Не разбрахте ли че има някаква програма , тя лъже системата за ратинга и позволява на играчите да пусната отбор с ретинг 1400 с такъв които има 1950.
Я ми кажи , както се вижда горе на скреена , ако тези 100 и косур арени за направени с отбори със съответния ратинг , т.е 150 разлика наи-много(нагоре надолу)
150 игри по 3 ратинг средно е 450 , които зна4и 1950 ратинг. Дори и в най големия си оптимизъм не мога да приема 4е от толкова игри не са играли една с отбор с висок райтинг. На този райтин при загуба от друг отбор отиват с 25-30 нагоре или надолу. А ако приемеме че са играли последните само с отбори с висок ратинг то това значи че щяха да са на 2200+....
Абсолютно съм убеден че манипулират арените си така че да влизат само те и по 2 ратинг да има дава стига . С този ратинг вече само правят 10 игри и чакат. Няма да ги видите в арените докато не се облекат фулл.
И това пред очите на всички .
Колкото 300/2 това каде си го виждал ..... аз знам каде ... преди там кадето играех 400 на 1 след 2 седмици фейк арени.
Крематориа има 1950 ратинг с 30 тина 35 игри(може и малко повече да са) от които маи 5-6 загуби ... и от каде е тоя голям ратинг с малко игри ? ми ясно от отбори с ратинг като техния или по-голям.ЗАЩОТО ГИ ПУСКА САМО С ТАКИВА
П.С
Накрая всички ще страдаме заради някакви идиоти , които мислят единствено за картинките. Те обаче никога няма да са наистина добри , а просто ще придизвикват смях като ги срещаме. Халал да им е , да се радват там.