Автор Тема: Minions of Destruction  (Прочетена 13781 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен daylight

 • Crusader
 • **
 • Публикации: 130
 • EVO Karma: 37
Minions of Destruction
« -: Октомври 22, 2009, 07:58:14 pm »
Minions of Destruction

История.
Гилда е един от най-старите алиански гилдове в ЕВО. Основатели на гилда са First и Nightbreed. Бил е създаден като гилд в който се събират само приятели.По стечение на обстоятелствата, основателите спряха с влизането си във WoW сървъра. Надявам се  че е не завинаги. По-известните играчи в състава на гилда по онова време бяха Boldhead, Razputin, Mosquitos, Titania, Buko и др.
В момента гилда се е разрастнал – около 50-60 човека online вечерно време.

Рангове:
Warbringger
Destroyer
Ranger general
Ranger
Rookey
Punished


Punished: – за играч извършил сериозно прегрешение спрямо гилда. Поставянето на такъв ранг означава че оставането в гилда на  лицето е под въпрос. Лице с такъв ранг не се взема по рейдове. Този ранг не може да се поставя за повече от 10 дни. Решение за наказание от този тип се взема от Destroyers или Warbringer. След изтичане на срока се взема решение за оставяне с ранг Rookey или изгонване. За повторна грешка по време на “наказанието” , провинилият се бива отстранен от гилда!

Rookey:
Или още новобранец в гилда. Ранг за новопостъпили членове. Тестов период. Подлежи на промяна след 30 дни без значение дали сте 80 левел или не. Изключение правят играчи доказали се в сървъра по усмотрение на Destroyer или Warbringer.

Ranger:
Ранг за постоянните членове на гилда. Дава се след изтичането на пробния период. Предполага се че такива хора са се сработили в екипа с членовете на  гилда и са наясно за какво са влезли.

Ranger general:
Ранг за хората на които е позволено да правят рейдове в гилда. Дава се на по-стари членове, заслужили играчи които знаят какво и кога да правят по инстанциите. От притежаващите този ранг се изисква безусловна честност при раздаване на итеми по време на рейдовете и лоялност към гилда. Дава се или се отнема след обсъждане на ниво Destroyers.

Destroyer:
Най-високия възможен ранг сред членовете на гилда. Дава се и се отнема единствено от Warbringer по негово решение. Destroyers имат възможност да приемат нови членове на гилда да повишават и понижават в ранг, също и да махат явно непригодните за работа в екип.

Warbringer:
Вземане на решения касаещи пряко съдбата на гилда и които не са във възможностите/приоритета на Destroyers.


Общи правила.

Молбата за членство в гилдията сe извършва под форма на лично обръщение към правоимащите и членове.
Хората влизащи в състава на гилда представляват самия гилд. Отнасяйте се с уважение към останалите членове на гилда – това са хората които могат да ви помогнат и ще ви помогнат при нужда. Не се толерират “благословии” от какъвто и да е тип в гилд чата. При възникване на конфликтни ситуации се обърнете към лице с по-горен ранг от вашия. Досега сме успявали да разрешаваме спорните моменти в екипа.
Развиването на професии след 80 левел е задължително. Не може да бъдете пълноценни членове без поне една развита максимално професия.
Вземане на репутация към фракция - препоръчително особенно ако е свързана с професия.

Търговия.
Всеки отделя за другите каквото може – все пак сме екип. Ако се иска услуга като енчант, ювелирство и т.н.т. правещият услугата може да поиска набавяне на необходимия за услугата материал, ако му липсва такъв. Всички направени предмети са по собствена воля на всеки човек и всеки сам може да си направи извод как да ги пласира - да помогне на член от гилдията, продаде, или заложи. Ако се усетят използвачи, те се гонят от гилда.

За просия се гони от гилда моментално.

Гилд банка. Използва се от всички играчи спрямо позволеното им ниво на достъп. Предметите в нея са безплатни. Злато от гилд банката се дава на членове на гилда само по решение на Warbringer, като последния се задължава да се отчете пред Destroyers за това. Злато за закупуване/тренировка за моунтове не се отпуска, както и за закупуване на предмети от аукциона.

