Автор Тема: Art of war  (Прочетена 1503 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен anti_roma92

  • Duelist
  • *****
  • Публикации: 935
  • EVO Karma: 41
  • Facilis descensus Infernus,Sel revocare gradum
Art of war
« -: Декември 02, 2010, 03:55:59 pm »
Имам следния въпрос :
броят ли се Divine storm,judgements и прочие магии на паладина за мелее атаки и трябва ли да проква от тях таланта Art of war  :question:
p.s.Не давам линк към таланта в уоуглавата , щот' тя е на катаклизм  :confused:
« Последна редакция: Декември 02, 2010, 03:59:34 pm от anti_roma92 »
..::De Profundis Clamo Ad Te Domine::..

Неактивен anti_roma92

  • Duelist
  • *****
  • Публикации: 935
  • EVO Karma: 41
  • Facilis descensus Infernus,Sel revocare gradum
Re: Art of war
« Отговор #1 -: Декември 05, 2010, 11:59:42 pm »
моля за отговор? :clover:
..::De Profundis Clamo Ad Te Domine::..

Неактивен apxu

  • EVOWOW Fan
  • Crusader
  • *
  • Публикации: 52
  • EVO Karma: 2
  • Психически НеСтабилен
  • Side: For The Horde
  • Герой: Belgarion
Re: Art of war
« Отговор #2 -: Декември 06, 2010, 01:30:26 am »
От дивайн сторм не, но от джъджменти ми се проква. От крусейдъра също.
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 01:32:11 am от apxu »
Човешкото сърце има скрити съкровища. В тайни пазени, в мълчание обвити...
Мислите, надеждите, мечтите, удоволствията, чиито магии се развалят ако са разкрити.

Неактивен anti_roma92

  • Duelist
  • *****
  • Публикации: 935
  • EVO Karma: 41
  • Facilis descensus Infernus,Sel revocare gradum
Re: Art of war
« Отговор #3 -: Декември 06, 2010, 02:22:24 am »
От дивайн сторм не, но от джъджменти ми се проква. От крусейдъра също.
знам  , че проква,но дали трябва да си проква или е бъг?
..::De Profundis Clamo Ad Te Domine::..