Здравейте , мисля ,че е крайно време да организираме нещо интересно за ранообразие в сървъра.
Както се вижда от заглавието на темата , имам предложение за провеждането на Евент.Какво имам предвид:Отбори от по 10 човека (може и повече , но не е желателно)се състезават в 3 различни Battlegrounda.Смятам ,че най-подходящи за това са Warsong ; AB ; Eye.Отборите ще се записват чрез жребий направен от Админ или самия той ще ги пуска в съответния Battle.Битките може да се провеждат на принципа "внезапна смърт" , т.е. Загубилите 2 поредни битки ,респективно отпадат от Евента (търнира).Наградите , вие дайте продложение ако ви хареса идеята за провеждането на такива битки.Може да кръстим евента "Царе на Бойното поле".Исками се да разнообразим малко вечерите в сървъра.
Записване за евента , след одобрението на ръководството.В крайна сметка за да се осъществи това начинание , ще трябва помощ именно от тях.
п.п. Очаквам предложения от ваша страна за доразвиване на идеята или за корекции , както и предложения за наградите , Разбира се !@!!