EVOWOW Forums

WOTLK => Guilds => Темата е започната от: beaurocrat в Юли 21, 2009, 06:36:27 pm

Титла: Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Юли 21, 2009, 06:36:27 pm
Гилдията
Гилдията е формирана предимно от играчи, преместили се тук от Krowow и е наследник на гилдия Fate в стария сървър. GM за момента е Valdys. Противно на това, което някои мислят, целта на гилдията не е да е над, под, върху, повече от, встрани, в дясно и прочие от когото и да било. Основната цел е гилдията да е приятно за игра място.

В тази връзка, няма ограничения за възраст, опит и т.н., както и колко често да влизате. Изискването е да сте свестни хора и да се отнасяте подобаващо към останалите.

 

Покана
Всеки желаещ може да пише за покана на член на гилдията с ранг Recruiter или по-висок.  Препоръка от член на гилдията е с голяма тежест за взимане на решение дали да бъде поканен някой или не. Покана ще бъде отказвана на хора, доказали се като неподходящи или присъстващи в Ignore Lista-а на офицерите.
ПРОМЯНА: Временно поканата в гилдията ще се дава само от офицери, след кратък разговор.

 

Рангове
Рангът в гилдията се вдига не за левели, а за време прекарано в гилдията, сработване с останалата част от екипа и заслуги – оказване на помощ на по малките герои и помощ с професии.

 

Guild Vault
Достъп за депозиране в банката на гилдията се получава с ранг Member, а достъп за теглене с ранг Veteran. Насърчавам всеки да разгледа предметите там и да каже на Veteran или Officer, aко там има предмет, който би му бил полезен. Досега предмет на никой не е бил отказван, стига да е за неговия клас (все пак поп не може да поиска plate).

 

Професии
Професиите не са задължителни, но силно, силно препоръчителни. Би било много полезно ако във всеки момент имаме хора от всички професии, които да могат да помогнат с каквото е необходимо.
ПРОМЯНА: Професиите вече са задължителни за герои над 70.

 

Търговия
Забранена е търговията между членовете на гилдията. Всеки помага с какъвто предмет може да отдели, без да очаква заплащане за това. Все пак сме един отбор, има и други начини за изкарване на пари.

 

Просене
За просене гоня от гилдията на момента.

 

Dungeons & Raids
Дискриминация към по-новите и по-зле облечени герои няма да има. Стига да има място и да е необходимия левел, всеки ще е добре дошъл. Изключения ще има само в случаите, в които задачата изисква хора с определен клас, опит или облекло. Все пак Illidan например не може да бъде бит от хора със зелени дрехи.

 

Обиди
Никой няма право да обижда другите. На това много държа. Не сме се събрали да се храним, а да прекараме добре свободното си време. Ако все пак подобно нещо се случи, моля свържете се с мене.

Силно обезкуражавам и обидите към членове на други гилдии или Horde фракцията. Говори за лош характер.

 

Конфликти, противоречия
При възникване на спор или проблем с друг член на гилдията, не започвайте да се храните. Свържете се с мен или с офицер, досега сме успявали да разрешим всички възниквали конфликти, все пак разумни хора сме.

 

Хакери
Ако някой ползва хак, въобще да не идва в гилдията. Ако установя, че има член с хак, не само ще гоня, но и ще предам информацията на GM за бан.

 

Напускане на гилдията
Гледайте на напускането като на доста сериозна постъпка, която обмисляйте добре. Напусналите за капризи няма да бъдат приемани обратно. Напусналите след получаване на сериозна помощ с куестове, пари и прочие, ще попадат в Ignore List-а ми.

 

 

 

Темата ще бъде допълвана, при необходимост. Обръщайте се с евентуални въпроси към мен или офицерите.

 

Приятна игра и късмет на всички!
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Sparrow в Юли 21, 2009, 07:09:02 pm
"Темата ще бъде допълвана, при необходимост. Обръщайте се с евентуални въпроси към мен или офицерите."

Имената на хората оправляващи гилдията ще може ли? Да знаем с кой да се свържем все пак.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Requiem_1 в Юли 21, 2009, 08:23:47 pm
"Темата ще бъде допълвана, при необходимост. Обръщайте се с евентуални въпроси към мен или офицерите."

