1. Ти не казваш кой ще кара влака и как ще го кара.
2. Защото сега успях да отделя 9 часа за четене на логове. (връщаме се към към т.1)
3. Загледай се пак в точка 1. и в правилата на сървъра с които си се съгласил при регистрацията си.
Колкото до наказанията аз съм ги наказал вече.
Alein не ме разбирай погрешно. Не искам да се заяждам, но замисли ли се сериозно върху това, което написах? Ок съгласен съм, че не си имал време и го разбирам, но какво се случи след като нямаше реакция от страна на ръководството? Ако до преди да напишем във форума за гринда имаве 10-15 човека в нарушение, то след това станаха над 50 защото нямаше кой да каже просто и ясно ФАРМ=БАН.Всеки нормален играч като не види, че се вземат мерки срещу бъгерите почва да ги следва.Да пише си го в правилата, но отдавна ти е ясно, че не изгорят ли двама-трима другите се правят на ударени.
Казваш правила, ами ок съгласил съм се с тях преди и все още съм съгласен, но си е смешно, заради няколко индивида да го отнася цял гилд.Помниш ли ТБЦ "При 5 хванати хакера от един и същ гилд, гилда изгаря" и след това 2 месеца никой не смее да вземе някой нов в гилда да не да се прецака...
И в крайна сметка така както го караш тоя влак е лесно да се стигне до извода : все по-малко популация, все повече банати, все повече отказали се, все по-малко причини да се играе в сървъра.
И накрая ще те попитам само едно и повече няма да се обаждам.Няма ли да те е яд ако сървъра се затрие от само себе си, защото на там отиват нещата с всичко ставащо в сървъра, след всичкия труд и време дето си вложил ?