Ти какво, забраняваш ми да пиша във форума ли ? И като ще пускаш още off топици по поста ми, поне си направи труда да го прочетеш - става въпрос за retry/prot paladin, макар че и за holy важат сходни неща, но теб това едва ли те интересува. Пак ти казвам - като ти е толкова безсмислена темата по-добре недей да участваш в нея, вместо да бъдеш на всяка манджа мерудия, с мнения, които нямат нищо общо с темата. Предполагам, че целият раздел "PVP битки" ти се струва "тъп"? Защо направо не вземеш да обминеш всички теми и да напишеш кои са ти тъпи и кои остри? Тъкмо така и останалите потребители на форума ще разберем (все едно че на някой много му пука от какви теми се интересуваш). Тъкмо бройката на написаните от теб постове ще се увеличи, което предполагам е и целта с която пишеш. В такъв случай, ти пожелавам успех в постигането на целта ти, макар че аз слабо се интересувам от нея.
Явно не си ме разбрал, затова ще се опитам да ти поясня какво съм имал в предвид. Темата е толкова дебилна, колкото и първият пост, общо взето като го прочетох и умрях от смях, само от превода. Retry/holy/protect...бла бла... пак ти чета експертното мнение колко много скилове се изисква да играеш паладин по арените. Я си погледни малко първото мнение, повече прилича на урок за провеждане на арена с паладин, колкото да има нещо общо с това с кой клас се играе по-лесно от другият.
"Пробвай и да играеш арени с rpaladin в комбинация с resto shaman, rogue или frost mage и после се обади пак, да кажеш как е било. Да видим дали ще ти е лесно постоянно да сменяш sacred-а, според мишената на противниковия отбор, да пускаш divine sacrifice, hand of sacrifice и hand of protection, на парта си, да преценяш кога да даваш freedom-а на себе си и кога на парта ти, защото един погрешен freedom може да провали цялата ви арена. Kога да cleanse-ваш себе си и кога парта ти, вслучай, че и двамата сте slow-нати. Прибави и това с различните джъджменти, които трябва да пускаш според ситуациите, CC-то, което трябва да правиш със stun-ове/repentance и да го хармонираш с CC-то на парта ти, buff-овете, които според ситуацията трябва да се refresh-ват или слагат наново, healing done-а, който трябва да правиш на теб и на парта ти. Измежду всичко това, трябва да се прави и damage, като пускайки джъджменти, трябва да се съобразяваш и с това дали противника, на когото ги пускаш има някакъв щит, понеже когато джъджментът не направи damage, той не връща и мана, а това не трябва да се пренебрегва, защото един напразно изхабен джъджмент те води към oom-ване в арена, което намаля твоята ефективност и обикновенно води към загуба."
О да съгласен съм, това има много общо с темата как с лок се играе по-трудно от с war, примерно, да... да... Пак дъвчим едно и също.
Не ти забранявам да пишеш където и да е, просто коментирам темата, което не виждам да е забранено, също така и ти не разбирам кои беше, че да ми казваш в коя тема и какво да пиша?
Това ми е мнението, за мен темата е глупава и мога да си изразя мнението колкото пъти си искам, независимо това на теб къде ти бърка.
Продължавайте сега да си мерите pvp скиловете ;>