Имената на хората оправляващи гилдията ще може ли? Да знаем с кой да се свържем все пак.
Tи да не мислиш да се местиш ??
Айде успех на новата гилдия :) дано допринсете за приятната игра в сървътра и бъдещите добри играчи да произлизат и от вашия гилд :)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: z0mb1e в Юли 22, 2009, 12:31:19 am
Значи няма значение кой левъл си и колко време си играл УоУ за да влезеш в гилдията така ли да разбирам ?
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Юли 22, 2009, 03:05:59 am
Sparrow, прав си разбира се.... ще напиша имената на офицерите при първа възможност, просто още не мога да им запомня новите никове  :woot:

z0mb1e - стига човекът да е свестен, с желание да се научи, разбира се. Много от "протата" са забравили, че един ден и те са били нови, мисля че е грешно да се изолират новите играчи.
Естествено, никой никого няма да води за ръчичка до 80 лвл, но помощ се оказва в рамките на разумното - предмети, пари, куестове, инфо.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: z0mb1e в Юли 22, 2009, 11:17:51 am
Точно такова нещо си търсех  :cap: и разбира се , че никой никого няма да води за рачичка  :-)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Naither в Юли 24, 2009, 12:19:28 am
Така, официално честито за сформирането на гилда в Ево и от мен, нищо, че събитието се случи преди близо месец   :fun: Това което Влади е написал е абсолютно вярно, аз като стар член на гилда, без да правя излишна реклама  ;-D, мога да добавя само, че гилда e сериозен, и до голяма степен се съдържа от сериозни, но и приятни като хора играчи. Също бих добавил че New Fate, освен клон на Fate от krow, е и (вече далечен) наследник на гилдията Destiny от keate...може би повечето от хората в Ево не са и чували за този сървър, но от там започна всичко  :)

Никовете на хората с права за момента са:
Guild Master: Valdys
Officers: Stan, Pol, Charsi, Frozenangell, Graconos, Naither (моя милост), Nellsy
Junior Officers: Anamaria, Pemmpty


Айде наздраве ;)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: z0mb1e в Юли 24, 2009, 01:14:16 am
Радвам се , че има хора от КеАте ;) там се научих да играя бях в MonstersInc и се подвизавах като Hellrazor  :cap:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Clerick в Юли 27, 2009, 09:07:37 pm
Все готини хора са в този гилд,но съм специално заради 2-ма човека там : Владето и Боцко - доказани пичове  :smart:

Упсех на гилдята и на играчите като цяло !!!  :woot:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: ne11y в Юли 27, 2009, 11:21:30 pm
Ай и аз да се разпиша  :fun: Влади, както винаги-кратко, точно, ясно- браво на теб. От тук-само напред и нагоре НИ пожелавам...брех че егоистично прозвуча  ;-D
z0mb1e, и аз бях в Monsters заедно с Nynaeve, но за малко след реса и после отидох в Destiny  :freak:
Ей, стискайте палци "проклятието на Нели" тоя път да не е в сила, че ми омръзна да дигам тия проклети герои  ;-)
Наздраве, Naith  :drink2:
PS: връщай се по-скоро, че нямам с кой да пия бира   :puppyeyes:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Naither в Юли 28, 2009, 01:23:04 am
Търпение, Нел, търпение...  :smart:
z0mb1e, и ние сме двама-трима-четирима човека, които се изучихме в кеате, даже сигурно сме ходили в BT заедно, но това си е в миналото, сега там не е много добре, а и тук въврим доста добре като за нов гилд :) Иначе и аз се радвам, че има някой от "старата школа", така да се каже  ;-D Колкото до MonstersInc, останал съм с доста добро впечатление от тях, навремето бяха доста влиятелен гилд, доколкото си спомням.

