Нека да отговоря отзад напред.
Първо, не съм обиждал никого, нито съм правил намеци. Вие, обаче, сте се възползвали, че не съм в канал LookingForGroup, и там сте ме обиждали както си изкате, Nelly е направил screenshots и може да покаже. За обида не считам "искаш война" или "от къде на къде прави ..." , а обидни думи.
Второ, "някои от малките левели герои . . ." ... А какво да правят "малките левели" в Stormwind, Ironforge ? Или за това не сте мислили, за вас е важно по honor да сте първи.
Трето, ако някой от по-горните реши, че за поведението си заслужавам наказание, каквото и да е било - добре, уважавам тяхното мнение, за разлика от вашето.
Относно Keepers of Time : създадох гилдията с цел по-цивилизованите играчи да играят, да съберат предмети, да се научат да играят тези, които не могат, и тогава да се разпределят в различни гилдии, да си правят войни и каквото друго искат. Не им давам предмети, които не заслужават. Водил съм ги на Black Temple 2 пъти, на Matheridon's Lair може би също 2 пъти, и предметите съм ги събирал и разпределял по моя преценка. За сравнение - много пъти съм питал дали има хора за Black Temple. Водил съм всякакви герои - от тези , които не уважавам, до приятели и т.н. И там съм разпределял предметите честно, за системата съм писал в друга тема. Само не ми говорете, че повечето имате зелени предмети - получавам десетки съобщения на ден да правя евент, за да си допълнят Tier 6 / 5 комплектите. Дори някои искат без да правят нищо да им раздам token-и и после да ги разменя!
Относно hp - и какво като съм си го направил на 10 милиона ?
Помогнах на съотборниците си от alliance-a (само някой да посмее пак да каже, че не е правилно да ги наричам "съотборници", при положение, че имам права) да ви спрат, не да ви убият. Вие сте тези, които нападнахте Astranaar. Както и Stormwind, Ironforge. И защо - за honor, за да ми "натриете носа" ? Точно за това го направихте, неслучайно Deyn иронично ми писа "виж си stormwind". Целта ви не е да съберете honor, за да вземете предмети. Повечето от вас имат най-добрите за героите си. Да не говорим, че някои използват бъгове, а аз, за да не им направя мръсно, не казвам на никого. Също така малко странно е да наричате петимата срещу Agarenn "убихме ги", в последствие извиках и други играчи на помощ, за да не се наложи да ви спра с команди.
Шесто, телепортирах всички играчи по-високо ниво от alliance-а, за да защитим Darnassus. Respawn времето изобщо не е 10 минути, както вие се обосновахте в играта. Никой град не трябва да бъде атакуван по подобен начин, заради значението му за всички играчи. Там са vendor-и, quest giver-и, trainer-и, flight master-и и други важни NPC-та за играчите. Дори ако изключите тези факти, градът е единственото място, където играчите не трябва да се страхуват, че ще бъдат нападнати, и могат да си починат.
Седмо, да, върнах ви го, като избих Silvermoon и направих някои npc-та в Orgrimmar да ви атакуват. Това не е за постоянно, ако няма кой в града те се връщат към нормалното си състояние. Това също беше, за да ви задържа, но кого ли убеждавам...
Последно, какво сте отишли да защитавате ? Убих всички npc-та по пътя за boss-а и самия boss, според вашата "теория за honor-a", това не трябва да е от такова значение, нали така ?
Последно вече, наистина - освен да убия всички тези npc-та, довърших веднъж Deyn, когато беше на 10% hp, и всичко друго, което съм правил, е да събирам alliance-а и да ги heal-вам. Само ще спомена, че screenshot-а, който си дал, не показва нищо, дори и всички да ги качиш, няма нищо за показване, освен гореизброените от мен 8-9 тези. Прав ли съм , или ще се опиташ да докажеш нещо чрез фантазията на зрителя :?:
Относно заглавието - не сте точно вие, които да раздавате правосъдие, или да искате такова.
И една редакция от моя страна, понеже темата е с атрактивно заглавие и ще я прочетат най-голям брой хора - повече за instance-и не очаквайте никаква помощ, само ще ви организирам.