тцтц човек да не смее да направи тема...какъв ли не ме изкарахте -едва ли не съм най-големия хакер в сървара..от мухата правите слон.Мога да кажа че по съвсем честен начин съм си взел дрехите и съм се падал срещу съвсем нормални отбори на 2вс2.Това че някой си е бинднал всичко и не е ''кликер'' като мен ..просто така ми е удобно така играя.Никой не може да ми каже как ми е най-добре на мен да си играя + това този паладин не ми е единствения герой.Имам още 4 героя и се старая с всичките герои да правя добра игра,било то с ''кликане'' или не,това си е моя работа.Не е лесно да можеш да играеш с толкова много герои.Не твърдя,че съм най-добрият играч ,но не мога да отрека че съм и много слаб.Просто ми беше любопитно как на арените ретри паладин си сваля без проблеми дисциплайн прийст,а аз извън арена не мога да го смъкна и до половината...излишно е да казвате че той е по-добър така че си го спестете.И пак ви казвам недейте да правите от мухата слон,не кисна постоянно в уоу за да съм ''перфектния'' играч,просто ми направи впечаатление нещо и реших да пиша с надеждата да ми помогнете.Сега ще си инчантна героя и ще видим как е.Ако може вече без излишни коментари..ако ГМ предцени да я заключва или изтрива темата.Някой от вас много или малко ми бяхте полезни със съветите си,благодаря за което..