P.S. Имаш Боби!  :fun:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: d00mrider в Юли 29, 2009, 09:07:44 pm
Наследници на Destiny от КеАте, а? Destiny от КеАте все още съществува и то в пълния си и (почти) същия предишен вид. И то на този сървър. И с абсолютно същото име. И същите хора-тия които в началото го създадохме преди 2-3 години. Както и да е.
Naither, радвам се да видя познато лице,едва ли ме помниш от времето на кеате 1.12. За съжаление никой от другите никове нищо не ми говори. Само за Hellrazor имам някакви смътни спомени и много по-пресни спомени за изродите от Monsters.Inc,поздрави на всички монстъри от кеате 1.8.0.
Айде със здраве,успех и приятна игра.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Naither в Юли 30, 2009, 01:02:21 am
Да, наследници :)  Не казвам, че е стария гилд от кеате, не. Destiny от keate си е destiny в самия сервер Keate. Разбира се, че мнозинството хора от Destiny на 1.12 са при вас, но това не значи, че този гилд няма връзка с кеате...както и да е, важното е, че наистина има познати лица, за което и аз се радвам  :fun: А иначе твоя ник как беше по онова време?
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: ne11y в Юли 30, 2009, 11:06:17 am
Хах тая тема заприлича на нещо като сбирка на анонимните алкохолици  :smart: "Здравейте, аз съм Нели и съм от КеАТе"   :drink: :woot: Но пък  ако си от Destiny, значи не си съвсем "анонимен"  :angel:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: d00mrider в Юли 30, 2009, 11:08:19 am
Grotesque, Human Warlock, един плешив такъв  :freak: Ти беше женски прийст и тъкмо беше дигнал 60 та се радвах, че ще има на кой да му надувам главата за хийл(Life Tap-a е голяма работа).
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Naither в Юли 30, 2009, 09:38:46 pm
Оо, ама разбира се, че те помня :) Ти беше първият човек възхитил се на красотата на героя ми  :lol: Иначе това за прийста 60 левел - мисля че говориш за Franky :)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Amethyst в Август 02, 2009, 05:42:08 pm
Айде и аз да се разпиша тука ;-) Помня го Ту, гологлавия лок, с който ринехме Blackrock Spire  :-) И ще го опровергая че дори със същото име Дестини и повечето от същите хора тук - не това не е Дестини от Кеате, сам се сети защо  :smartass:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: decoy в Август 03, 2009, 03:49:50 am
А до колкото си спомням < Destiny > е наследник на още по-старата < Knights of Infinity > ... :) Има ли играчи от KeAte от това време? :)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: ne11y в Август 05, 2009, 02:16:47 pm
Destiny не е никакъв наследник на Knights of Infiniti, а по-скоро е сформирана от група "отцепници", които не приеха условията при които можеха да станат част обединението на Knights of Infinity и Kings of Azeroth, когато станаха една гилдия,а именно-подбрани по усмотрение на старите офицери и gm-и членове да участват в новообразувания "Франкенщайн". Иначе казано-двете гилдии се ожениха и се роди Destiny, което ги надмина многократно по всички параметри. После пък се разведоха, а Destiny продължи напред.
Малък урок по древно-fateска история  :fun:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: decoy в Август 06, 2009, 05:18:20 am
Явно сватбата е била след като се "пенсионирах" :)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: d00mrider в Август 06, 2009, 03:05:01 pm
А до колкото си спомням < Destiny > е наследник на още по-старата < Knights of Infinity > ... :) Има ли играчи от KeAte от това време? :)
Аз  :smart:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: decoy в Август 12, 2009, 11:02:42 pm
А ти си? Какво ти беше името? :)
EDIT: Всъщност ако не се бъркам, ти беше Typhoon едно време... героя ми се казваше Serenity ако ме помниш, заедно бяхме от първите(основателите) на Knights of Infinity
Ето, припомни си http://www.picvalley.net/v.php?p=u/44/43792_473.JPG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/44/43792_473.JPG)  :fun:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: TakeIt в Август 14, 2009, 06:43:25 pm
Незнам за Каете , ама Fate oT Krowow в сравнение с сегашният New Fate без някой играчи не го виждам в PvP отношение
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Corpses в Август 15, 2009, 12:25:24 am
Незнам за Каете , ама Fate oT Krowow в сравнение с сегашният New Fate без някой играчи не го виждам в PvP отношение
и ... ?
п.п. Поздрави на кроуоуаджиите.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Август 15, 2009, 05:06:05 pm
Оценявам твойта загриженост TakeIt, но правиш грешка ако подценяваш някои от хората в гилдията. Не знам за гилдия, която при преместване в друг сървър да е успяла да запази 100% от състава си, високо оценявам лоялността на хората, решили да останат с нас. Доволен съм от прогреса ни дотук, моето намерение никога не е било да се съберем гилдия от ботове.
Предполагам, че с края на лятото и завръщането на хората от море, планина, чужбина, село, кръчмите и прочие, ще се видят и още стари физиономии.

PS. Здрасти Куро  :up:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Август 15, 2009, 10:08:01 pm
Във връзка с бързото разрастване на гилдията напоследък, въвеждаме следните промени:

1. Покана вече ще се дава само от офицер, след кратък разговор, в който да бъдат преценени възможностите и качествата на кандидата (доколкото е възможно), тоест поканите няма да бъдат толкова либерални. Имаме нужда от това, за да се даде време на хората в гилдията да се поопознаят с новите попълнения и да имаме повече време за малките левели.

2. Развиването на професия става задължително за героите над 70 левел, като дали прогресът е достатъчен ще е по преценка на офицерите. Целите на тази промяна са основно две - да има винаги представител на всяка професия, който да може да съдейства, и второ - всеки да има възможността да допринесе за развитието на гилдията.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: limonada в Август 16, 2009, 06:27:39 am
doomrider, айде аптекарчето да си вдигне телефона и да пие един мавруд ?.
А иначе, destiny, е тежка гилдия. все ме боли глава от вас, шибаняци. за new fate, всичко изглежда чудно за сега.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Август 27, 2009, 03:47:15 am
всички са пичове/чки в гилда радвам се, че съм член  :blush:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Naither в Август 27, 2009, 07:40:52 pm
всички са пичове/чки в гилда радвам се, че съм член  :blush:
И ние се радваме, ама вземи го промени този банер, че ме разочароваш  :-)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Август 27, 2009, 11:38:23 pm
И ние се радваме, ама вземи го промени този банер, че ме разочароваш  :-)

ха ха ха да.. извинявайте това е от доста време, забравил съм да го сменя  :unsure:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: atanas1914 в Август 28, 2009, 12:20:53 am
ха ха ха да.. извинявайте това е от доста време, забравил съм да го сменя  :unsure:
Off Topic:Правописните грешки в новия ти подпис умишлени ли са-част от идеята на това, което си написал?
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: valio_ в Август 28, 2009, 12:22:18 am
Просто кофти го е написал и е развалил текста на иначе готината песничка.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Август 28, 2009, 09:39:04 pm
Off Topic:Правописните грешки в новия ти подпис умишлени ли са-част от идеята на това, което си написал?

