моля на когото и да било).Последва много важен период (този със прехвърлянето от ядрото на емулатора "Mangos" на ядрото "Trinity") през който гилдията се утвърди със стабилната си популация и имиджа които бе придобил след цялата борба за оцеляване.Реших да разведря обстановката като променя "ранговете" в гилдията и това наистина помогна донякъде.Вече не се налагаше да каня аз хора в гилдията , започнаха да искат покана.Сериозни хора заеха позиции на трибунали в гилдията и спомагат много за развитието ни.Сам едва ли щях да постигна всичко това.Дължа много на Nikita, Fallenangel , Nikel , Obshega , Winlight , Raziel , Mavelina…


Още: Не мога да нося отговорност за действията на всеки играч и моля да не съдите за гилдията прибързано заради 1 - 2ма. Всички сме хора и се надявам да осъзнаете, че "издънките" са навсякъде. Всеки член неспазващ правилата или възпрепятстващ нормалната игра на останалите си понася последствията ("кой каквото си надроби"). Ако получа оплакване веднага се разглежда проблема и се вземат мерки!


Ранкове и йерархия:
Emperor - Guild Master - Неограничена власт. <Банкер>
Tribun Prefect - Заместник GM - Неограничена власт. <Банкер>
Tribun - Помощник GM - Неограничен достъп до банката (освен заключения 6ти прозорец).Способност да повишава, понижава,наказва и гони играчи.
Senator - Съветник GM - Ограничен достъп към банката.Може да кани,повишава и понижава но не може да наказва и гони играчи.
Gladiator - PvP играч - Този ранк може да се притежава само от по 1 човек от даден клас(тоест 1 ДК,1друид,1хънтър и тн.). Получава се при победа в битка със съперник(същия клас) за същата титла. Битките се водят пред Emperor или Tribun и са в 3 рунда (3 дуела).Мястото и времето за битките се определя от Emperor (или Tribun) а записването за турнира се прави предварително с писмо. В случай, че няма достатъчно добри ПвП играчи - ранга се дава на най - изявения.
Centurion - Играч - Дава се на 80 левел играчи.
Legioner - Играч - Дава се на 40 - 79 левел играчи.
Peasant - Играч - Дава се на 1 - 39 левел играчи.
Slave - Наказан Играч - Играчът се наказва от Emperor или Tribun за определен период от време (отбелязано в Officer note заедно с причината за наказанието).Освен излежаване на присъдата, наказаният трябва да плати глоба(парите се вкарварт в гилд банката) чийто размер се определя от предходния ранк на играча.Трибун и сенатор - 300 злато,гладиатор и центурион - 100 злато, легионер - 50 злато, селянин - 10 злато.

За членовете:

Всички без изключение сме част от тази гилдия и сме колектив - Един за всички, всички за един! Между нас трябва да цари разбирателство и уважение.Не казвам, че трябва да се обичаме а уважаваме! Всеки членуващ трябва да знае, че се спазва етикет за комуникация както към играчите в гилдията така и към тези извън нея. Селското поведение няма да ви спечели приятели или симпатизанти (естествено постоянно се пускат шеги и дори приятелски, шеговити нагрубявания но всичко е с мярка!) Да си член – това означава да си и представител на този колектив (гилдията), което автоматически значи, че не трябва да уронваш престижа й пред когото и да било (с поведението си или накърняване достойнството на неин член). Ако се появи проблем/спор  между играчите се докладва на висшестоящ и се вземат мерки по разрешаването му. Събрали сме се, за да се забавляваме и помагаме! Никой не е тук с цел да „прецака” някой или да му се присмива (това е наказуемо). Не е срамно да не знаеш нещо – дори аз често пъти съм имал нужда от помощ (Финансова, с мисии, с репутации, относно класа с който играя) Винаги се намират хора които да се отзоват и да помогнат с каквото могат. Най – дейните се издигат в йерархията и заемат важни и отговорни длъжности.

Guild Bank: Първите четири прозореца са на разположението на играчите (в зависимост от ранга). За да получите предмет от пети и шести прозорец трябва да помолите Трибун да го изтегли и предаде (преди това се проверява дали наистина имате нужда от предмета). Има опция за теглене на заем от банката! Ролята на банкер взема само “Tribun Prefect” и “Emperor”. Изтеглената сума се връща с лихви – 100 злато на седмица (Пример: Вземаш 100 злато в петък и до следващия петък трябва да върнеш 200, а след това 300…). Сумата се изтегля от банкер и се предава на играча, след което парите се дават отново на банкера (при връщането) а не се внасят направо в банката, за да се направи отчет (по идея на Timewizard – благодарности).По време на райд с предимство са танка и хилърите (както обикновено процедират всички). Забранявам споренето с Loot master-а и Wispera към него докато раздава предмети! Спама, където и да било и под каквато и да било форма също се забранява. Лидер може да е само Трибун или посочен от трибуна! Забранява се и търговията между членове на гилдията, както и търгуване с предмети изтеглени от банката!


Всяка информация която не може получите тук се получава в играта.В тази тема ще се добавят нови данни. :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: glavor3z в Декември 22, 2009, 12:24:12 am
 :up: :up:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Harry1223 в Декември 22, 2009, 12:31:31 am
Току що установих, че след като напуснах Imbalanced отново съм в Imbalanced :D:D:D
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: aten в Декември 22, 2009, 12:50:04 am
Целият текст звучи като увод в историята на израстването на една империя което и наблюдаваме в момента ! Long Live The King..  :clover:
                                                                                                                                     Akira.
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Караконджул в Декември 22, 2009, 01:02:41 am
Винаги могат да се намеря кусури, но хайде този път да не ги търсим. Та, като цяло оставам с повече положителни впечатления отколкото с отрицателни - три пъти съм се нуждаел от помощ, веднъж ми се помогна :cap:

Robert, защо само Naxxarmas? Другите инстанции, не работят ли :unsure:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Декември 22, 2009, 09:30:08 am
Винаги могат да се намеря кусури, но хайде този път да не ги търсим. Та, като цяло оставам с повече положителни впечатления отколкото с отрицателни - три пъти съм се нуждаел от помощ, веднъж ми се помогна :cap:

Robert, защо само Naxxarmas? Другите инстанции, не работят ли :unsure:

Преди ъпдейта нахх бе6е основната цел на 80 лвл героите :) за това съм го сложил за пример. Отностно помоща, случва се да откажа на някой но причината не е, че ме мързи а просто съм помагал на друг човек  ;-)  (или друг вид заетост, но никога от нежелание !)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Караконджул в Декември 22, 2009, 10:36:01 am
Един въпрос - ти, като еxplorer, можеш ли да ми кажеш, кои от инстанциите работят и кои не :question:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Декември 22, 2009, 11:04:02 am
Един въпрос - ти, като еxplorer, можеш ли да ми кажеш, кои от инстанциите работят и кои не :question:


