Автор Тема: Ако ще/се махнете от wow.evo.bg, къде сте/бихте отишли?  (Прочетена 2973 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Bl1zAlkA7a

• Duelist
  • Публикации: 1427
  • EVO Karma: -39
  • Side: For The Horde
  • Герой: Puhcho

Ти си комплексар  :doh:
:doh: когато се научиш да имаш уважение и към непознатите, тогава може и някой да се слуша в теб, ама няма какво да ми говорите за тоя prowow, като толкова ламтите за итеми, има фънки с ICC, вървете там, ама да нямате уважение към никой тук :doh:

Неактивен Corpses

• Emperor
  • Публикации: 389
  • EVO Karma: -4
  • Superkuro
най-глупавия коментар, който съм чел до сега :freak: :freak: :freak: питай някой програмист, дали може да постигне някаква прилика на повече от 50% без open-source :doh: дори и да се направи да изглежда като истинският сървър, разликата е огромна в кода при този вид операции, защото тук имаме някаква визуална представа за това как трябва да бъде едно нещо, а не как е реално :unsure: престанете с това 100% :eek: :freak: ако ми кажеш, че WG работи, че зоните в Outland работят от към PvP страната им, ако ми кажеш, че рейтовете на всичко е нормален (т.е. за 4 дни по рейдове си дигаш сички скилове на оръжията на max както е в близз), че репутациите работят, че няма и 1 бъг :doh: моля те, не ме карай да ти изтъквам всичките неща, които не работят в голяма част от private сървърите... без лоши чувства, но всичко което го приказваш са глупости, щом не уважаваш направеното от други хора, за да можеш ти да играеш без да плащаш, а само сравняваш статистики на глупости :mad: спирам, че стана роман, и реално не е за тук, защото явно си прекалено твърдоглав, че и да те бия с нещо по главата, пак ще си останеш залухав :no: :sad:
Всъщност всичко дето изброи (освен рейтовете, защото типа на главния реалм е такъв) работи... :lol:  :clover:

Неактивен anti_roma92

• Duelist
  • Публикации: 935
  • EVO Karma: 41
  • Facilis descensus Infernus,Sel revocare gradum
най-глупавия коментар, който съм чел до сега :freak: :freak: :freak: питай някой програмист, дали може да постигне някаква прилика на повече от 50% без open-source :doh: дори и да се направи да изглежда като истинският сървър, разликата е огромна в кода при този вид операции, защото тук имаме някаква визуална представа за това как трябва да бъде едно нещо, а не как е реално :unsure: престанете с това 100% :eek: :freak: ако ми кажеш, че WG работи, че зоните в Outland работят от към PvP страната им, ако ми кажеш, че рейтовете на всичко е нормален (т.е. за 4 дни по рейдове си дигаш сички скилове на оръжията на max както е в близз), че репутациите работят, че няма и 1 бъг :doh: моля те, не ме карай да ти изтъквам всичките неща, които не работят в голяма част от private сървърите... без лоши чувства, но всичко което го приказваш са глупости, щом не уважаваш направеното от други хора, за да можеш ти да играеш без да плащаш, а само сравняваш статистики на глупости :mad: спирам, че стана роман, и реално не е за тук, защото явно си прекалено твърдоглав, че и да те бия с нещо по главата, пак ще си останеш залухав :no: :sad:
човече,изброих само тези неща,които ми трябват работещи(добро ПвП и дънджъна с най-добрите итеми за левела ми),изобщо не ме интересува някаква ПвП страна на зангамарш или че ще кибича с 397 скилл вместо с 400 на веп-а.Просто изказваш мнение като на кон с капаци на очите - виждаш това което е пред теб и го мислиш за най-доброто,без изобщо да искаш да се огледаш за другото около теб.Това беше типично за комунизма преди 90та година-казват ни , че в България е най-хубаво , и ние им вярваме.Е да ама на това остаряло комунистическо мислене му мина времето,затова се осъзнай малко.Нямам нищо против теб,но това което пишеш са нелепости.Peace  :clover:

п.п.2ма от тези, дето писаха,че ще останат тук докрай, ми се мернаха в другия сървър - не знам дали се опитвате да се мазните на администрацията с тези свой "патриотически" постове,не ме и интересува,но в очите на другите сте смешни :clover:
..::De Profundis Clamo Ad Te Domine::..