Автор Тема: Молба за ползване на няколко акаунта.  (Прочетена 2947 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

br3ad1ng

• Гост
Моля да ни бъде разрешено ползването на няколко акаунта от 2 аи пи-та съответно моето и на един приятел.
акаунтите са: RwC, Br3ad1ng, wake_up_hate, RwC2.
Благодаря за разбирането.

Panika

• Гост
Re: Молба за ползване на няколко акаунта.
« Отговор #1 -: Юли 31, 2008, 09:38:05 am »
Мен за два ме баннаха ти за 4 :D

Неактивен dae

• Gladiator
  • Публикации: 737
  • EVO Karma: -11
  • One sick bastard. Dyxless, The proud one.
« Отговор #2 -: Юли 31, 2008, 09:40:40 am »
Теб те баннаха , но него не защото иска разрешение от админите и им съобщава за акаунтите . В твоя случай ти не беше предупредил...  :clover:
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят ХАОСА... A.C.A.B.
If you wake up at a different time and in a different place, could you wake up as a different person ?Тя ми вика "ама аз си имам гадже" ... то и аз си имам телевизор вкъщи, ама ходя на кино нали !?!?!

Неактивен Tekil@

• Knight
  • *
  • Публикации: 27
  • EVO Karma: 2
« Отговор #3 -: Юли 31, 2008, 12:12:14 pm »
Мене преди 2 дена ме баннаха ,но незнаех че трябва да искаме разрешение за повече акаунтове  :unsure: .Ако може да ми се махне банна и да ми се оставят акаунтите Tekil@ , Janus ще съм много доволен  :-) .

Неактивен MeKeTa

• Challenger
  • Публикации: 2392
  • EVO Karma: 133
  • .:Security System Admin:.
    • Горна Оряховица
  • ISP: evolve or die
  • Side: For The Horde
  • Герой: Aspirin
« Отговор #4 -: Юли 31, 2008, 01:08:52 pm »
Мене преди 2 дена ме баннаха ,но незнаех че трябва да искаме разрешение за повече акаунтове  :unsure: .Ако може да ми се махне банна и да ми се оставят акаунтите Tekil@ , Janus ще съм много доволен  :-) .

+----------------+------------+-------+
| last_ip        | username   |account|
| 85.217.140.218 | TEKIL@     |    57 |
| 85.217.140.218 | KIKOBE     |   808 |
| 85.217.140.218 | JANUS      |  3237 |
| 85.217.140.218 | KARAKONDJO |  3233 |
| 85.217.140.218 | Tekila     | 13041 |

+---------+--------+
| account | name   |
+---------+--------+
|    3237 | Raknor |
+---------+--------+
Това е другата причина поради която имат банове акаунтите ти.

http://forum.evo.bg/index.php?topic=12080.msg177445#msg177445

Неактивен *Blood_Prince*

• Emperor
  • Публикации: 366
  • EVO Karma: 9
  • I'm a Pitbull...The Dog of The Dogs
« Отговор #5 -: Юли 31, 2008, 01:21:06 pm »
Та аз играя доста дълго мисля че съм казвал за 3те ми ацц-та но нека кажа пак за да не се появят проблеми..  :fun:

ПС:Повече ацц-та от моя комп няма да правя :unsure:
Всеки човек е луна и има тъмна страна, която никога не показва никому.

Неактивен Tekil@

• Knight
  • *
  • Публикации: 27
  • EVO Karma: 2
« Отговор #6 -: Юли 31, 2008, 01:27:21 pm »

| last_ip        | username   |account|
| 85.217.140.218 | TEKIL@     |    57 |
| 85.217.140.218 | KIKOBE     |   808 |
| 85.217.140.218 | JANUS      |  3237 |
| 85.217.140.218 | KARAKONDJO |  3233 |
| 85.217.140.218 | Tekila     | 13041 |

+---------+--------+
| account | name   |
+---------+--------+
|    3237 | Raknor |
+---------+--------+
Това е другата причина поради която имат банове акаунтите ти.

http://forum.evo.bg/index.php?topic=12080.msg177445#msg177445
За псувните съжалявам бях си изпуснал нервите (човека ме беше кикнал от райд след като обихме арчи) но сега с него нямам никакви проблеми и сме отминали караниците.
Причината да имам толкова много акаунти е защото спирам и пак почвам да играя ево сървара от пускането му. Държа само на 2 акаунта Tekil@ и Janus (С Janus играе един мой приятел).
Неме бърка да бъдат изтрити другите акаунти даже е по добре само ако може да се оставят тези 2 ацц.А за псувните съжалявам  :clover:
« Последна редакция: Юли 31, 2008, 01:29:11 pm от Tekil@ »

Panika

• Гост
« Отговор #7 -: Юли 31, 2008, 01:57:41 pm »
мекет по моя въпрос какво ще правим ? Извиних се за глупостите - признах за 2 от акаунтите. Ся кво ? Ако нема да махаш бана да си търса др. сървър.