не мога да ти кава със сигурност и още не съм explorer  :cap: провери другите раздели на форума при гилдиите инфо за инстанции не съм срещал  :)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: hell4o в Декември 22, 2009, 01:18:03 pm
Аз уж съм ги знаех, ама сега след като минахме на 3.2.2 нямам си и на идея кои работят и кои не. Относно куестовете...  :freak: Там съм много добре ако някой от гилда иска помощ ще помогна както мога, зает съм само с дигане на скилове които са лесна работа и минаване на куестове (Същевременно и проверяване) "Бавно, но славно". А до инстанции там не си губя много времето така и не се обличам много, пък и нали е казано "Не съди книгата по кориците" защото не всеки добър играч е честен и справедлив в раздаване на предметите. Колкото и да съм прав, дори и аз не ставам за тази работа, прекалено много се бавя в обмисляне кой заслужава предмета.  :freak: Та гилда е хубав с приятна обстановка и весели хора.  :lol:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Караконджул в Декември 22, 2009, 03:33:09 pm
Robert, помислих, че вече си взел титлата :-) В другите раздели има откъслечна информация, докато тук мога да я получа на куп от рейдващите 70 и 80 левел играчи. Но явно и ти си киснал само в Naxx :confused:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: stephcho в Декември 22, 2009, 04:22:06 pm
mmm da super guild   :up: :up:  (nitrotoo-executor)  !!!! bravo robert  opisanieto e mn qko kurti mifki  :woot: :woot: :woot:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Декември 23, 2009, 03:05:14 am
Впечатленията са ми,че е 1 доста приличен гилд за вдигане на левел(не знам как стоят нещата по време на раид).Трябва само да се прочисти от новаците,задръстващи гилд чата с тъпи въпроси  :clover:
p.s.Не е лошо да пишете на кирилица (имам предвид тия двамата над мен)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: aten в Декември 23, 2009, 04:46:29 am
Цитат
Трябва само да се прочисти от новаците,задръстващи гилд чата с тъпи въпроси
    :bann: :down:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: hell4o в Декември 23, 2009, 08:32:10 am
Трябва само да се прочисти от новаците,задръстващи гилд чата с тъпи въпроси  :clover:

Ами за това си има гилдий само за 80-ти лв, не е нужно всеки следващ гилд да е само за 80-то левъл...

Ако имах шанс да върна времето назад, щях да ти покажа гилдия, която независимо кой левъл си ставаше супер игра. Имаше и смешни въпроси, но някой играят за кеф, не да ти помнят всичко.
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Декември 23, 2009, 08:59:01 am
Просто съм свикнал да играя в гилдии пълни само със зомбита кат мен и това,че някой постоянно пита каде да дига левел например,ме дразни адски много  :clover:
p.s. Кажи кой е тоя гилд
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Караконджул в Декември 23, 2009, 10:09:29 am
Анти Рома Девет Две, само те искам спокоен :smart:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: hell4o в Декември 23, 2009, 02:30:13 pm
p.s. Кажи кой е тоя гилд

Dragon Fire от TBC... Не бяхме от сървъра DF , просто така му хрумна гилд мастъра. Дълга история...
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: HokauT в Декември 23, 2009, 02:43:17 pm
Dragon Fire от TBC... Не бяхме от сървъра DF , просто така му хрумна гилд мастъра. Дълга история...

И аз съм бил в този гилд, но темата в момента е друга :) stop offtopic
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Blackr в Декември 23, 2009, 08:57:18 pm
Robert пропусна да напише как дойде и в The Dark Knights. Аз го попитах със каква цел идва в гилда ни,да се ублече с итеми от нахх и да си тръгне ли ? И той каза "нещо такова :fun:" и аз без да исках натиснах копчето и го кикнах,защото не ни трябваха такива играчи в гилда.

The End.
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Декември 23, 2009, 09:40:47 pm
Мерси, че добави така си беше   :smart: бях доста отчаян и мислех да зарежа и гилд и всичко  :)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Blackr в Януари 11, 2010, 04:07:48 pm
Моля.  :cap:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: hordekilar в Февруари 17, 2010, 09:08:07 pm
Много много  не4ух да се казват (браво,добра работа,гуилда е супер и др.) за това аз казвам браво за труда наистина отли4но свършена работа и гуилда е супер защото се разраства и става по голям :freak:

Относно ранговете:Айде викайте др. лоци от гуилда 4е ранга Gladiator  просто ми принадлежи  :clover:

П.С.Хорди мрази той Hordekilar  е герой  :up:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Superxaxo в Февруари 26, 2010, 05:47:44 pm
Роберт як е гилда . Ще дойда пак в гилда :freak:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: lakich в Февруари 26, 2010, 07:06:40 pm


П.С.Хорди мрази той Hordekilar  е герой  :up:
[/quote]
 :dohh: :dohh:  :dohh:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Loonatic в Февруари 27, 2010, 01:28:56 pm
HordekilAr голям си герой, искренно съм ти се смял когато се възгордееш, че си голямото ПРО и скочиш на 10 човека в батъл граунд  :freak: :woot:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: pokerfaceee в Март 15, 2010, 08:57:35 pm
новите правила са добре ... надявам се всички да ги спазват иначе ше се разправят с мен  :devil: :devil: :devil: .. Raziel
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Март 20, 2010, 01:23:12 pm
guild-a е добър има доста силни играчи и правилата са смислени  :fun: :fun:а и аз съм там  :fun: :fun:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Март 20, 2010, 01:44:46 pm
Night Legion
Ранкове и иерархия:
Emperor - Guild Master - Неограничена власт.
Tribun Perfect - Заместник GM - Неограничена власт.
Tribun - Помощник GM - Неограничен достъп до банката (освен заключения 6ти прозорец).Способност да повишава, понижава,наказва и гони играчи.
Senator - Съветник GM - Ограничен достъп към банката.Може да кани,повишава и понижава но не може да наказва и гони играчи.
Gladiator - PvP играч - Този ранк може да се притежава само от по 1 човек от даден клас(тоест 1 ДК,1друид,1хънтър и тн.). Получава се при победа в битка със съперник(същия клас) за същата титла. Битките се водят пред Emperor или Tribun и са в 3 рунда (3 дуела).Мястото и времето за битките се определя от Emperor (или Tribun) а записването за турнира се прави предварително с писмо. В случай, че няма достатъчно добри ПвП играчи - ранга се дава на най - изявения.
Centurion - Играч - Дава се на 80 левел играчи.
Legioner - Играч - Дава се на 40 - 79 левел играчи.
Peasant - Играч - Дава се на 1 - 39 левел играчи.
Slave - Наказан Играч - Играчът се наказва от Emperor или Tribun за определен период от време (отбелязано в Officer note заедно с причината за наказанието).Освен излежаване на присъдата, наказаният трябва да плати глоба(парите се вкарварт в гилд банката) чийто размер се определя от предходния ранк на играча.Трибун и сенатор - 300 злато,гладиатор и центурион - 100 злато, легионер - 50 злато, селянин - 10 злато.
направи един клас Tyra  :woot: :woot: :smart: и искам дуел с друда ако може да стана по голям от са :fun: :fun:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Owatanka в Март 20, 2010, 02:45:27 pm
Голямо филмиране в тоя гилд ще става ...
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: monlew в Март 20, 2010, 05:45:35 pm
Казва човекът, кръстен на Кодо ingame и аватарче на някакви смешни аниме геройчета.
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Март 20, 2010, 07:05:32 pm
Казва човекът, кръстен на Кодо ingame и аватарче на някакви смешни аниме геройчета.
+1 карма  :blush:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Angerfist в Март 21, 2010, 06:53:38 pm
+1 карма  :blush:

