Чакайки така вече 3ти ден да ми се ресне единия герой от админ, ми дойде на акъла следната идея. След като админа не е длъжен да си гледа форума поне веднъж на ден, няма необходимото време да разглежда всяка тема в него, не иска да си назначи GM-та, които да решават дадени проблеми, също така доста начестиха случайте на бъгнати герой, които не могат да се съживят по една или друга причина, без намеса на администратор. Било то поради липса на спирита, или други причини.
Та предлагам услугата, в сайта, "съживяване на герой" да стане абсолютно безплатна. Защо? Пример ще дам със себе си. Вече трети ден чакам да ми бъде съживен героя. Ако това ми беше единствения герой, а не алт, вече щях да съм го изтрил и щях да съм се ориентирал към друг сървър. Така се губи популация.
И за да не кажете, че може да се злоупотребява с тази услуга имам още няколко предложения:
1. услугата да изисква героя да бъде logout-нат
2. услугата да има таймер от 5 минути (примерно), тоест да не може да се ползва в рамките на 5 минути, 2 пъти от даден акаунт.
3. при ползване на услугата героя да бъде прехвърлят в дадена столица, за да не може същата да се ползва на райд, с идеята да се съживяват умрели герои и така да се минават инсовете по-лесно
Ако все пак някой успее да злоупотреби с услугата, винаги си има логове и винаги може да се види кой е ползвал услугата 10 пъти за 1 час, като същият същевременно хване пътя към вечните ловни полета.