това го копи/пасте от 1 мой много стар профил от преди 3-4 години.. не съм гледал за грешки..
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Enjoy_m в Август 29, 2009, 12:08:28 am
Просто кофти го е написал и е развалил текста на иначе готината песничка.
Коя е песента?
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: valio_ в Август 30, 2009, 12:21:10 am
http://www.vbox7.com/play:4b252cc3&start=163 (http://www.vbox7.com/play:4b252cc3&start=163)

това е песента и точния момент, в който се пее

ейй ама съм голяма енциклопедия  :freak:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: monlew в Август 30, 2009, 01:28:01 am
Ебати крадената мелодия  :doh:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: valio_ в Август 30, 2009, 01:28:46 am
хората нямат талант за композитори  :confused:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Август 30, 2009, 02:42:31 am
айде смених го, с една от любимите ми песни на Cof :) http://vbox7.com/play:30c83526
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Септември 10, 2009, 09:50:24 pm
успех на guild-а въпреки, че left-нах от него   :sorry: (поради лични причини) за мен това е един от най добрите guild's в Evo  :hooray: (можеби най-добрия) евала на GM-а заслужава едно голямо Мерси, че ме прие и едно съжелявам, че лефтнах.. но се наложи..  и пак успехчета вие сте N1   :sly:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: makpo88 в Октомври 23, 2009, 11:28:02 pm
nai veselata gildiq bqx v krow s xerkules ima6e red no servera propaddna .... o pak se zavurna :P
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Dis7urbed в Ноември 06, 2009, 01:00:45 pm
и аз се радвам че съм в този гилд радва ме доста ... бая пияници има което е добре ... е освен че нон стоп си крадем алкохола :/
пс : за песните по горе 1-вата дет казаха че е крадена мелодията оригинала е от лорд оф дъ рингс ... ;/ яд ме е шот пак българи крадят песни ;/
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: hphbp в Ноември 09, 2009, 05:04:11 pm
И това, ако не е Вальо най-пропадналото пиянде в гилда...  :doh:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Ноември 09, 2009, 05:10:10 pm
Ш-ш-ш-ш-т....
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: hphbp в Ноември 25, 2009, 05:25:49 pm
Вие к'во искате? Влизате в гилда обличате са за 1 седмица и аут? Такива като теб, които играят играта само заради лилавите картинки нямат място в тоя гилд. Доста често играчи, които са от началото са ми отстъпвали айтъм.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Ноември 25, 2009, 05:42:19 pm
:down: Гилда за нищо нестава - "Нов си в гилда, а моя приятел чака итема отдавна" нема ролл за тях.
Аз ще ходя 5-6 райда и най-накря като пусне итем и аз съм с най голям ролл ще слушам това ли ?  Ае **** off  :evilmad:

Sweeney ти е героя нали? В гилдията беше дали има и две седмици. Няма да пренебрегна хората, с които сме градили тази гилдия от нулата, заради такива, които обикалят гилдиите с цел да се облекат и които гледат думата "лоялност" в речника. Хората, които ме познават знаят, че се опитвам да съм максимално справедлив.

Казал съм ви - рола е израз на желанието ви да получите предмета, не е определящ за това кой ще го получи. Като не ти харесва това, взел си правилното решение - виждам, че си напуснал. Успех в намирането на гилдия, която да те облича заради хубавите ти очи.

BTW, за двете седмици, през които беше при нас, на някой помогна ли с нещо? За куест, с професията си... нещо? Хората с часове събират билки за колби и копаят мини за камъни. Аман от егоисти. И с претенции.