Има ги и от мен   :freak:  :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Owatanka в Март 22, 2010, 11:33:07 pm
Тия които "разбират" от творчество ... и мислят общо-логически ... или просто елементарното в психиката ви не ви говори ... може да запазите коментарите. Личното ми мнение под "филмиране" , значеше че доста подробната информация за правилата на гилдията са измислени доста подходящо, но с несериозни играчи ... които едва ли ще спазят дори и най-малкото 'не псувай в гилдията" . И въобще не ме интересува дали ми смъквате кармата , това не е от никакво практическо значение за мен. Точка по въпроса  :offt: :nuke: :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: monlew в Март 23, 2010, 04:55:21 pm
Тия, които разбират от творчество обикновено се подвизават под Role Play сървърите.И че човекът се интересува от Древен Рим и евентуално е прочел информация, която на теб не ти е ясна, говори добре за него.Пък и от кога например ползването на такива ранкове е "филмиране" ? Не разсъждаваш правилно.
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Owatanka в Март 23, 2010, 07:27:46 pm
Моля те ... говориш пълни безсмислици... само отричаш някакви си собсвено измислени глупости ,за да създадеш спор с мен. Чехъл под чехъл !  :confused: :clover: ... А и си има причина да съм се кръстил Owatanka ... и аз съм прочел доста информация ^^ ...  :evilmad:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Март 23, 2010, 08:18:33 pm
Ранговете на гилдията са направени с цел:
-Да се отличават от стандартните - универсални рангове ползвани от мнозинството.
-Да са интересни, свежи и зарибяващи :devil:
-Да подхождат на името на гилда.
Не мислех, че ще има някой който да ги коментира отрицателно :-|
Относно правилата - не са нищо особено, но се старая да бъдат спазвани защото обичам дисциплината  ;-)
Не мисля, че е необходимо да спорите всеки си има мнение  :cap: + това тук не е мястото :-)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: hell4o в Март 24, 2010, 07:10:29 am
Тия които "разбират" от творчество ... и мислят общо-логически ... или просто елементарното в психиката ви не ви говори ... може да запазите коментарите. Личното ми мнение под "филмиране" , значеше че доста подробната информация за правилата на гилдията са измислени доста подходящо, но с несериозни играчи ... които едва ли ще спазят дори и най-малкото 'не псувай в гилдията" . И въобще не ме интересува дали ми смъквате кармата , това не е от никакво практическо значение за мен. Точка по въпроса  :offt: :nuke: :clover:

:? Едно само ще кажа, за това потробно описание и "филмирането. В Blizzard толкова са се "филмирали" , че гилдиите им имат отделни сайтове, само за тях: правила, снимки и т.н. А тука решил да напише по-подробно и цивилизовано... Поне не се е "филмирал" до толкова, че да си направи и сайт...  :freak: Но се явяват хора, които просто от много "филмиране" се "филмират" самите те...  Няма сериозни играчи, всеки с нещо е бил, някога, несериозен.

P.S. Защо ми смъкват кармата, като единственото което правя е да съм честен с останалите и което имам го казвам, не да извъртам, да плюя някой и да спама във форума... Ако това е вид спам за което пак ще ми отнемат точка, ще кажа просто... Че гилда е способен на много неща, но е левелинг гилд, не става за отборна игра, поради причината, че тия които влизат повечето не знаят какво е PvP и PvE.... Останалите просто се забавляват... Бих казал, че предпочитам този, от някой от по големите гилдове, защото там не спират да искат предмети като влезем в райд, и все пискат за глупости....
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Owatanka в Март 24, 2010, 07:55:26 pm
Ами Орди какво искаш от тях.Намират си тема и почват да спамят в нея.Owatakna, ти пък къде и кога си чел нещо?Като гледам ниско интелигентните ти изказвания.... Защо изобщо занимаваш хората с глупостите си?Robert!За гуилда браво , само ми се струва че си посабрал 10-13 годишните при теб.Успех с начинанието.
   Сега пък аз съм писал глупости. Аман от идиоти по форумите , някакви станали по на 25 години и вече тръгват да ми обясняват "кой баща , кой майка". Другото е ,че въобще не ме познаваш като човек, така че си замълчи и моля спазвай добрия тон! Големи хора се правите на малки деца...  :blink: :confused: :doh:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: bl1nk в Март 24, 2010, 09:52:29 pm
Не ви ли е неудобно,че осрахте,а като гледам и продължавате да серете в темата на гилда на хората?
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: laz0 в Март 25, 2010, 12:09:48 am
Някои хора срам нямат  :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Март 26, 2010, 12:35:40 pm
      келеш научии се първо да пишеш...
погледни си надписа под мнението и не се обяснявай  :down: :doh:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: S_|_Asher в Март 26, 2010, 03:36:45 pm
      келеш научии се първо да пишеш...

Кой го казва... :doh:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Март 26, 2010, 04:31:40 pm
Спрете вече!  :offt:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Feat в Април 10, 2010, 08:35:26 pm
http://www.youtube.com/watch?v=RrbLefUt6bI  (http://www.youtube.com/watch?v=RrbLefUt6bI) World of Warcraft - The Forge of Souls Heroichttp://www.youtube.com/watch?v=vLQA6lAwhvo&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=vLQA6lAwhvo&feature=related) World of Warcraft - Halls of Reflection New Dungeon Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=dqy_4gK1iYM (http://www.youtube.com/watch?v=dqy_4gK1iYM)  World of Warcraft - Pit of Saron Heroic   
 

Сама за инфо какво трябва да търсим
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Xdiv в Април 28, 2010, 10:21:31 am
Гилда е наистина добър.Всяка вечер има инстансове, независимо дали Robert го мързи или не.Дори по някога има и по 2 наведнъж  :up: :up: :up:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Май 09, 2010, 03:01:03 pm
http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/epgp_lootmaster.aspx
Адона е във период на проби  :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Feat в Май 13, 2010, 11:27:49 pm
http://www.vbox7.com/play:c3290fa8&al=1&vid= (http://www.vbox7.com/play:c3290fa8&al=1&vid=)

Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Lamuss в Май 16, 2010, 11:34:43 am
И Все пак аз така и не разбрах  защо  ни е този аддон??? С какво помага  ???? Ако питате мене  само обарква..... Поне разяснете малко кое за какво е  в него!!!!!
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Май 16, 2010, 01:30:03 pm
Има хора в гилдията който можеш да попиташ и ще ти обяснат :clover:
Това че не проявяваш интерес да пишеш на някой Tribun или по горен ранк от посочения не означава че никой неиска да ти обясни  :cap:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Май 16, 2010, 11:00:49 pm
И Все пак аз така и не разбрах  защо  ни е този аддон??? С какво помага  ???? Ако питате мене  само обарква..... Поне разяснете малко кое за какво е  в него!!!!!

Mainspec -роллваш когато предметът ти трябва и е за талант специялизацията ти (spell power > holy pala)
Minor upgrade - Роллваш когато предметът е също за теб (като горе посочения) и е по- добър от твоя, но не си чак толкова на зор за него и евентуално го отстъпваш на по нуждаещ се (роллнал със mainspec).
Offspec - Можеш да носиш предмета но не е за твоите таланти (spell power item > retry paladin). В такъв случай ако няма човек със mainspec вземаш предмета в случай, че се реснеш.
Greed - за пари.
Pass - пропускаш ролл.
Ако не можеш да носиш предмета автоматично пассваш ( Plate item > mage), Но ако си енчантер изписва скилла и рола ти спрямо други енчантери (ако никои не се нуждае от предмета се взима за ДЕ) (Енчантинга е с предимство пред греед)  :clover:

Ако има още въпроси - в играта. Ако съм пропуснал нещо, ще го добавя.