Членовете в Minions of destruction нямат право да имат герои в други гилдии на същия реалм.
Не се карайте и не правете лошо впечатление на членовете на други гилдии.Така ще привлечете коректни членове в гилда. Хората които се провинят с лошо държание  и се установи че вината е тяхна ще бъдат наказвани.
Датата на постъпване на член на гилда се записва в officer note.
При напускане на гилда играчът губи правото си на завръщане обратно ако не е напуснал с основателна причина.
Ако се установи употреба на хакове, играчът подлежи на изгонване и уведомяване на човек от екипа на сървъра.


Рейдове.

По време на рейд всички участници в рейда се подчиняват на решенията на рейд лидера. Рейд лидера може да бъде само лице с ранг от рейнджър генерал нагоре. Ако рейд лидера е със статут ренджър генерал и в рейда влезе играч с по-висок статут, при желание на играча с по-висок статут му се отстъпва лидерството.
Изисквания:
За да влезете в рейд трябва да сте чули, чели или гледали тактиките за бой на босове в дадената инстанция. Подготовката на участниците за рейд(колби, потиони и др) е тяхно задължение, като след формирането на рейда се прави проверка от лидера. Неподготвените участници се   отстраняват от рейда по преценка на лидера.
Писането в рейд канала по време на бой на босове е забранено, освен ако няма отношение към боя. Целта е да се следи по-лесно информацията подавана от рейд-лидера. Боса се лутва от рейд лидера по негова преценка. Всякакъв друг играч лутнал бос се наказва с моментално гонене от рейда. Рола е мастер рол. При guild run не се допускат членове на други гилдове в рейда.

Ред за раздаване на итеми.

Раздаване на итеми  се осъществява от рейд лидера които носи пълна отговорност за това.
На участниците се дава предимство в следния ред:
Танк
Хилъри
Най-старите играчи в гилда /с присъствие в гилда над 6 месеца/.
Останалите участници в рейда.

При наличие на 2 танка /или хилъри/ с еднакъв статут в рейда които искат дадения итем, итема се ролва между тях.Ако  единият от тях е по-стар играч в гилда, итема му се дава без ролл.
Итеми се раздават след ролл според класовете герои и според талантирането им. Зачитат се ролове само засягащи моментния talent build. Итем  за Off-specialization не се раздават.
Всеки участник в рола може да ролл само по веднъж за итем. При повторен ролл такъв участник се анулира при раздаването на итеми.
Ако няма желаещи да вземат даден итем, той се дава за дисенчант, като получените съставки се оставят на определеното за това място в гилд банката. При липса на енчантър, итема се продава и златото се депозира в гилд банката от рейд лидера. 
Играч умишлено сменящ талентите си на всеки райд , заради “обличане” на друго талент “дърво” бива отстранен от рейдове за 7 дни. Оставя се забележка в officer note.
Играч участвуващ в рейд и напуснал рейда без основателна причина/особенно след вземане на итем/, се наказва с лишаване от рейд за 5 поредни дни. Оставя се забележка в officer note.
Ако някой играч по време на рейд изпадне в афк, или се занимава с каквото и да е друго, но не и с биене на босове/мобове, същия се изгонва от рейд лидера или асистентите ако има такива.
Членове на гилда закъснели за рейд се допускат до него по решение на рейд лидера.

Правилата подлежат на допълнение...
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 10:46:19 am от daylight »

Неактивен N0MAD

 • Gladiator
 • ****
 • Публикации: 554
 • EVO Karma: -31
 • Love me,hate me,you won't break me
Re:Minions of Destruction
« Отговор #1 -: Октомври 22, 2009, 08:17:34 pm »
най-добре описания гилд до сега

Неактивен valio_

 • Challenger
 • *******
 • Публикации: 2399
 • EVO Karma: 171
 • Forum Nightmare
Re:Minions of Destruction
« Отговор #2 -: Октомври 22, 2009, 08:28:26 pm »
най-добре описания гилд до сега
Ако бях алианс, щях да искам да съм при вас.  :clover:
Blade with whom i lived, Blade with whom now i died,
 serve right and justice one last time, seek last heart of evil, still one life of evil,
 cut well old friend, and then farewell

Неактивен ggbg

 • Emperor
 • ***
 • Публикации: 297
 • EVO Karma: -4
 • evo user
Re:Minions of Destruction
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2009, 08:37:47 pm »
Не само най-добре описания, но и най-добия алиански гилд според мен.
Strenght, Wisdom and Honor!   :cool:
« Последна редакция: Ноември 05, 2009, 08:31:08 pm от ggbg »
I spit on the Horde!

