Сори, объркал съм по-горе линка с билда на паяка. Този е верния:
http://eu.wowarmory.com/talent-calc.xml?pid=3&tal=0103010200300110010201 ... от него ауто-каст е мрежата, за въщането на маната и да е на ауто-каст нещо не зацепва когато ти си мислиш че трябва - нямам идея на какъв принцип взима решения и трябва ти да си я натискаш, а последната му магия от талантите която те пази от критове не може да е на ауто-каст, пак ти трябва да я натискаш. С 2 думи на паяка смисъла му е само да прави калабалък и да мята мрежата ... което не е малко де.
За Wild Quiver или Survivalist ... тъй като повечето ти дамаже идва от аутошота, първото си е доста стабилна добавка, докато второто ти дига живота, но не толкова значимо. Виж сега, доста са спорни някой таланти и много зависи от стила ти на игра, и точно за каква игра говорим(арена/БГ, с хелар, без хелар) ... зависи и с какво си облякън. Ако загледаш арморито на лидерите дори ще видиш топ-играчите след като вземат 5/5 уратфул сета, си сменят част от айтамите с ПвЕ такива(за засилване на дамажето) като се стремят да не падат съответно по 1000-1100 реселенциа, а живота колкото е толкова - не се хабят там камъни и таланти общо взето. Така е, "фулл-пвп" гиър не е целта, трябва баланс да има между статовете, защото за да победиш трябва да убиеш! ... а това няма да стане като си се набримчил само със стамина/ресиленциа=нисък крит шанс/атак-пауар ... не съм голям специалист, но това и аз започнах да го усещам като се престарах с ПвП айтамите и ще ги измахам половината си мисля скоро.
За мен ММ хънта, трябва да е агресивен, смело да атакува и да сваля бързо противниците. Не случайно, всичко му е инстант, 41-51 ярда обхват ... скачаш си >стреляш си=на БГта специално е неспираема машина за дамаже, само да му схванеш системата ... паладини/магове не може ги стигнеш да им се извиниш.