1/Аддона много улеснява раздаването на лоот.
2/Той осигурява свобода на лоот мастера да преценява кой за какво роллва. 
3/Показва предметите на роллващите помагащо за преценката.
4/Намалява рискът от грешки, тъй като чата и спаменете не пречи
5/Става по- бързо без излишни обяснения (ти защо роллна? трябва ли ти?) и коментари (тоя защо го взе?д**ба пр***ан съм...)
6/играчите могат да помислят за какво да роллват 1 минута разглеждайки предмета ( преди изтичане на времето не може да се раздава)
7/Макар, че още го тестваме работи безотказно.
Останалото зависи от лоот мастера ( дали е на ясно с аддона, коректен ли е, висок ранг ли е в гилдията). Всеки може да се научи да раздава на 5ман инстанцийките  ;-)http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/cb72b73772b345ed80d6696a414c7683/wowscrnshot_051910_212628 - как се роллва

http://pics.data.bg/categories/1/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8/0a40e306200d6cf7681d01016bb6d34e/wowscrnshot_051910_213012 - какво излиза на лоотмастера
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Май 17, 2010, 12:16:08 am
Отмени ми 10 минути писане + още 10 проверяване  :cap: браво за което  :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: a3best в Май 17, 2010, 01:25:24 am
gj :)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: peiopicha в Май 19, 2010, 12:49:45 am
тоя гилд започна доста зле и си изгради кофти репутация,но сега забелязвам,че се променя и хората в него също.Радвам се,че съм там и мисля,че това е най-ПРОГРЕСИРАЩИЯ гилд в момента :up:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Септември 25, 2010, 10:24:31 pm
От днес проведения event:
  1.имаше завиден интерес/въпреки краша/
  2.наградния фонд не бе много голям
  3.подготовката бе слаба--малкото време за обмисляне
Но с цел развитие на гилда и неговото израстване като екип/приятели ,хора с общти интереси и т.н./ ще буде обмислен и PVP Gild Event .
  ----maika i kirilica---
  Ideqta po koqto 6te se raboti e primerna /tq 6te podleji na obsujdane i precenqvane /  no 6te e ne6to ot sorta 3v3 sys sbor ot GS 13-14k.nagradniq fond se nadqvam da stigne 1500-2500 gold + ne6to /socety ,+rang v gilda ili  drugi/.predpolagaema data
20-25.10.10

                                                              play for fun....

                                                                                             Nikel
                 
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Септември 25, 2010, 10:26:29 pm
турнир по 3ки е добра идея,тука ли трябва да се записваме ?
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Септември 25, 2010, 10:57:43 pm
Ideata e v proces na obmislqne ,no 6te se kaje predvaritelno koga i kak 6te se realizira .
6te ima pone 5 dena za zapisvane na timovete ,
v momenta se iziskva da bude diskotirana kato idei i predlogeniq.
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Септември 26, 2010, 03:11:39 am
Никел много добре , че ти се занимава да създаваш такива мироприатия и за мене ще е удоволствие да участвам :)  :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Септември 28, 2010, 01:05:28 am
Съобщения:
Когато намеря повече свободно време, ще оправя банката  - и с малко помощ ще я напълним отново.
Все още се мисли по новия евент.
Superman беше наказан за непристойно държание спрямо други играчи и сам напусна.
За сега това  :cap:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Септември 28, 2010, 06:34:46 pm
Super be6e stabilqga ,jalko i za nego
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Септември 29, 2010, 09:11:14 am
а защо се е махнал ми е странно пак заради на някое хлапе простотиите както при мен ли беше роберт разчисти малко guild и никел ще ти оправят репутациите не бягай и ти от сървара :S:S:S:S
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Октомври 04, 2010, 08:54:34 pm
Otnosno podgotvqniq GE PVP :
  1 6te e po 3v3
  2 ob6t broi ot GS na otbora 6te e m/u  13-13.250
  3 data 6te e m/u 25-28.10
  4 nagradniq fond se oto4nqva/za sega 2 nagradi za 1 i 2 mesto/
  5 zonata za provejdane 6te e Nangrad
  6 6te se igraqt po 3 bitki --pobeditel 2 pobedi
 
P.S. podgotveti si timovete. Nqma6ti pravo da se zapisvat v GE pvp  wini,nikel i tehnite pod herota
    tova e za sega.
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Октомври 04, 2010, 09:53:16 pm
Аз имам ли  право ?  :freak:
Бтв мога да ви предложа бойно поле Gurubashi or Nagrand арена. :cap:
За наградният фонд как стоят нещата ?
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Октомври 04, 2010, 10:21:00 pm
Аз имам ли  право ?  :freak:
Бтв мога да ви предложа бойно поле Gurubashi or Nagrand арена. :cap:
За наградният фонд как стоят нещата ?
по - добре награнд,в гурубаши няма ЛоС  :clover:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Октомври 04, 2010, 10:39:30 pm
 nagradniq fond :okolo 3k gold ,4-5 soceta +rang v gilda za sega tova
  podleji na obsujdane
P.S. novopostupili 80 v gilda ot 4.10 nqmat pravo da u4astvat v GE pvp-otpada
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Октомври 05, 2010, 09:07:52 am
nagradniq fond :okolo 3k gold ,4-5 soceta +rang v gilda za sega tova
  podleji na obsujdane
P.S. novopostupili 80 v gilda ot 4.10 nqmat pravo da u4astvat v GE pvp
И аз ще ви помогна за наградния фонд на които хора кажете ще бия безплатни енчантове  :blush: :blush: :clover: :clover: Все пак още ме интересува тоя гилд а и повечето сте точни и сте ми приятелчета :):):):)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Октомври 07, 2010, 06:44:43 pm
zapo4nete zapisvane na otborite ;
   1 . ime  ---- GS to4kki
   2.
   3 .
                  ob6t zbor GS
   tova koeto zapi6ite tuk s tova 6te ste na GE PVP.
                                               play for fun.................
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Октомври 10, 2010, 10:49:09 am
Nqma li jelae6ti za GE .
   4udno mi e????????
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Октомври 10, 2010, 11:22:20 am
Абе я ме запишете мене там Frozen съм 4700 ГС, ше пробвам да си намеря още 2ма ама ако немога може да стане 2в3 или 1в3  :freak:
вече питахме , не може 2в3  :confused:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Октомври 10, 2010, 04:07:48 pm
Ако Калин приеме едно мое предложение организирането на такива мироприятия ще стане доста по-лесно :)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Октомври 11, 2010, 02:07:59 pm
Ако Калин приеме едно мое предложение организирането на такива мироприятия ще стане доста по-лесно :)
Довечера ще запиша теам че забравих кои сме върте  :woot: :woot: че ми се спеше ама това с гс не ми е ясно на ферал няма как да играя а и хелар пак ми е високо гс напиши точно определени правила на ново и само за гилд ли е евента
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Октомври 11, 2010, 11:25:48 pm
 :clover:Информацията на този етап:
Евента е само за гилда и няма ограничение в ГС. Просто се събират ГС на 3мата души от записания отбор и по този начин се избират конкурентните (не може да се зададе 1 летва ГС и всички да са равни). Наградите са ясни - Пари, Сокети, Енчанти и Гладиаторски ранг, които се делят между играчите в печелившия отбор.
Записването става тук във форума или с писмо до Никел или мен (Слевин) в играта.

Ако не се наберът достатъчно желаещи ще се променят малко правилата.