Неактивен a3best

 • Gladiator
 • ****
 • Публикации: 584
 • EVO Karma: -52
 • No One Lives Forever
Re:Minions of Destruction
« Отговор #4 -: Октомври 22, 2009, 09:14:19 pm »
Супер, най накрая и наще правила  :-)  само да кажа Daylight, имам предложение за банката което бях ти споменал преди доста време, примерно само няколко човека да могато да сласгат/дават items знам, че има ограничение до 3 предмета (мисля, че толкова беше) но има доста ненужни неща в банката ако няма желаещи аз мога да се заема с това.. като за начало всичките ненужни предмети да се продадат и голда да се сложи в банката, а после малко по малко ще слагаме само нужните неща където им е мястото..
                                                                                                   :clover: поздрави Acelera

Неактивен Prahan

 • Emperor
 • ***
 • Публикации: 463
 • EVO Karma: -5
 • evo user
Re:Minions of Destruction
« Отговор #5 -: Октомври 22, 2009, 10:07:45 pm »
Браво Дей подкрепям ви все още  :up: !Радвам се за вас. :clover:

Неактивен zelen4uk

 • EVOWOW Fan
 • Emperor
 • *
 • Публикации: 289
 • EVO Karma: 26
Re:Minions of Destruction
« Отговор #6 -: Октомври 23, 2009, 08:34:45 am »
НОМАД моля те не се излагай с безсмислените си коментари , ако искаш пвп аз съм навит да ти докажа че в гилдиата има мн добри в това.
Като решиш че си подготвен просто /w Valhalla

Не мисля че той говори за всички и не ги слага под общ знаменател , но наистина се случва да има и такива издънки. Може би малшанс , може би наистина не знае какво прави. Както и да е , гилда е добър имат доста хора , дано да се развиват и още и нека се замислят над поста на Прахан , защото щом има 50-60 човека онлайн вечер надали всички са подбрани и изпитани :clover:
"And shepherds we shall be, for Thee, my Lord, for Thee. Power hath descended forth from Thy hand, that our feet may swiftly carry out Thy command. So we shall flow a river forth to Thee and teeming with souls shall it ever be. In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti."

shokadinpally

 • Гост
Re:Minions of Destruction
« Отговор #7 -: Октомври 23, 2009, 10:40:09 am »

[/quote]
Най-после да видя във форума тема за нашия гилд! :angel:Правилата са супер само остава да ги спазим дословно!Имам предвид че може би не всички са ги прочели... ще сигнализирам ако не се спазват все пак съм отдавна в гилда :devil:
Поздрави-Terd

Неактивен NarutoTheHunter

 • Crusader
 • **
 • Публикации: 111
 • EVO Karma: -19
 • Бах са в злето :)
 • ISP: БТК
 • Side: For The Alliance
Re:Minions of Destruction
« Отговор #8 -: Октомври 23, 2009, 11:13:18 am »
Супер, най накрая и наще правила  :-)  само да кажа Daylight, имам предложение за банката което бях ти споменал преди доста време, примерно само няколко човека да могато да сласгат/дават items знам, че има ограничение до 3 предмета (мисля, че толкова беше) но има доста ненужни неща в банката ако няма желаещи аз мога да се заема с това.. като за начало всичките ненужни предмети да се продадат и голда да се сложи в банката, а после малко по малко ще слагаме само нужните неща където им е мястото..
                                                                                                   :clover: поздрави Acelera
Съгласен съм с това, все пак трябва да се грижим и за банката  :-) :-) :-)
Crazy_Ninja