Edit: Като си зелен, как точно ни обличаш нас????
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Ноември 25, 2009, 06:12:00 pm
От казаното от тебе излиза, че си направил много добре като си напуснал. Искрено се радвам за тебе. И за гилдията.
Съвсем сериозно ти пожелавам успех.
Ето, каза каквото имаше, дай да не превръщаме темата на гилдията в кенеф.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 26, 2009, 12:29:26 am
да хубаво ти е дето напусна гилдията я обади сега за како се молише днеска да те вклучим в раида а ? като напусна гилда защо тогава не отидеш с новата си гилдия а семолиш на нас то нали знае като не можеш да стигнеш гроздето - то кисело на крива ракета космоса и бил крив 1 во си опраи отношенито към хората и след това пиши таки постове на някакво основание а не на празни периказки.смо това мога да кажа за тебе и такива като тебе Мнооооооого слабо  :down: :down: :down:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 26, 2009, 01:03:54 am
това от де го избара от някои весник ли ? добре си сичиняваш ама така като правиш мръсно на хората в место да си им благодарен дори и за малкото внимание дето са ти отделили или помогнали с нешто не ти прави чест !на такива хора като тебе и господ да слезе неможе да им помогне се са недоволни от нешто както в сървара така и в живота не си само ти или някои дриг по важен от останалите секи си има място и нека секи си знае място то и спри да злословиш за гилда поне ако ти е останала частица чест и достоинство спри с тез спамове  :exclaim: :spamm: :spamm: :spamm2: :spamm2: :sneaky:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 26, 2009, 05:18:37 pm
така първо научи како означава думата спам  :spamm2: :spamm:какъвто си ти (спам - нежелано съобщение) според тебе твоите постове како са не са ли спам ?? това че на тебе не ти изнася и хулиш гилда със сякви измислици и  фантазии никои не ти е виновен сам напусна гилда. Само едно нещо ще ти кажа 100 човека 100 кефа не можеш да угодиш на сички като не си доволен от гилда направи си свои и да те види какъв ГМ ще си ако събереш повече хора от нашия гилд и се разбирате така като ние, аз с радост си истрия героя ама само това ако стане демек никога като виждам какъв си  ми става ясно (лаком за итеми не те инт останалите гледаш ти да си добре пък останалите кучета ги яли )когато се ходи на някои инс целта там е да има отборна игра както и разбирателство межеш днеска да не земеш нищо от инса но важното е че не сте се изпокарали за 1 глупав айтем щото инсове се правят секи ден, но когато се скараш с някои за нешто глупаво като това надали ще ти помогне повече или да ти проговори (според мен е глупаво това което правиш напусна гилда щото не си зел 2 пути айтем от НАКС представям си като събереш итеми какъв ще си когато тези които не са се облекли те викнат за НАКС ще се обърнеш и ще им кажеш : "то на мене нищо не ми трябва от там за како да ида ") аз съм се облякал от НАКС но въпреки това ходя щото знам како е и не искам да съм като тебе (егоист- да мисля само за себеси )ако беше по отдавна в гилда има един дахакс тои 2 седмици от НАКС нищо не зимаше не че не сме му давали тогава бяха 1вите ни раидове и никои нямаше итеми и за това тои не можа 2 седмици да земе нищо от НАКС щото ролла ми се беше нисък ама не е напуснал гилда се още си е в гилда ни според тебе защо ??? Преди да напишеш следващия си пост (спам) щото не виждам други постове твои освен спамерски се замисли малко  :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: N0MAD в Ноември 26, 2009, 05:27:31 pm
вярвай ми има хора които биха били супер гилд мастъри но вече не играят в сървъра
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 26, 2009, 05:36:47 pm
може и така да е но тези ГМ надали не са спечелили доверието на своите хора от гилда иначе нз как ще се справи ако никои не зачита ГМ(надали този става за ГМ в това съм убеден 100%)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: N0MAD в Ноември 26, 2009, 07:59:35 pm
може и така да е но тези ГМ надали не са спечелили доверието на своите хора от гилда
не може само с един ГМ така гилд не става
поне 5ма с макс права трябва да има иначе не става
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 27, 2009, 01:03:20 am
много ме кефят такива отворковци като тебе ако беше така отдавна да си си направил гилдия и да не се молиш като просяк  :down: :down: да те земат някаде и да те уреждат твои приятели в някоя гилдия (ако си навитак да те видим каква гилдия ще сформираш щото го даваш много добре на приказки а деиствия никав те няма ако си мислиш че гилдия се прави от днес за утре много буркаш но с удоволствие ще ти се посмея на жалките ти опити да направиш гилдия ако ваобще знаеш как се прави  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:) :wink: :wink: :wink: :wink: :dohh: :dohh: :dohh:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 27, 2009, 01:15:33 am
