Подкрепям quiver с 2 ръце. Гледах евента и за ПВП евент куцаше. Иначе евала за организацията и т.н.Ама не мога да си кривя душата като върл фен на пвп-то.
Добър пвп играч си личи по яките неща в масови мелета ,в арените ,в използването си на магиийте / кулдауните максимално добре и в точния момент и може би най-важното в цялата тази работа Е ДА СИ БЪРЗ! Бързо мислене и шеметни реакции на секундата.Ако си бавен => не струваш в пвп=то.
Във вашия евент гледах хора ,които знаем как играят ( и като цяло ,че са добри) как падат от някакви и то щото примерно на единия му "вързало" повече някой си пасив за 100% крит или нещо от сорта,а на реал дуела на края с фулл итема съответно падналия го размазва буквално тоя дето е бил 1вия пат в без итеми дуела(ама този от 1вия дуел без итеми взима 2 точки ,а реал дуела с всичките му неща пада без да може да направи нищо ,ама си има 2те точки /докато другия има 1...)В това няма никакъв скил....
И както quiver каза ТОЧНО нормалния дуел (дето си е с всичкото си) дава най-малко точки?
И с извинение смешно е предполагаемия клас леадер накрая да пада в дуел по супер смешния начин без да може "да каже и лафа си даже" .
Друг е въпроса ,че много малко хора взеха участие в евента,но много споделяха моето мнение ,че като цяло за ПВП КЛАС ЛЕАДЕР евента не е добре измислен (за това и аз не се записах на практика)
С този коментар не се заяждам ,а изказвам мнение!Приемете го като конструктивна критика....или въобще не ме отразете (в крайна сметка не ми пука особено "rage",който мога да породя...)
Поздрави пак за организацията и честито на победителите за момента
!