А докато се местиш от единия на другия лапнитоп , кво , цъкаш на телефоня онова ла*ненце дето подскача по влаковете ?
Пичове за вас не знам , ма на мене ми е яко скучно да цикля в 2-3 зони , да събирам ма'атриал за ковача , и да се надявам да падне нещо за AH . Общо взето вдигнах един варварин до 50 и някой парагон и от другите до към 10 парагон и ми писна . Надявах се като пуснат PVPто , ше има кво да се прави , ма те яко го у***ха . Вариант е да наливам по 1,30 евро за 50М голд и да се уям кат свиня . Ма нема смисъл , щото и сега си ги пукам на MP10 .
Нещо като гледам и промените по експанжъна не са нещо особенно . Паладина го пускат, нов Акт и т.н. Единственото дето ми хареса е новия майстор , дето ше може да променя статовете на итемите , демек , предполагам , няма да се обличаш само от AH , a ше разчиташ и ти да си намериш нещо което ше ти върши работа . Ше видиме кво ше измислят , все пак има доста време докато го пуснат ( пише само 2014 , няма по-точна дата ) . И Д2 беше тъпо преди експанжъна , така , че ше се чака с интерес .