и още нещо ако не ти пукаше за този гилд нямаше да пишеш такива постове явно те е яд или завиждаш и избиваш по този начин комплексите си  ;-) пък това дето викаш че предупреждаваш другите които влизат в гилда ни че едва ли не яден хора и гледаме само себе си  еми разправяи ги на тези които ти вярват на твоите фантазии аз бих казал остави сами играчите да се убедят аз ли съм прав или ти и после те сами да си кажат мнението вместо да (спамиш) щото само пълниш форума с безсмислени приказки ама ако има някои които да ти вярва ще да е добре  :wink: :wink:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 27, 2009, 08:14:34 pm
омфг като нашия гилд няма да направи тов не се прави от днеска за утре но като си решил да се излагаш това си е твои проблем (ти можеш да направиш гилд а дали можеш да се грижиш за него ? или ще направиш 20 човека и те да се грижат за гилда то тога секи може така ) :doh: :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 27, 2009, 08:15:13 pm
евала ти давам поне си признаваш че сичките ти коментари са от злоба  :clover: :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Ноември 27, 2009, 08:17:43 pm
Айде спрете се бре...
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Ноември 27, 2009, 08:18:10 pm
аз спирам да пиша повече щото има една приказка (ако спориш с глупак хората няма да направт разлика между глупака и тебе ) :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: HokauT в Ноември 29, 2009, 09:01:17 pm
bloodluck, млъкни бе човек. Усещай се малко. Голям дразнител си...
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: zelen4uk в Ноември 30, 2009, 11:59:36 am
Не мисля че гилдията е толкова добра колкото хора има в нея  :doh: Има гилдии които взимат който срещнат, а всъщност от 50 човека онлайн в гилда 80% са под 70 левел и не знаят какво да правят. В момента от алиансите има 3 основни гилдии (AoW ; MoD ; New Fate) и разни други които са се отцепили от тези или  в които хората прекарват времето си докато вдигат левели и после си заминават и отиват в един от тези гилдии. При хордите не съм много запознат но мисля че основните там са  Dread Knights; Jolly Roger; Golden Horde . Тези гилдии за мен са се утвърдили. Относно New Fate, както споменах са една от основните за мен гилдии и сигурно ще просперират и за напред  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Ноември 30, 2009, 12:06:06 pm
Аз бях писал за гилда, че повечето са превзети надуфки без покритие, когато бях по малък левел и ги писах за нещо в гилд чата а имаше кам 40-тина човека на линия все едно сам си говорих те си пишат тяхни работи гледат себе си и не ебават кво питаш и т.н не всички естествено но повечето са такива...
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Clerick в Ноември 30, 2009, 10:26:13 pm
На вас не Ви ли писна да плюете този GUILD ? Един , защото е бил кикнат , друг защото не му е помагано... Не знам как е при другите , но аз проблем не виждам може би в държанието на някои хора от време на време. Да не би да не сме Ви помагали когато и с каквото можем,че на мен 1-вата ми работа като влезех преди беше да заведа 1-2ма на някой инс,после да помогна за няколко куеста и в не редки случаи да давам голд както се казва на всеки малак левел.Не казвам че съм само аз има и достатъчен брой хора,които помагат ама не сме "Слънце" да огрееме навсякаде.Недоволни ВИНАГИ ще има независимо каде и с кого играете... Така че моля стига сте спамили с тая неистова злоба в частност bloodluck - Имам спомен,че май аз те вкарах в guild-а , което разбирам че е било грешка за мое съжаление. Наи приятелски и добронамерено те моля да престанеш да спамиш темата !
Все пак всички сме хора и правим грешки  :confused: :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: SeanAstin в Декември 06, 2009, 11:30:17 pm
Ako ne mlaknete RINI SHI VA IZRINI!
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Dis7urbed в Декември 19, 2009, 10:45:55 am
само да кажа че ако има хора от Сф, мое се видиме ( както му казваме гилд меетинг  :freak: ) пък и да урадиме по някоя друга бира  :fun: особено са както е коледа ( се пак по коледа стаат и чудеса бе  :freak: )
поздрави : DrinkKeeper  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: ne11y в Декември 25, 2009, 11:03:15 pm
Здравейте, прекрасни коледни елфчета. Нели може да не е с вас много активно напоследък...да не кажа никак, но на Коледа няма как да Ви забрави :0) Искам да Ви пожелая от цялото си сърчице много, много, много, много, ама наистина много здраве, късмет, щастие, любов, успехи, приключения...абе всичко хубаво във виртуалния и още повече в реалния свят. Грижете се за хората, които обичате, но не забравяйте и останалите, никога не знаете какво ще се случи утре. А и не е редно-това прави живота толкова прекрасен...всички тези хубави, малки, неочаквани моменти, които имат силата да ни напомнят колко лесно може да бъде всичко понякога. Не прекланяйте глава пред трудностите, борете се за всеки миг щастие-заслужавате го.
Благодаря Ви за всичко.
Весели празници.
С най-добри пожелания  Нели


