Не приемай поста ми като нападка, но би ли показал трейнинга си срещу двукратно превъзхождащ те противник. Тогава ще оправдаеш напълно ника си - Corpses. В битките 10 vs 10 сме равни.
Всъщност, моя пост прозвуча леко като нападка, а не е. Това го казах, като свидетел на 10v10 WSG, няколко часа след като вдигнах 80... И във въпросното WSG наблюденията ми бяха следните (а като хийлър мога само да седя и да наблюдавам действията на дпс-тата които хийлвам) :
1. ДПС-тата им все1 таунтваха нашите, като ги караха тотално на пренебрегнат наличието на хийлър в противниковия отбор.
2. И да види хийлъра отзад, опита му да намали ефикасността му беше само като се пробва да му налее някаква доза дмг.. която явно не беше достатъчна, докато "пазачите" на хийла го сваляха. Никъв опит за CC/Interrupt или нещо по креатижно, просто ДМГ ДМГ ДМГ.
3. Стрес и изгубване на контрол тип "A сега какво?!" след някоя друга проява на противника.
... и т.н.
Демек, липсва опита. Целта не ми е да покажа някаква надменност или нещо от сорта, просто споделям факти, защото в ордите се наляха бая хора навикнали на интензивно пвп... нещо което при али-тата липсва.
Това е и причина за нежеланието на някои да влизат въобще...
п.с. тва си е лично мое виждане в/у проблема
едит: Joff, малко остана до "Join as group" бг-тата!