След ПВП евента ще обмислим ПВЕ  :cap:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Октомври 11, 2010, 11:28:10 pm
Ще е добре да разгласявате в играта за евента, за да се пишат повече хора. Тези които не следят форума изостават с информацията -  зарибявайте всеки от гилда :wink:
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Октомври 12, 2010, 08:23:07 pm
Имам утре и другиден свободни дни ако се мерна за повече ще поразпитам к`во и що :) Иначе имам желание за кефа без значение е за мен крайният резултат  :clover: Ако някой изяви желание да пише в играта 3 80 на разположение имам :)
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel4o в Октомври 15, 2010, 09:33:47 pm
Tova sa poslednite promeni za GE pvp:
   1.6te e 3v3
   2.U4asnicite trqbva da otgovarqt na slednite iziskvaniq --2 6te sa bez limit za GS to4ki ,koito imat ,a 3 u4asnik trqbva da e s GS pod 4k./ne trqbva da ima lipsva6ti itemi-celta e da u4astvat i zelenite geroi ot gilda/
   3.Data na provejdane 24.10 ot 13:00
   4.Ngrada za 1 mesto e 3k gold +1 rang v gilda na edin ot otbora.Za 2 mesto e 900 gold
   5.Zonata na provejdane ---Nangrad---
 P.S. Tova e okoncatelno i ne podleji na opsujdane.
         zapisvaite timovete si .
                                         PLAY FOR FUN....
Титла: Re:Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: H3trika в Октомври 22, 2010, 11:27:55 pm
Леле , че ме напъна .. Отивам да сера.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 10, 2010, 07:30:20 pm
OFFICER чата се оправя като влезете в настройките на прозореца (на чата) и сложите тикче на "officer chat". Или ето ви снимки, за да е по ясно http://prikachi.com/images/606/2654606M.jpg >>> http://prikachi.com/images/607/2654607g.jpg    :clover:  :clover:  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Декември 08, 2010, 12:28:42 am
Рекламна пауза:
Мисля , че стана хубаво гилдче!Както обичам да казвам,при нас има за всекиго по нещо :
Имаме си ПвЕ диваци - Никела,Уинни,Легионера(Танка на траш мобовете в Цитаделата  :smart: :smart:) и прочие,а също и ПвП машингяси - Разиел(когото все някога ще бия на дуел!),ПламенГГ,Аис,Блекторн  и така нататък,които спокойно изнасят сами Батълграундите..има хора , които постоянно правят Random Dungeon Finder за зеленяците (в това отношение Сиси бие сички - > онзи ден сигурно сме врътнали 10 хероика  :-))..има услужливи пичове винаги готови да помогнат на малък левел герой (за пример давам миналата вечер когато се събрахме 6 80ки в Hellfire,защото някаква група ордички скочили на бой на едного от нашите) или просто да ви дадт инфо за едно или друго нещо ..Настроението в чата винаги е на ниво (благодарности за това на Rhynadon,Facundi,Baul,Калин-на-градус и останалите веселяци).
Мисълта ми е , че независимо какъв играч сте -Голям или малък левел, ПвП или ПвЕ ориентиран,пристастено към играта зомби или новак,Чалгар или дългокос металист,ръсещ лафове веселяк или страдащ от аутизъм човек (<-добре,тука малко по-прекалих :redface:)- При нас ще ви хареса.Или както би казал Асан Циганина - >
който разбира,при назе се спира!


п.п.Щях да забравя:
Хората със сексуални смущения да питат в гилд чата за Педо Кити  :smart:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Декември 08, 2010, 05:08:56 pm
Хубав пост Владко. Само, че пак ми уронваш престижа  :smart:
Да вметна и още нещо : Цецо (A.k.a. Winlight) замисля интересно ПВЕ евентче, което мисля ще се хареса на всички. Очаквайте тия дни информация  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Декември 09, 2010, 05:24:32 pm
Добре че ви викнах  :fun: :fun: :fun: тия хорди си бяха за смях като ги изнесохме за 2 сек нали си правихме дуели и пак не скочиха ,а половината бяхме на малко кръв.Тоя дето се снима с нас какво направи с снимката ?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 10, 2010, 03:25:17 am
https://sites.google.com/site/evonightlegion/
Ако някой разбира и му се занимава да помага може да ми пише и ще му дам права :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Декември 10, 2010, 08:53:11 am
Хахаха браво  :woot: :woot: :woot: еми не разбирам много,но събота и неделя  може да ти помогна с каквото мога :):):)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 10, 2010, 09:11:19 am
Хахаха браво  :woot: :woot: :woot: еми не разбирам много,но събота и неделя  може да ти помогна с каквото мога :):):)
То и аз не съм голям разбирач , но се опитвам да правя нещо (сега , че е нуубско е нуубско няма спор :Р).
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Декември 10, 2010, 09:46:07 am
Колкото по нообско толкова по красиво :):):):):) :clover: :clover: :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 10, 2010, 06:12:53 pm
Можете да давате идеи скриинове и всичко каквото ви хрумне :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: silvenceto в Декември 12, 2010, 03:15:25 am
Добре се е получил сайта  :-) Браво :up:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Декември 12, 2010, 12:19:11 pm
Тапета или цвета на буквите да смена даите идеи, защото така не се вижда много много
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 12, 2010, 03:35:33 pm
Сиси мерси :).
Предложете някакъв тапет тогава , за да го сменя :).
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Requiem_1 в Декември 12, 2010, 11:33:30 pm

Ранк - Emperor
Slevin

Цецо, тази част се губи.  Забива се долу в логото. Не знам на какви  browseri си тествал, но на моята мозила е така.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 12, 2010, 11:40:27 pm
Ще се опитам да го оправя мерси Иво :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: HuckGoblin в Декември 15, 2010, 09:59:20 am
Браво Wini , ще ме накараш да почна пак да се заровя в html-a  :up:  :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 15, 2010, 04:31:10 pm
Браво Wini , ще ме накараш да почна пак да се заровя в html-a  :up:  :cap:
Зарови се :Р.Тъкмо ще издадеш някоя-друга тайна :))
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Декември 16, 2010, 08:55:19 am
http://forum.prowow.org/viewtopic.php?f=10&t=1492 --------Ебати смешниците заеби яко копират  :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: За тапет ако имате желание бих предложил на някое свежо място да се съберем колкото се може повече и да се снимаме поне това няма как да ни копират :):):):)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 16, 2010, 11:40:17 am
Нека си копират ... то не пречи , защото нямаме патент на гилдията :Р , а и никога не биха могли да изкопират нашите играчи , познания , държание , задружност и т.н. :) .За къде го искаш този тапет ?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Декември 16, 2010, 11:56:05 am
Еми за сайта на гилда,защото от този някои неща не се виждат ,ако сте навити това е добро предлжение поне така си мисля де. :fun: :fun:И един въпрос ще вкарваме ли хората от гилд в сайта примерно по ранк да ги разпределим за по лесно и някои ако види страницата да знае към кой да се обърне да го вкара в гилда
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 16, 2010, 02:16:12 pm
В сайта има секция със ранковете и длъжността която изпълняват , също така съм добавил и хората с по висок ранк.Колкото до снимките ти и Калин можете да качвате или да ми изпращате (както вие така и останалите членове в гилда) скриинове на скайпа ми :).
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Декември 25, 2010, 01:13:05 am
Весела коледа и щастливо посрещане на новата година!  Нека всички сме винаги позитивно настроени и взаимно полезни  :smart:  Пожелавам на гилдията сплутеност и добри приятелства  :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Декември 25, 2010, 02:50:06 am
Подобно  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Януари 13, 2011, 03:25:00 pm
Здравейте.С Калин решихме да въведем малки промени по гилдията , като се сменят правилата , както добавянето на нови и гъвкави такива.Надяваме се това да доведе за по-добро членство в гилдията.Евентуално може да се променят част от ранговете и да се добавят нови , което смятаме , че би могло да разведри играчите , и също така по-лесно ще се разпределят в категориите си.Аз се заех с писането на историята за гилдията по негов разказ. Тук може да се запознаете по-подробно с историята , ако сте любознателни (https://sites.google.com/site/evonightlegion/istoria-na-gildiata).Очаквайте в скоро време новите промени.  :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Abrucci в Януари 13, 2011, 04:12:04 pm
Ееее,Цецко,аз мислех да се кандидатирам за член на гилда,ма като видях <Ринадона> и се отказах  :no:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Януари 13, 2011, 04:15:46 pm
<Ринадона> и се отказах  :no:
Какво намекваш :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Abrucci в Януари 13, 2011, 04:17:46 pm
Не намеквам,направо си натвърдвам  :lol: помиярска му е работата, нищо лично,такива ги има навсякаде  ;-) :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Януари 13, 2011, 04:19:35 pm
Ясно.Е всеки си има право на избор :).Аз се радвам , че си отделил време да прочетеш нещо :).Благодаря за което.  :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Януари 13, 2011, 04:23:52 pm
по-мазно не можа ли да го напишеш  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Abrucci в Януари 13, 2011, 04:28:36 pm
Да,справили сте се чудесно  :cap: и сте добра компания,евала  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Януари 13, 2011, 04:44:06 pm
Абру, не си го и мисли  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Abrucci в Януари 13, 2011, 04:46:49 pm
кое ?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Януари 13, 2011, 05:08:28 pm
да ходиш към алианса :Р
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Януари 13, 2011, 05:13:49 pm
Добре се е получило wini :):) и успех с начинанието и бъдещите :):):):) :clover: :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Януари 13, 2011, 05:14:20 pm
Добре се е получило wini :):) и успех с начинанието и бъдещите :):):):) :clover: :clover:
Мерси адаш :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Януари 13, 2011, 08:32:44 pm
ДооОообре си се поиграл с това новото инфо  :freak:   Браво , добро е станало .Малко съм обиден , че не включи мойте епични "нарочвания",ама ще го преживея  :smart:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Януари 13, 2011, 08:35:17 pm
ДооОообре си се поиграл с това новото инфо  :freak:   Браво , добро е станало .Малко съм обиден , че не включи мойте епични "нарочвания",ама ще го преживея  :smart:
Мерси и на тебе :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Януари 13, 2011, 11:18:33 pm
Очаквайте скоро новите правила и опции  :-)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: anti_roma92 в Януари 13, 2011, 11:31:51 pm
Мерси и на тебе :)
бе в тоя пост на Калин праех четка,ама и на теб браво  :fun:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Януари 13, 2011, 11:40:21 pm
бе в тоя пост на Калин праех четка,ама и на теб браво  :fun:

