Мисля че подобна промяна ,е нещо което до голяма степен ще реши съдбата на ЕВО,за това се чувствам длъжен да споделя и моето мнение.
Като цяло нямам много време за игра,но като намеря такова предпочитам ПВП-то.
Ще споделя моето виждане за ПВП-то ,това което мен ме дразни, и това което би ме стимулирало допълнително да играя,включително и арени (казвам го защото от близо година не съм влизал в арена).
1. Има БГ-та който са тотално бъгнати и трябва да бъде намерено решение за тях.Ако не могат да бъдат оправени да бъдат временно затворени,или каквото и да е има много варианти както и теми за това.
2.Аз както и много от редовните играчи нямаме какво да взимаме от БГ-та,арени итн,единственото което ме кара да влезна в БГ е удоволствието от играта.Преди време реших да гоня титлата Justicar ,но как подяволите се прави тази титла с неработещи ПВП куести.Както по горе казах имам по 2-3 часа на седмица за игра(което малко или много е следствие на всичко това което ме дразни ,и което ще споделя с вас)..... след една груба сметка и се оказва че ще ми отнеме 2 години WTF.
Какво може да се направи според мен.Ами размяна на хонор и арена точки за репутация да речем.
Има неработечи ачивменти който не ти позволяват да вземеш титла да речем,ами нека бъдат аднати на хората който са ги минали ,срещу вотинг или донейт точки (не ме разбирайте грешно не които ти скимне ачиевмент,а такива който са елементарни и ги взимаме на всяко БГ а не работят,и те спъват).
3.Някакви награди който да се взимат с разменна мнонета, която монета от своя страна да се взима с арена точки,и хонор.Награди като маунтове или някакви петове,пвп титли от ТБЦ или каквото и да е там, което хората искат и не могат да вземат,поради неработещи инстанции,ачиевменти и.т.н
4. Начален ПВП сет ,с вотинг точки с което да се избегнат "зеленяците" след всяка промоция.
5.Нещото което най-много ме дразни е че след всеки ъп нещо се скапва на геройте ми ( в момента друида ми бие 150 swire na мечка и 200 rake на котка....както и да е ).
Знам че за да се оправят някой от нещата които изброих, е нужен човек който да барника нон-стоп по ядрото (човек който за без пари едвали би го направил),но просто споделям моята гледна точка.
Надявам се Пейчо да вземе най-доброто решение за нас и за сървъра,за което трябва ние по старите играчи да помогнем,както с мнения така и със споделянето точно на тези неща който не ни харесват,както и на тези които ни харесват.
Колкото до инстант 80 колкото и да не ми се е вярвало че ще го кажа съм съгласен с първия пост на zeraful......
Но като цяло не ме привлича идеята...
ПП.Ако се случи така че ЕВО по една или друга причина затвори,99.9% и аз спирам WOW-a...
ПП2 Поста ми няма за цел да предлага,критикува или каквото и да е ...просто реших за нужно да споделя....