Автор Тема: ventrilo server  (Прочетена 2833 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Exemaster

• Knight
  • *
  • Публикации: 20
  • EVO Karma: -7
  • wow user
ventrilo server
« -: Юни 18, 2011, 02:08:20 pm »
Според мен ще е доста полезно да се направи един сървар на вентрило. Мисля, че ще е хубаво особено за ПВЕ гилдове.Доста е полезно особено за 25 man graid(за жалост такива в EVO няма.)
''Ако действаш твърде жестоко ще се провалиш, ако действаш твърде меко, сам ще се окажеш в оковите.'' - Сун Дзъ

Неактивен a3best

• Gladiator
  • Публикации: 584
  • EVO Karma: -52
  • No One Lives Forever
Re: ventrilo server
« Отговор #1 -: Юни 18, 2011, 03:36:38 pm »
АЛеин беше пуснал ТимСпик и никой не го ползваше  :mrgreen:

Неактивен zeraful

• Rival
  • Публикации: 1506
  • EVO Karma: 56
  • Само забравените мечти са неосъществими! ;>
  • ISP: Blizoo
  • Герой: Scream
« Отговор #2 -: Юни 18, 2011, 03:40:14 pm »
Skype ++

Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate!

Неактивен a3best

• Gladiator
  • No One Lives Forever
« Отговор #3 -: Юни 18, 2011, 03:42:28 pm »
Skype ++

тебе те хапят кучетата ;) Скаип Съкс най добрата програма е ТимСпик с моя гилд я ползваме всеки ден събираме се 20-30+ човека и всеки си прави копче с което да говори аре в Скаипа са съберете толкова и си лафете без копче за говорене хаха

Неактивен zeraful

• Rival
« Отговор #4 -: Юни 18, 2011, 03:49:11 pm »
Излез от филма. Никога не бих ползвал програма за да си говоря с някой, защото правя нещо толкова важно като raid (смятай...), без програми пак се получават чудесно. Отделно, че с малко възпитание, държание и най-вече мисъл - нещата се получават доста чудесно и без необходимото "червено" копче.

Неактивен a3best

• Gladiator
  • No One Lives Forever
« Отговор #5 -: Юни 18, 2011, 03:52:24 pm »
аз ли да изляза от филма ? хахаха пич виж в близзард дали има 1 от големите гилдии без тимспик и тогава пиши, не ми обесняваи, че е по лесно без да си говорите защото не е. Отиваш на райд докато на пишеш на всеки какво трябва да прави ако не знае какъв бъф да даде ще мине 1 час   а с програмата за говорене става за 5 мин за това, в повечето гилдии който не е във тимспика не ходи на райд малко се пообразоваи относно играта и тогава ми пиши как е по лесно мисля, че сам правил достатачно раидове 10-25-тици и т.н и знам кое е по добре и кое не е :)  :doh:

Неактивен Exemaster

• Knight
  • *
  • wow user
« Отговор #6 -: Юни 18, 2011, 03:58:53 pm »
Skype ++

1.Конферентен разговор - max 24 човека.(такъв спомен имам)
2.В скайп се чува всичко и си представи какво е да ти говорят non - stop 10-20 човека.
''Ако действаш твърде жестоко ще се провалиш, ако действаш твърде меко, сам ще се окажеш в оковите.'' - Сун Дзъ

Неактивен Exemaster

• Knight
  • *
  • wow user
« Отговор #7 -: Юни 18, 2011, 04:02:03 pm »
Наистина в близард в PVE гилдия без Deadly boss mods и без да ползваш програма за говорене ЗАБРАВИ ЗА РАЙД.

П.С В evo за жалост не виждам PVE гилдии който да са като хората.

Неактивен zeraful

• Rival
« Отговор #8 -: Юни 18, 2011, 04:29:42 pm »
хахаха пич виж в близзард дали има 1 от големите гилдии без тимспик и тогава пиши

Да, точно за този цитат ти викам да излезеш от филма. Не ми обяснявай, че със ~200 човека популация минава 1 час докато си обясните какво да правите на инстанцията. При толкова малко хора едва ли има голям избор от играчи, с които да ходиш на райда, което от своя страна е причина да се въртят едни и същи играчи по инстанциите. Това значи че едва ли има някой които да не знае какво да прави или какъв бъф да даде. Ако ти твърдиш, че ти отнема повече от 5 мин да кажеш кой е танк, кой офтанк, кой какъв бъф да даде - значи ходиш с малоумници по райдовете. Аз съм се образовал достатъчно относно играта, за да знам кога какво да правя и да няма нужда някой да ми го казва по 12 пъти. За арени - да, съгласен съм, там обстановката е доста динамична и за добра координация е по-добре да се ползват гласова комуникация, ама за малоумни райдове, където може с един /gw да се каже какво да се прави - мисля, че няма особено голяма нужда. Относно постоянното говорене и шумотевицата - както казах нужно е само малко мисъл и култура, за да не говориш постоянно глупости, а да слушаш какво ти говори лидера, било то по скайп, тийм спийк, мтел, глобул или от едната стая в другата.
Вкарвате се в прекалено големи филми, че играете в близардски сървър с 10к минимум популация. Хайде съвземете се. Нали Alein беше пуснал гласов сървър, всеки видя колко беше използван.

Неактивен a3best

• Gladiator
  • No One Lives Forever
« Отговор #9 -: Юни 18, 2011, 04:39:10 pm »
Няма как да знаеш къде играя :) Ама спирам със спама, само ще кажа, че в момента не играя но когато играех (не в този сървър) и в тим спика редовно влизаха 20+ човека и си имахме уважение и няма такива работи като над викванка

Неактивен MeKeTa

• Challenger
  • Публикации: 2392
  • EVO Karma: 133
  • .:Security System Admin:.
    • Горна Оряховица
  • ISP: evolve or die
  • Side: For The Horde
  • Герой: Aspirin
« Отговор #10 -: Юни 18, 2011, 07:44:58 pm »
Имаше пуснати всякакви видове сървъри за voice, но интреса не си струва ресурсите.