Внимавай в картинката  :wink: както вече казах
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Catch me if you can в Януари 14, 2011, 12:35:07 am
Он си е най-дивия  :soldiers:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Януари 14, 2011, 01:44:16 pm
Адаш махни ме от Night Legion Stuff > Senator > Tyra. И една идея защо не си направите форум на гилда :):) мисля че ще е доста полезно от към страна на помагането помежду си :up: :up:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: pokerfaceee в Януари 14, 2011, 01:50:52 pm
това със сайта се е получило идеално  :woot: сега остана да го развиваме  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Януари 14, 2011, 02:04:45 pm
Адаш махни ме от Night Legion Stuff > Senator > Tyra. И една идея защо не си направите форум на гилда :):) мисля че ще е доста полезно от към страна на помагането помежду си :up: :up:
Сигурен ли си , че желаеш това ? :р
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Януари 14, 2011, 02:48:53 pm
Ем няма друг вариант :):):)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Януари 14, 2011, 03:28:44 pm
Your choice. :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Януари 15, 2011, 09:25:42 pm
Цецо +10 за това,за труда и времето отелено за направеното.Кала и на тебе.

P.S.Оправете само малко имената в ранг листата малко ги разбурках---sorry за това


                                                play for fun....
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: MindFreak в Януари 27, 2011, 10:57:45 am
Аз само не можах да разбера, защо Абруци е така саднат  :lol:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Abrucci в Януари 27, 2011, 11:00:25 am
как да рабереш каквото и да било,като ''багажа'' не достига  :lol:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Януари 27, 2011, 11:41:14 am
ей да не ме изгоните от гилдията :) това че сега ме няма не означава че някой ден няма да се върна  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: MindFreak в Януари 27, 2011, 02:04:06 pm
Абруци, мога ли да помня всички ревльовци...
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Abrucci в Януари 27, 2011, 02:23:09 pm
не можеш,казах ти вече защо  :lol:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: MindFreak в Януари 27, 2011, 04:03:14 pm
н'дей вярва
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Bl1zAlkA7a в Януари 27, 2011, 04:10:01 pm
Поздравления за сайта :clover: в последно време имам чувството, че сте единственият прогресиращ гилд от съюза :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: bai_nimrod в Февруари 17, 2011, 09:16:48 am
The Best Guild    :up:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Февруари 17, 2011, 11:04:13 am
днес се завръщам да ви видя  :doh:  :doh:  :doh:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Февруари 18, 2011, 03:28:24 pm
Връщаш се към пороците  :lol:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Февруари 18, 2011, 03:39:26 pm
Връщаш се към пороците  :lol:
само временно и само към един :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: BulgarianSS в Февруари 18, 2011, 03:50:34 pm
Wini,нещо против да сложа линк към вашата страница на сайта ни?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Февруари 18, 2011, 03:52:46 pm
Нем
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: BulgarianSS в Февруари 18, 2011, 03:55:19 pm
Нем
Погледни новата тема тук,погрижи се моля те да не я оспамят като невидели  :lol:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Март 01, 2011, 08:55:33 pm
Дано са ви харесали подаръците :) успех в левелинг-а от мен  :freak: :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: bai_nimrod в Март 02, 2011, 09:08:06 am
evala za Eventa s 19kite  :up: :up:sledwashtiq pyt pak moq otbor shte bie  :devil:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Март 02, 2011, 11:13:26 am
Ако случайно съм пропуснал някой моля пишете ми в играта  :freak: :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Март 02, 2011, 08:13:48 pm
Следващия гилд евент ще е за 39 левел ---някуде кум 25-26.03.
наградата ще е тази, която се събере в Гилд банк.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Catch me if you can в Март 09, 2011, 05:50:09 pm
Do 80 lvl event ще стигнем ли  :smart:  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Март 09, 2011, 08:42:49 pm
Обмислям го още, но 6те е масово меле м/у 3-4 отбора от по 3-5 игра4а.

P.S.  Hо в момента ми е фикс идеа една лудост и се занимавам с нея.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Март 09, 2011, 10:07:24 pm
Обмислям го още, но 6те е масово меле м/у 3-4 отбора от по 3-5 игра4а.

P.S.  Hо в момента ми е фикс идеа една лудост и се занимавам с нея.
Insane in the membrane a ?  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: bai_nimrod в Март 10, 2011, 09:09:30 am
Omniq the box-man
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Март 11, 2011, 06:46:47 pm
 :up:


Не е смешно ,отчаиващо безличо и трудоемко е.

P.S.Ще говорим като го зема тоя ачвием.


                                                             Play for FUN...
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: huawei в Март 24, 2011, 11:43:23 pm
Ей диваци , че се видиме след 2 000 дни (тъкмо ще оправят лич кинг в цитаделата)
беше ми много пирятно да "буаме уоу" заедно.Пожелавам ви всичко най - хубаво,много успехи (предимно извън играта xD).Никела,Рунадона,Баул ,Уке и Байо -> леко с алкохола;Калин-> с тебе ша са вийме тея дни ;Дунди -> се некой ш'та бие на дуел,кЪ мислиш ти таа работа;СиСи ->почни с алкохола :D ( и на арена използвай LoS) ;Любо->сори , че ти баннват акаунта заради мен :С.И те тека..
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Април 11, 2011, 01:44:15 am
След , като се преместих в друга гилдия искам да попитам , има ли някой желаещ да попълва и обновява информацията в сайта на гилдията (Да му предотстъпя правата).Защото Калин не се вясва почти , а аз неразполагам с прясна информация.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Април 11, 2011, 09:30:31 am
След , като се преместих в друга гилдия искам да попитам , има ли някой желаещ да попълва и обновява информацията в сайта на гилдията (Да му предотстъпя правата).Защото Калин не се вясва почти , а аз неразполагам с прясна информация.

