Реших да постна тази тема, защото неможах сам да си дам отговор на един въпрос, които ме "гложди" от както играя в този сървър , а именно "Занижен ли е хонора които се получава при убиисвтата тук или на мен така ми се струва ?"
Много рових из Wowiki, Thotbot , Wowhead , и официялните форуми на Близз и никаде неможах да намеря отговор на този въпрос , а именно : "Колко хонор се дава на 1вс1 кил." (ще помоля някои които е играл/играя в близард да каже)
Тук за 1vs1 кил системата дава 25 хонор. Струва ми се, че е твърде малко. Наповечето места където съм играл , за 1вс1 се дава 100 хонор, като ако убиваш пак същия противник, всеки следващ кил намалява с 10, и така докато след 10 убиства на един и същи противник (без да сте в парти с някои, без да има някои около вас , чист бой 1вс1), той спира да дава хонор.
Бих искал някои, които игарае или е играл в Близз , да ни осветли по въпроса, и евентуално ако съм прав , да помоля Алеин ако е възможно , и тук да се фиксне. Така ще се стимулира малко PvP-то , което е доста "умряло" в Ево.
Както повечето знаят един сносен pvp item струва от 40 000 до 60 000 хонор, тук с това темпо на правене на Бaтълграунди и с тази хонор система , за коледа може и да се сабере за 1 item от pvp honor shop-а .