Пределно ясно е, че нямаш идея какво е да си мъж, но това не е правилното място в което да правиш първите си стъпки като такъв. Не е нужно да те познавам детайлно особено след като можеш да бъдеш характеризиран, като една слива, това казва малко и същевременно много. Един мъж, жено, не би седнал да ръси ефтини и доста зле стилизирани интернетни нападки в следствие на някаква си игрица, но след като е очевидно, че ти друга реалност нямаш е пределно ясно защо впрягаш цялата си енергия за да се обясняваш тук. Предполагам ти го обясних на достъпно ниво, ако ли не, не мога да ти помогна, сливо. LAAAAAWL Всъщност ти не си гром, ти си бром, тотално импотентен тип. Една и съща плоча, дори не си креативен. Човека за които всички в Уоу-а падат на колене! Ехехехехехехехехехехе, няма толкова елементарен тип. Брат ти ли беше казал: "Не мога да го изкарам от нас, не иска да излиза" . Е не съм изненадан. LAAAAAWL . Долнопробието е дълбко заложено в теб. След всичките тези напъни и конвулси не успя да синтезираш елементарни наченки на диалог, искренно те съжалявам.
Креативност? Казва го човека който от 4 години насам слага креативното "Ехехехехе" след всяка своя дума.
Не е мъжко да се пише толкова по такива форумни теми, да се обижда в интернет и такива неща? Ами по твойта логика мистър умник, ти си най - голямата жена, която познавам, докато продължаваш да отговаряш и да се мислиш за забавен, си оставаш същото.
Не ми трябва да правя нормален диялог с теб, с теб не може да се прави диалог, ти си просто неспособен да водиш нормален разговор/спор и други подобни неща, въпреки че се имаш за интелигентен тип (което още ме избива на смях, понеже не мисля че си особено умен, от където и да те погледна).
И не ми обяснявай какво е говорил и какво не е говорил брат ми, нищо не знаеш нито за мен нито за брат ми. Брат ми никога не би си говорил с теб, не си мисли, че той те има за някой, не си мисли, че той въобще би си контактувал с теб, ти си никой за него както и за мен, и си под нивото му, както и на мен.
Хайде пак отговори и ми обяснявай как не съм се държал като мъж, същевременно ти прави женските постъпки, мъжки. Интересно ми е до къде ще стигнем, с човек който само говори за мъжественост а всъщност е мишчица.
П:С - спри да ми говориш за "излизане от вкъщи", като те виждам теб, започва да ми става найстина смешно.