Охохохохохохо, ама ти си тръгнал да се заяждаш на лична основа ли бе, Громчо.Зад гърба? Че аз ти казах що за боклук си още, като ми броеше киловете и твърдеше, че не са истина. Тогава, ако не помниш, ти казах отчетливо какво мисля за теб и го казах първо на теб, а ти точно, не си дорасъл да даваш оценки на другите хора, нито психически, нито умствено. Лафовете с хващането ги дрънкай на тези, които са ти на нивото. Дам, личи си кой, как и какво пише. С тази ефтина, женска злоба няма да стигнеш до нищо хубаво.
Преди да правиш забележки, погледни както си сътворил. Примитивна душичка, прави се на интересен кооооооооооооооооолкооото искаш и както беше спомената в една стара тема за теб и поредните ти душевни проблеми, които рецидивират доста често в този форум, вземи излезни малко и подишай малко чист въздух, че тая игра много на сериозно я взимаш.
И ето отново, доста бърз отговор за човек, който казва на мен да изляза навън.. Погледни себе си, не ми давай съвети на мен, не ми трябват, ти се нуждаеш от тях.
Не съм дорасъл?!?!?! А ти си дорасъл така ли? Хахахах, не показваш нищо зряло мой човек, държиш се по - ниско, отколкото някога съм очаквал.
Говориш за нивото ми??!?! Боже мой... Нямаш си на идея колко над твоето ниво съм (макар, че да съм над твоето ниво не е трудно). Над твоето ниво съм, както във играта (там съм доста над твоето ниво
), така и във личния (real life).
Точно от теб не очаквам да говориш за личен живот и за "излизане малко на вън, на въздух" - на това мога да кажа само, отново - "Кой го каза".
И не, нямам злоба към теб, нямам причина да проявявам злоба към теб, знам какво представляваш тук и съм много сигурен какъв си отвън.
Причината поради, която можеш да си мислиш, че проявявам тази така наречена "злоба" към теб е проста - Дръж се с другите, както те се държат с теб - след като ти се държиш с мен грубо, получаваш същото.
П:С - Нямаше как да не добавя това, защото ми стана малко смешно:
Опитваш се да кажеш, че аз взимам играта на сериозно и трябва да "изляза навън". Само да те попитам, какъв човек трябва да си, за да помниш нещо, което е станало преди повече от година и половина в една игра?!
Някога съм ти казал еди какво си, бравоо помни какво съм ти казал някога. помни го колкото искаш. Фактът е, че след като ти го казах осъзнах, че говоря глупости и ти се извиних, това го помня. Извиних се и спрях да се занимавам с теб, очаквах същото от теб, защото те мислех за зрял човек, но съм грешал. От няколко месеца насам непрекъснато когато вляза някой приятел ми казва как си ме обиждал по различни начини, влизам на BG играя си съвсем спокойно, без да казвам нищо, и ми казват, че си започнал да ме наричаш неудачник и тем подобни...
Мисълта ми е, че не мога да кажа, че си зрял, след като аз престанах да се занимавам, а ти продължаваш да ме обиждаш без да ти правя нищо(до сега, сега предполагам имаш причина да ме обиждаш, Laaawl).Примерът е - през цялото време не съм те харесвал, но от момента, в който се скарахме, не съм говорил простотий за теб. Знам, че ще напишеш нещо след поста ми и знам точно как ще е оформено, не мога да се изненадам от теб вече, така че да видим, давай