Еми всеки си има мнение - едни са съгласни с мен, което го уважавам и благодаря, други пък не, което пак го признавам, но... Повечето от българите са такива каквито ги описах, най-вече младежите, може би над 30 години човекът узрява наистина и започва да разбира истинските ценности в живота. Може да съм консервативен, но хората, които отиват на бар, за да се напият, да полудуват, да покажат колко много издържат цяла нощ на купон и в ранното утро след бара в 4 да преспят с някого и после да се оправдаят "ами аз бях пиян/а"... Против съм напиването и безразборните преспивания по хотелски стаи и прочие. Грешки, смятам, че винаги могат да станат, някога изкушението надделява, но има хора, които за 20 години грешат по 5 пъти, че и по 10.
Отново си прочетете редовете, които написах, няма нужда никой да отговаря, просто наум си отговорете не сте ли съгласни с мен ? Не сте ли го правили и вие, защото и аз съм се напивал, е следващите стъпки съм ги изпуснал, но не съм перфектен, просто бавно започнах да разбирам живота и достойнствата в него. Но истинските изводи аз не мога да ги кажа, това е просто заключение за тези бордеи (както ги наричам). Тепърва се уча от грешките си и правя изводи.
Извод: Българина не отива да разпусне на дискотека или друго нощно заведение, а:
1) да се напие и да покаже колко много издържа;
2) да покаже колко е безмозъчен и да се излага;
3) да си намери някоя ку*ва за една нощ или за следващите дни
P.S2: Друга голяма грешка в България е възникването на чалгата, но може да има някои заклети фенове, затова тук ще коментирам ако някой друг започне. За мен това е просто болест, която, за жалост, кара много млади хора да подражават на поп фолк изпълнителите, като се разголват, пълнят кубиците в гърдите и...