PS: Имате много поздрави и от SpitFire (:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: pemmpty в Декември 26, 2009, 10:09:01 pm
Много мило Нелл, весело изкарване на празниците и на теб и дано по често се засичаме.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: oldben в Декември 27, 2009, 04:10:30 pm
New Fate е много добър гуилд. Жалко за  Rini  и Olesya. По мое време когато бях там им беше западнало PvE, но сега гледам, че пак са тръгнали по инстанции.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Януари 01, 2010, 01:02:33 am
Скъпи приятели,

Честита нова и за много години! Пожелавам ви успехи във всяко едно начинание, така както ги жънете и тук в играта. За мен е голяма чест и гордост да съм ви ГМ (макар и понякога да не ми личи, хихихи), радвам се че сме заедно и се надявам да продължим да бъдем заедно каквото и да  се случи във света на Warcraft. Айде, обичайте се ;)

Владо
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: NoSoul в Януари 01, 2010, 03:08:09 am
За много години и наздраве :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Dis7urbed в Януари 26, 2010, 10:13:43 pm
искам пак да драсна 2 реда, шото няма се засечем в играта. само да кажа че за мен беше голяма чест да бъда част от тази гилдия, надявам се бях коректен към вас както вие към мен, имахме доста добри моменти.ще ви помня с добро ( освен вк ест .. зелен в накс  :doh:  :freak:  :fun: ). поднасям извиненията си на гилда ако съм обидил някой не е било нарочно, надявам се да ме извините :)), лично до шефа само едно мога да кажа - гг ти си един от най - добрите гилд мастъри който може да има :)) без вас Ево няма да е Ево ! много усмивки ( се1 некой ше мре, нее няма да съм аз  :fun: ) и развитие занапред вие сте номер 1 !  :up: :woot:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: zunaraman в Февруари 09, 2010, 11:24:55 pm
Един от най перфектните и оригинални гилдии с които съм играл. Създавал съм "Guild" към който съм бил не по малко пристрастен, но не съм имал толкова много приятна работа с "Guild"-а. Пожелавам Ви приятна игра на всички с един от най - големите гилдии в Ево. Успех. (Petolina)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: kenefche в Февруари 12, 2010, 09:49:27 am
The Dark Knights също е много добра гилдия.В момента е най голямата гилдия на алианса и вечерно време достига до 60-65 човека на линия,което е дорта добре.Вашия гилд е също много добър и съм сигурен че и за напред ще бъде един от най големите гилдове на алианса.От вашата гилдия имам много приятели с които много пъти сме се били в арените и БГ-тата заедно.  :cap:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Loonatic в Февруари 13, 2010, 12:32:42 am
The Dark Knights също е много добра гилдия.В момента е най голямата гилдия на алианса и вечерно време достига до 60-65 човека на линия,което е дорта добре.Вашия гилд е също много добър и съм сигурен че и за напред ще бъде един от най големите гилдове на алианса.От вашата гилдия имам много приятели с които много пъти сме се били в арените и БГ-тата заедно.  :cap:

Незнам защо си мислите, че 1 гилдия трябва да има по 60-65 човека ако не и повече онлайн вечер, дори и те да са ... В 1 гилд може да има и 10 човека, ама те да са хора, на които да разчиташ и да знаеш, че няма да напуснат гилда когато решат с думите '' беше ми приятно, но ще ходя в гилда на 1 мои приятел'' или пък да ви обиди.Малко оффтопик се получи, извинявам се, просто исках да изкажа собсвтено мнение  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: uriel в Февруари 14, 2010, 04:08:32 pm
ако някои има проблем с логването в играта и му изписва LOGIN SERVER DOWN да си смени релеим листа с този - set realmlist 85.217.128.186
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: laz0 в Февруари 17, 2010, 09:28:51 pm
We are THE BEST  :up: :up: :up: :up: :up:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Февруари 26, 2010, 11:47:30 am
Гилдита ни се сдоби с чисто нов форум в който ще се дискутират дават мнения там ще разберете правилата и историята на гилдията може да ни посетите на адрес-а на форума който е http://vhomenet.com/newfate/forum/ Enjoy ;)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: hunts в Февруари 26, 2010, 02:34:59 pm
Поздравления, въпреки, че вече не съм част от гилда :)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: laz0 в Март 24, 2010, 11:56:46 pm
Поздравления, въпреки, че вече не съм част от гилда :)
мерси  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: pemmpty в Март 25, 2010, 12:11:13 am
А бе нещо напоследък GM-то ни има мн работа и не се засичаме - почва да ми става мъчно  :cry2:
Не трябва ме оставя така без надзор, че не си знам силата  :fun:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: laz0 в Март 25, 2010, 12:12:18 am
Спокойно бе, аз те наглеждам  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: dangelkov в Март 28, 2010, 08:56:54 pm
Zexi завинаги напусна света на Warcraft! Беше забавно, но мина много време във виртуални занимания, които по никакъв начин не стимулираха реалното ми развитие. Сега вече Zexuis не съществува, остана само Драго.

Беше ми изключително приятно да сме "заедно"

Пожелавам на всички ви много успехи във реалния свят, а този другия, виртуалния.... там нищо не е истинско!

P.S. Има само едно място на което няма лаг, босовете си работят и крашва само веднъж в живота....  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: laz0 в Март 28, 2010, 11:21:41 pm
Zexi завинаги напусна света на Warcraft! Беше забавно, но мина много време във виртуални занимания, които по никакъв начин не стимулираха реалното ми развитие. Сега вече Zexuis не съществува, остана само Драго.

Беше ми изключително приятно да сме "заедно"

Пожелавам на всички ви много успехи във реалния свят, а този другия, виртуалния.... там нищо не е истинско!