Неактивен jamesbg

 • Emperor
 • ***
 • Публикации: 462
 • EVO Karma: 29
Re:Minions of Destruction
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2009, 12:36:45 pm »
Личното ми мнение(след ~половин година в гилда) е изключително положително като цяло. Държа да подчертая: много се радвам че съм член на гилдията, основно съставена от зрели/възпитани хора, избягващи дребнави конфликти, правещи отстъпки и помагайки си взаимно без да се търси отплата - просто има хора които са доказано достойни за уважение - евала им правя - няма да ги споменавам поименно - те си знаят! С две думи ми е кеф да играя с вас момчета ... и момичета.  :up:
« Последна редакция: Октомври 26, 2009, 10:24:58 am от jamesbg »

Неактивен gryka

 • Crusader
 • **
 • Публикации: 80
 • EVO Karma: 0
 • evo user
Re:Minions of Destruction
« Отговор #10 -: Октомври 23, 2009, 01:16:18 pm »
да попитам има ли проблем ако имаме хорда и си направя алли дали ще ме фкарате при вас или и вие имате расистки наклонности  :freak: :)

Неактивен mythical_sword

 • Emperor
 • ***
 • Публикации: 383
 • EVO Karma: -43
 • The Lord of the Rings
Re:Minions of Destruction
« Отговор #11 -: Октомври 23, 2009, 01:23:02 pm »
Супер, най накрая и наще правила  :-)  само да кажа Daylight, имам предложение за банката което бях ти споменал преди доста време, примерно само няколко човека да могато да сласгат/дават items знам, че има ограничение до 3 предмета (мисля, че толкова беше) но има доста ненужни неща в банката ако няма желаещи аз мога да се заема с това.. като за начало всичките ненужни предмети да се продадат и голда да се сложи в банката, а после малко по малко ще слагаме само нужните неща където им е мястото..
                                                                                                   :clover: поздрави Acelera
Похвално е, че искаш да помогнеш, но не мисля, че трябва само отделни хора да слагат/дават итеми. Не знаеш кой какво иска да вземе за N-тия си поред герой и какво да остави. В случай, че предложението ти се реализира, то няма да можеш да играеш нормално, а ще се превърнеш на магазинер стоящ пред банката. Не звучи добре, нали?
Осъществимо е да се разчиства банката периодично - например от ранг Destroyer. Това ще се реши от Warbringger. :clover:
Това са били винаги правилата, по които сме се ръководили. Разрастването на гилда наложи нуждата от представянето им пред новите членове.
« Последна редакция: Октомври 23, 2009, 08:55:41 pm от mythical_sword »
The Ring yearns to go home, to return to the hand of its Master. They are one, the Ring and the Dark Lord

Неактивен henjin

 • Knight
 • *
 • Публикации: 33
 • EVO Karma: 1
 • evo user
Re:Minions of Destruction
« Отговор #12 -: Октомври 23, 2009, 06:28:15 pm »
Здравейте... Аз така културно ще се вмъкна с едно , две изречения... Както в по - преден пост mythical_sword  каза това е : Тема за представяне на гилда !
  Моля не разваляйте темата с караници , спорове, кой бил по -добър , между гилд-ови отношения  и т.н...
Цитат : Не се карайте и не правете лошо впечатление на членовете на други гилдии.
  Правилата са написани и направени за по честна игра между играчите... В тях е вложено време , усилие и труд ...
  За това нека да ги спазваме и нещата ще бъдат доста по -добре ...

Поздрави и приятна игра ... Henjin

Неактивен atanas1914

 • Duelist
 • *****
 • Публикации: 1347
 • EVO Karma: 35
Re:Minions of Destruction
« Отговор #13 -: Октомври 23, 2009, 07:05:31 pm »
Темата няма да я заключвам, но не ме карайте пак да трия постове.Придържайте се към темата.Чудесно описание на гилдията.Успех в начинанията. :clover:
Моля,не ми пишете ПМ-и свързани с забравени пароли и изчезнали герои!Само МеКеТа и Алеин могат да ви помогнат за това.
http://www.vbox7.com/user:atanas1990?p=allvideos http://www.youtube.com/user/atanas1914
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Deathwing&n=Sothas http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Deathwing&cn=Ldk

Неактивен gryka

 • Crusader
 • **
 • Публикации: 80
 • EVO Karma: 0
 • evo user
Re:Minions of Destruction
« Отговор #14 -: Октомври 23, 2009, 07:19:39 pm »
никаде не видях отговор на вапроса ми :) зимате ли играчи,които имат хордски герой :)?