иска ми се да помогна но няма как .... подготвям се за летния сезон , ремонти на хотела това онова ...и не ми остава време за нищо    :-?
пп: приятна игра момчета и момичета ще разцъкваме отново след лятото  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Април 11, 2011, 09:41:18 am

иска ми се да помогна но няма как .... подготвям се за летния сезон , ремонти на хотела това онова ...и не ми остава време за нищо    :-?
пп: приятна игра момчета и момичета ще разцъкваме отново слет лятото  :freak:
Мърииии  :wink: все трябва да намериш време за едно ICC :P
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Problem в Април 11, 2011, 04:34:55 pm
Timec кога викаш да идваме и къде  :lol:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Април 11, 2011, 05:51:32 pm
Timec кога викаш да идваме и къде  :lol:
Китен е градът !!!  :freak: :freak: 
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Април 11, 2011, 06:23:26 pm
там сме  :twisted:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Problem в Април 11, 2011, 07:11:40 pm
охоо падна ми в очите  :up:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Април 12, 2011, 05:10:19 pm
Е дай по подробна информация защото лятото си идва така или иначе  :woot: :woot: да знаем къде да се алкохолизираме
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Април 12, 2011, 05:22:59 pm
http://www.dodo-beach.com/  работното място
http://deni.ikiten.net/  home sweet home  :clover:
за всякакъв вкус и възможности :P  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: quiver в Април 12, 2011, 07:38:06 pm
От къде знаеш възможностите на някой ти си машина  :woot: :woot: :woot: :freak: :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Smeagle в Април 15, 2011, 11:32:30 pm
трябва да се направи само ФОРУМ! иначе сайта е супер  :fun: :up:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Април 19, 2011, 08:56:09 am
I'm Back  :freak: :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Април 19, 2011, 09:07:26 am
Ноо рано стааш е :D
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Problem в Април 19, 2011, 09:26:39 am
добре заварил ^^
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Април 19, 2011, 12:23:22 pm
Ноо рано стааш е :D
Призоваха ме от работа замалко  :freak: :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Май 24, 2011, 12:03:52 am
 :cap: Как сте, диваците :?  :fun:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Май 24, 2011, 12:05:47 am
дивеем  :twisted:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Май 24, 2011, 08:10:29 am
Много ми се иска да влезна да ви видя но тази работа край няма.......  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Май 24, 2011, 09:42:05 am
Скоро и аз излизам отпуска и забравям WOW   :up:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Юли 03, 2011, 07:53:39 pm
Здравейте  :cap:  Как са нещата в гилдията - върви ли :??  :fun:  Доигра ми се, но нямам възможност скоро време... Когато мога ще влизам :)) Нещо интересно има ли :? Нови лица? Някои задържал се, отишъл си, скарани - сритани ... ала бала  :mrgreen:П.С. I'll be back  :devil:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Юли 03, 2011, 07:55:54 pm
Уейв Калине :р
К'ви ги вършиш?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Юли 03, 2011, 08:06:15 pm
Айде да не ти споделям тука, че ще ми падне реномето  :smart:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: bai_nimrod в Юли 03, 2011, 11:17:06 pm
Славни времена бяха , а? ^.^ ->> http://www.prikachi.com/images/577/3527577c.jpg


http://www.prikachi.com/images.php?images/596/3527596R.jpg / http://www.prikachi.com/images.php?images/597/3527597U.jpg
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Юли 22, 2011, 11:13:43 am
Искам да благодаря най-вече на хората от гилда и на някои играчи от други гилдии, които ми помогнаха вчера за минаването на http://www.wowwiki.com/Molten_Core!

Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Юли 22, 2011, 11:18:53 am
Какво става по гилдията , как я карате :) Скоро ако намеря някакво време може да влезна за ден два да ви видя
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Юли 22, 2011, 12:30:03 pm
Нещата са добре а ти вчера на ИЦЦ 25 беше на 5 място по ДПС и беше танк  :mrgreen: :up:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Юли 22, 2011, 04:08:43 pm
Нещата са добре а ти вчера на ИЦЦ 25 беше на 5 място по ДПС и беше танк  :mrgreen: :up:
Мдам лятото нямам усобено много време за такива историй :) и си имам заместник (доверен човек)  :clover:
пп:танка ми много бие а  :freak: :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Юли 22, 2011, 05:15:20 pm
Повечето от гилда сме точни и особено човека който ти играе с героя  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Юли 22, 2011, 05:34:06 pm
Затова и съм се доверил на него :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Юли 22, 2011, 05:38:23 pm
взаимно си правите четки или аз не мога да хвана  :smart:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Юли 22, 2011, 06:48:25 pm
взаимно си правите четки или аз не мога да хвана  :smart:
Ем вие тук свикнахте да четете само караници .... наредби и  така, та сега един два нормални коментара ченкане ви се струват  :clover: :cap: :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Юли 22, 2011, 07:53:53 pm
Ем вие тук свикнахте да четете само караници .... наредби и  така, та сега един два нормални коментара ченкане ви се струват  :clover: :cap: :cap:

не, просто нз на кой си дал да играе с героя ти  :-)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Юли 22, 2011, 10:18:14 pm
На мене и на още един хаха  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Юли 22, 2011, 10:36:01 pm
що ли не се изненадвам :д
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Август 23, 2011, 04:02:12 pm
Понеже ми стана тъпо да ходя ICC предлагам да се съберем за титлата в Naxx някой ден! Мисля, че работеше. Очаквам мнения  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: spooky в Август 23, 2011, 05:01:19 pm
Понеже ми стана тъпо да ходя ICC предлагам да се съберем за титлата в Naxx някой ден! Мисля, че работеше. Очаквам мнения  :clover:
Ако говориш за Undying , бая зорна титла.Незнам дали някога , някой ще успее да я вземе.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Problem в Август 23, 2011, 07:27:07 pm
не е трудна тази титла
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: dobermana в Август 23, 2011, 07:44:24 pm
Само като факт ще го кажа без реклама. В Драгонфире всеки 5-6 от старите играчи я има тази титла. Викаш лесна била, но никой от нас я няма още  :confused:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: spooky в Август 23, 2011, 07:52:49 pm
Само като факт ще го кажа без реклама. В Драгонфире всеки 5-6 от старите играчи я има тази титла. Викаш лесна била, но никой от нас я няма още  :confused:
Като минем на Ката и сме с по 120к живот , тогава ще я имаме. :freak: :freak: :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: dobermana в Август 24, 2011, 04:41:31 pm
Като минем на Ката и сме с по 120к живот , тогава ще я имаме. :freak: :freak: :freak:

Тогава даже соло ще минаваме инстанцията  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: BulgarianSS в Август 24, 2011, 05:47:38 pm
Добер,не е точно така...ти си на повече кръв ни и мобовете/босовете ти правят повече..
Изравнена е тази работа  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: BulgarianSS в Август 24, 2011, 08:06:42 pm
Признавам...не разбрах за коя инст става дума.
За ICC нормално,тогава всяко зелено итемче ще бъде по-добро от всичко падащо там.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Август 25, 2011, 09:31:42 am
За Naxx става на въпрос - титлата.

За ICC нормално,тогава всяко зелено итемче ще бъде по-добро от всичко падащо там.

Тогава вече зеленяците ще са на мода, а няма да се овикват  :mrgreen:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Problem в Август 25, 2011, 01:03:47 pm
а на тия по-негеарнатите как ще им се вика, лилавняци ?  :freak:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Август 25, 2011, 02:04:27 pm
Те са "Оядени" както е известно в WOW средата ;) М/у другото вчерашният Ulduar ми хареса! Трябваше райда да почне малко по-рано за да бием по-натам. Надявам се да има още такива райдове различни от ICC.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Август 25, 2011, 07:21:38 pm
Във форума се зародила адска болест--спамерство
Незнам от какъв акъл хора спамят наляво и на дясно,можеби заради реитинга ,можеби от нямане какво да правят ,но еи осъзнаите се тази малка 4аст от форума е за гилдията не за душевно болните спамери.СПРЕТЕ СЕ.
 
