странно как се репортват герой на един и същ човек + подправени чатове и всевъзможни глупости,а като се има на предвид,че човека е един от основните спонсори,мисля,че някой хора му дължат извинение,но не вярвам да го получи.А колкото до моят герой,не се безпокой за него жив и здрав си е и си играя с него
П.с:на мое място и ти би защитил човек от гилда си
И това, че е един от основните спонсори на сървъра какво променя нещата? Точно от там е проблема с докладването. Човек вижда герой, който не е виждал преди, облечен и го докладва. Той от къде да знае че е облечен с donate? Колкото до подправените логове - има си админ, нека той реши как да процедира с тези, който се опитаха да го излъжат с тези логове. Не ти се безпокоя за героя, хич даже и не ме интересува, просто ти дадох пример, как твоята дума общо взето нищо не значи, след като самият ти си бил, или все още си баннат за нещо, за което защитаваш въпросният човек. Или кво беше? "Аз имах програмката ама я ползвах в един друг сървър, за да видя как работи, а не тук". Хайде моля ти се, тези смешни оправдания може да са извинения за админа да ти махне бана, ако въобще го е направил, ама за мен и всички останали трезвомислещи хора, са повече от смешни.
Хайде да не разводняваме излишно темата и да не се правим на адвокати на този и онзи, уж всички сме равни и когато има доклад за някого то би било редно същият да бъде проверен, пък ако ще и да основния донатор на сървъра.
Пак казвам, нищо лично, нито го знам кой е този, нито пък ме интересува, ама преигравате.
п.с. в тази ситуация бих бил напълно спокоен, след като знам че човека от гилдията ми, има достатъчно акъл за да не ползва хакове.