Вярно ли се банва тук за повече от един акаунт от едно IP?
Meketa аз преди време като ти предлагах да се бориме серйозно против чиитерите и да направиме сдружение едва ли не против тях ти ми наговори сума ти думи за мрежи за необходимост от играчи в сървъра и т.н.
А какво виждам сега тук банвате за повече акаунти от едни IP.
Не че ми влиза в работата но това е върла глупост честно да ви кажа.
Може би изхождате от презумцията че някой е дал акаунта на другиго и този другия е влязал с акаунта X даден му от лицето X и е направил някакъв зулум като например да изтрие чарактер от въпросният акаунт, и смятате ли че това е ваш проблем като някой си е дал ключа от жилището на някой и този някой го е обрал?
Хехе мислех че може да срешна разумни хора между колегите подържащи wow сървъри но установих че глупоста по хората ходи.
Вие смятате че е по сериозно нарушение да се ползват два акаунта от едно IP отколкото ако от това IP е ползван чиит.
Пак ти отправям серойзно предложение за сериозна борба против мрежите на чиитерите.
Всеки чиитнал при вас да пости при мен и обратното.
Говориме за чисто нарушение измама на правилата а не че някой е нарекал друг ламер и обратното на PM.
Ако имаше малко от малко понятие за какво става дума, щеше да ти е ясно защо е тази забрана за мултирегистрацията.И пак ще ти кажа,че тва дето си замислил, за тоя тип игри не е добра идея. Да не говорим, че ако аз примерно реша да ползвам някъде хак, и да си счупите пръстите от писане, няма да можеш да ме изгониш. В мрежата има милиони proxy-та които мога да ползвам и пак да влизам в сървъра с хак. Би било полезно да се ползва бан лист ако се ползва от няколко сървъра които са линкнати един към друг, но този сървър си е независим и така и ще си остане.
А и тези които изгоряха, главната причина за да бъдат баннати не е мултирегистрацията. Сървъра не е място за недорасляци,а за хора които искат да влязат, да разпуснат няколко часа или да си поприказват с хора от други градове или държави.