Неактивен Wollverine

• Emperor
  • Публикации: 289
  • EVO Karma: -35
« Отговор #8 -: Юли 31, 2008, 03:33:25 pm »
Мекета несмятам че са направили кой знае какво нарушение не са нито хакери нито нищо може би просто не са знаели за правилото за повече от 1 ацц а относно до псувните незнам играч който до ся не е казал нито една псувня на друг player извиниха ти са дай им по още един шанс

Неактивен kostading

• Knight
  • *
  • Публикации: 47
  • EVO Karma: 0
« Отговор #9 -: Август 02, 2008, 11:34:12 pm »
Вярно ли се банва тук за повече от един акаунт от едно IP?
Meketa аз преди време като ти предлагах да се бориме серйозно против чиитерите и да направиме сдружение едва ли не против тях ти ми наговори сума ти думи за мрежи за необходимост от играчи в сървъра и т.н.
А какво виждам сега тук банвате за повече акаунти от едни IP.
Не че ми влиза в работата но това е върла глупост честно да ви кажа.
Може би изхождате от презумцията че някой е дал акаунта на другиго и този другия е влязал с акаунта X даден му от лицето X и е направил някакъв зулум като например да изтрие чарактер от въпросният акаунт, и смятате ли че това е ваш проблем като някой си е дал ключа от жилището на някой и този някой го е обрал?
Хехе мислех че може да срешна разумни хора между колегите подържащи wow сървъри но установих че глупоста по хората ходи.

Вие смятате че е по сериозно нарушение да се ползват два акаунта от едно IP отколкото ако от това IP е ползван чиит.
Пак ти отправям серойзно предложение за сериозна борба против мрежите на чиитерите.
Всеки чиитнал при вас да пости при мен и обратното.
Говориме за чисто нарушение измама на правилата а не че някой е нарекал друг ламер и обратното на PM.
« Последна редакция: Август 02, 2008, 11:36:00 pm от kostading »
И с какво са нарушени правилата за подписа?
Ето още едно нарушение на правилата:
http://informaticslibrary.com/

Неактивен MeKeTa

• Challenger
  • Публикации: 2392
  • EVO Karma: 133
  • .:Security System Admin:.
    • Горна Оряховица
  • ISP: evolve or die
  • Side: For The Horde
  • Герой: Aspirin
« Отговор #10 -: Август 03, 2008, 06:42:31 am »
Вярно ли се банва тук за повече от един акаунт от едно IP?
Meketa аз преди време като ти предлагах да се бориме серйозно против чиитерите и да направиме сдружение едва ли не против тях ти ми наговори сума ти думи за мрежи за необходимост от играчи в сървъра и т.н.
А какво виждам сега тук банвате за повече акаунти от едни IP.
Не че ми влиза в работата но това е върла глупост честно да ви кажа.
Може би изхождате от презумцията че някой е дал акаунта на другиго и този другия е влязал с акаунта X даден му от лицето X и е направил някакъв зулум като например да изтрие чарактер от въпросният акаунт, и смятате ли че това е ваш проблем като някой си е дал ключа от жилището на някой и този някой го е обрал?
Хехе мислех че може да срешна разумни хора между колегите подържащи wow сървъри но установих че глупоста по хората ходи.

Вие смятате че е по сериозно нарушение да се ползват два акаунта от едно IP отколкото ако от това IP е ползван чиит.
Пак ти отправям серойзно предложение за сериозна борба против мрежите на чиитерите.
Всеки чиитнал при вас да пости при мен и обратното.
Говориме за чисто нарушение измама на правилата а не че някой е нарекал друг ламер и обратното на PM.

Ако имаше малко от малко понятие за какво става дума, щеше да ти е ясно защо е тази забрана за мултирегистрацията.И пак ще ти кажа,че тва дето си замислил, за тоя тип игри не е добра идея. Да не говорим, че ако аз примерно реша да ползвам някъде хак, и да си счупите пръстите от писане, няма да можеш да ме изгониш. В мрежата има милиони proxy-та които мога да ползвам и пак да влизам в сървъра с хак. Би било полезно да се ползва бан лист ако се ползва от няколко сървъра които са линкнати един към друг, но този сървър си е независим и така и ще си остане.
А и тези които изгоряха, главната причина за да бъдат баннати не е мултирегистрацията. Сървъра не е място за недорасляци,а за хора които искат да влязат, да разпуснат няколко часа или да си поприказват с хора от други градове или държави. :clover:
« Последна редакция: Август 03, 2008, 06:47:46 am от MeKeTa »

Неактивен x3m

• Challenger
  • Публикации: 2251
  • EVO Karma: 16
« Отговор #11 -: Август 03, 2008, 09:12:29 am »
Искате PvP война -> прекъсват ви връзката между фракциите. Аlliance се оплакват че нямат добри 70ки, защото повечето играчи имали и account в Horde - банват хората с два account-a. Сървара остава във война в бъдеще ;)

Panika

• Гост
« Отговор #12 -: Август 03, 2008, 10:25:14 am »
Проблема е че има привилигировани, на които им махаш бановете,а други не.
пс:честито за дропа на KJ

Неактивен mythical_sword

• Emperor
  • Публикации: 383
  • EVO Karma: -43
  • The Lord of the Rings
« Отговор #13 -: Август 04, 2008, 09:45:31 am »
Абсолютно вярно е MeKeTa . Войни, босове, мобове, но истинското тук са контактите с хората и възможността за нови запознанства и приятелства :up:
« Последна редакция: Август 04, 2008, 09:48:20 am от mythical_sword »
The Ring yearns to go home, to return to the hand of its Master. They are one, the Ring and the Dark Lord