Относно NAXX може се суберем 10 анабола и да го помучим малко,имаме ресурса и наи-вайното жинаги сме имали желание.

                                                                      play for fun       
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Септември 06, 2011, 12:26:48 am
 :freak: :freak:Не че се хвалим но Малигос падна постижение за гилда /2 героя извун гилд/ и пурво в сървара килване на босса.
     Следва  Накс.........


                                                  play for fun
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Problem в Септември 06, 2011, 11:25:11 am
работи ли Малигос ?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Септември 06, 2011, 01:18:20 pm
Малигос е бая бугав но има на4ин за убивне ....и може се килл не е кои знае каква философия --докато му схванем цаката се мотахме 2 часа ама сме инати :lol:
      Тази седмица Накс 10 за титла пурво от гуилда после пулнеж изискване 5.9 ГС
по вузмойност пвп.

                                    play for fun

                                                 
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: BulgarianSS в Септември 16, 2011, 11:01:20 am
работи ли Малигос ?
Проблеме - 2 паладина и сте готови.  :clover:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: pokerfaceee в Септември 16, 2011, 01:15:59 pm
за наксс ако е тази вечер ще присъствам :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Септември 16, 2011, 05:09:58 pm
за наксс ако е тази вечер ще присъствам :)
Да влизам и аз ?  :cap: :cap: :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Септември 16, 2011, 05:47:24 pm
Ако е след 21.30 може да се поява.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Октомври 04, 2011, 08:25:13 am
Real is back !  :cap: :cap: :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: pain в Октомври 04, 2011, 03:55:04 pm
Real is back !  :cap: :cap: :cap:
Иеееееееееее  :fun: :fun:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 14, 2011, 12:41:50 am
и аз се завръщам  :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Ноември 14, 2011, 01:19:41 am
WELCOME
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Ноември 14, 2011, 02:01:14 am
и аз се завръщам  :cap:

аз на тебе вече не ти вървам  :smart:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Ноември 14, 2011, 09:18:35 am
и аз се завръщам  :cap:
Браво :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Ноември 14, 2011, 10:53:22 am
Е разгеле наи-накрая изтрезня   :freak: :freak: :freak: :freak: :freak: :freak:
           


                                                          play for fun
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: nikel в Декември 31, 2011, 01:23:31 pm
Честита 2012 на вси4ки в гилдa, а и на тези в сървара. :woot: :woot:
  Да сте живи и наи-вече здрави през тази година. :clover: :clover: :clover:

P.S. И по-малко да пиете да не земе се нарежете ,че вече ни излиза име.  :freak: :freak: :freak: :freak:


                                                                              play for fun
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Февруари 20, 2012, 12:03:19 am
ттцтцтцтцтц
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Февруари 20, 2012, 11:57:22 am
???
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: rhapsody в Февруари 20, 2012, 12:04:52 pm
Много хора напуснаха гилда и то все добри играчи. Нещата за момента ако продължават така не е на добре.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Февруари 22, 2012, 10:33:47 pm
Гилда все още си е тук. Не мога да разбера какво стана. няколко човека напуснаха и другите да не видят нещо и дай..... Все си мисля,че още могат да се оправят нещата,амаа ;)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Февруари 22, 2012, 11:27:55 pm
Нещата са малко по дълбоки и се започна от месец два насам ..... не е толкова просто колкото изглежда.
Има шанс да ...
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Февруари 22, 2012, 11:46:39 pm
да,наясно съм,но не мисля,че е станало нещо,което не може да се поправи. все пак говорим предимно за картинки :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Февруари 22, 2012, 11:56:42 pm
Няма нищо непоправимо но има хора които могат да изкарат и най стабилният човек извън нерви..... то станалото станало ... дано се пооправи гилда,защото не е от днес и вчера...
пп:аз съм един от лефтналите-причината - никой няма право да ми държи сметка и да ми заповядва аз с кой какво да правя защо да го правя и така  :confused:
Другото заради което си заминаха голяма част е опита да се наложи цензура до голяма степен , ако не даже и забрана за писане в гилдчата.....
Някой хора просто не разбраха че това беше гилд не за пвп / пве
а за ЗАБАВЛЕНИЕ !
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Февруари 23, 2012, 12:30:07 am
от това,което знам не мисля, че  е точно 'цензурата',но няма да споря :) За мен има надежда още, така че ако някой иска да се върне там сме :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Караконджул в Февруари 23, 2012, 02:07:55 pm
Аз съм този, на когото Лорексчо се опита да слага цензура :-) А сега милинкия, нещо стана много учтив :freak:

Иначе относно гилдията смятам, че е дошло време за промяна. Вярно, трябва да има една такава, основно с пълнежи, обаче това натрупване не води до нищо позитивно. Сега ще се оформи ново ядро и всичко ще се подреди. Не се тревожете :clover:

Тайме, чакам си торбите, момченцеЙ :smart:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Февруари 23, 2012, 03:35:42 pm
защото понякога просто трябва да поговориш учтиво с хората  :-) и не всички да се хванат за гушите като стане нещо такова :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Февруари 23, 2012, 03:51:14 pm
защото понякога просто трябва да поговориш учтиво с хората  :-) и не всички да се хванат за гушите като стане нещо такова :)
Нали се сещаш че от много очтивост ти се качват на главата и ти скачат отгоре. ...
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Февруари 23, 2012, 04:07:34 pm
по принцип е така, но трябва да имаш правилен подход :)
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 24, 2012, 02:55:09 am
1. какво се е случило с гилдичта?
2. Дали ще мога да играя с мобилен интернет от Мтел?  :mrgreen:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Ноември 24, 2012, 08:24:13 am
Гилдията е добре , посъбрали сме се и играта си върви.
От мобилен интернет можеш да , аз съм играл от такъв на глобул.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 24, 2012, 08:31:54 am
а кой ми играе с героите в момента :?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: Muri в Ноември 24, 2012, 11:56:15 am
Там вече ... незнам  :cap:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 24, 2012, 12:12:58 pm
всичко по играта е наред (версия и реалмлист) но като тръгна да влизам ми спира на authenticating:?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Ноември 24, 2012, 05:42:01 pm
Не, че влизам много, но май не съм виждала твой герой скоро. Виж в сайта като си влезеш в профила какво ти изкарва. Може да е заключен, но не знам дали ще те спира там ;/
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 24, 2012, 06:43:58 pm
В сайта си влизам с акаунта. геройте са си там и не са закл.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: PrincessOfHate в Ноември 24, 2012, 06:48:29 pm
Идея нямам. от кога е така? От нета да е?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: untaught в Ноември 24, 2012, 06:55:33 pm
Firewall(не само на Windows естествено), версия на играта, пишеш поща вместо акаунт име.  :unsure:
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 24, 2012, 07:10:16 pm
Пуска ме в играта пиша си акаунт името версията е 3.3.5 (12340)...
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: untaught в Ноември 24, 2012, 07:33:40 pm
И ти спира достъпа до мрежата - Firewall.
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: robert в Ноември 24, 2012, 07:55:41 pm
просто стига до там и не мърда ... ако е това което казваш как да го оправя?
Титла: Re: Night Legion [alliance guild]
Публикувано от: The Aspect в Ноември 24, 2012, 10:48:33 pm
Калине всичко е наред с акаунта. Сега пробвах да влезна и го сторих безпроблемно.
Някъде в твоят телевизор търси проблема.