хахаха пич виж в близзард дали има 1 от големите гилдии без тимспик и тогава пиши
Да, точно за този цитат ти викам да излезеш от филма. Не ми обяснявай, че със ~200 човека популация минава 1 час докато си обясните какво да правите на инстанцията. При толкова малко хора едва ли има голям избор от играчи, с които да ходиш на райда, което от своя страна е причина да се въртят едни и същи играчи по инстанциите. Това значи че едва ли има някой които да не знае какво да прави или какъв бъф да даде. Ако ти твърдиш, че ти отнема повече от 5 мин да кажеш кой е танк, кой офтанк, кой какъв бъф да даде - значи ходиш с малоумници по райдовете. Аз съм се образовал достатъчно относно играта, за да знам кога какво да правя и да няма нужда някой да ми го казва по 12 пъти. За арени - да, съгласен съм, там обстановката е доста динамична и за добра координация е по-добре да се ползват гласова комуникация, ама за малоумни райдове, където може с един /gw да се каже какво да се прави - мисля, че няма особено голяма нужда. Относно постоянното говорене и шумотевицата - както казах нужно е само малко мисъл и култура, за да не говориш постоянно глупости, а да слушаш какво ти говори лидера, било то по скайп, тийм спийк, мтел, глобул или от едната стая в другата.
Вкарвате се в прекалено големи филми, че играете в близардски сървър с 10к минимум популация. Хайде съвземете се. Нали Alein беше пуснал гласов сървър, всеки видя колко беше използван.