P.S. Има само едно място на което няма лаг, босовете си работят и крашва само веднъж в живота....  :clover:
Чао Zexi  :clover: Ай успех, скоро май ще те последваме  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: pemmpty в Март 28, 2010, 11:24:29 pm
Zexi завинаги напусна света на Warcraft! Беше забавно, но мина много време във виртуални занимания, които по никакъв начин не стимулираха реалното ми развитие. Сега вече Zexuis не съществува, остана само Драго.

Беше ми изключително приятно да сме "заедно"

Пожелавам на всички ви много успехи във реалния свят, а този другия, виртуалния.... там нищо не е истинско!

P.S. Има само едно място на което няма лаг, босовете си работят и крашва само веднъж в живота....  :clover:

Еx, доста време играхме и беше интересно, НО все още ни дължиш 1 бира ;)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Март 29, 2010, 03:58:34 pm
Zex, съжалявам, че спираш. За мен беше удоволствие да играем заедно. Ако искаш, дай някакви координати на PM, да не губим връзка, пък някой ден може и на живо да се видим  ;-)
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: laz0 в Април 01, 2010, 08:16:51 pm
Май... май... и аз ще спирам Wow-а за сега. Успех на всички, пък ако пак ми се доиграе... ще съм с вас, независимо в кой сървар сте се пренесли   :clover:

П.П. Странно защо, но не мога да играя една игра повече от няколко месеца  :confused:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Април 02, 2010, 06:15:35 pm
И ти ли Бруте....
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: pemmpty в Април 03, 2010, 01:42:44 am
Хах.. ем.. Влад то позатъпя... интересното е да играеш с friends... а нещо напоследък ги няма никви, ако не се засичах от време на време с "мел" да см спрял окончателно  и аз..
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: katerioka в Април 03, 2010, 11:11:54 pm
Разбирам ви,и аз съм като вас  :puppyeyes: :puppyeyes:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Април 04, 2010, 09:14:19 am
и от мен чао не спирам да играя просто играя на друго място когато ми стане мъчно за вас ще дофтасам за малко да ви видя и все пак New Fate е най добрия гилд в Ево  :thankyou:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: katerioka в Април 04, 2010, 01:18:47 pm
И аз отивам да играя другате,докато(ако) се оправят нещата тук.Ще влизам да ви видя какво правите  :fun:


Довижадне от мен,и късмет
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: hphbp в Април 04, 2010, 04:33:08 pm
Тц-тц гилда и сървара няма да е същия без най-великия човек в сървара. Какво в сървара в целия свят.  :fun: :freak:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: beaurocrat в Април 21, 2010, 05:55:52 am
Здравейте приятели,

Виждате, че напоследък рядко влизам. Това се дължи на заетост в работата и на някои други затруднения от личен характер. Мисля, че гилдията страда от липсата на редовно играещ ГМ и затова съм решил да дам тази отговорност на някой друг, поне докато при мен ситуацията не се промени. Моля, пишете ми на ПМ с предложения кой да е новия ГМ, не ми се иска да спамим тук.

Не казвам довиждане, тъй като не съм спрял да играя и засега нямам такова намерение.
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: a3best в Април 21, 2010, 07:21:11 pm
няма смисъл от ПМ предлагам Frozenangell 
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: pemmpty в Май 25, 2010, 02:07:20 am
Владо съвсем се изгуби..
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Marshall в Юли 15, 2010, 11:38:18 am
ай честито Пем  :clover:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: nickolas в Юли 21, 2010, 07:00:54 pm
Гилдита ни се сдоби с чисто нов форум в който ще се дискутират дават мнения там ще разберете правилата и историята на гилдията може да ни посетите на адрес-а на форума който е http://vhomenet.com/newfate/forum/ Enjoy ;)

Ако можете,заключете или изтрийте форума овреме, че е заразен май с нещо.
Да не стане беля с тия снимки вътре  :blush:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Abrucci в Юли 21, 2010, 07:43:13 pm
Има и малки деца,зарежи  :doh:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: katerioka в Септември 01, 2010, 02:30:10 am
Здравеите New Fate,как сте  :cap:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Sephirothh в Септември 29, 2010, 10:05:15 am
Сепчо се завръща   :smart:
Титла: Re:Alliance | New Fate
Публикувано от: Muri в Септември 29, 2010, 04:31:59 pm
дано още хора да се последват сепчо :freak: :freak:
надявам се fate отново да стане една от най стабилните гилдии на алианса в ево.... :cap: :cap:
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: Smeagle в Май 21, 2011, 12:47:33 am
Хора защо не правим нищо в този гилд !!!! хайде да се съберем за едно ицц !!
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: n0Lan в Юни 03, 2011, 09:45:44 pm
ха-ха-ха този раздел не е поглеждан не знам от кога  :wink: :wink: мел,пем гeюве такива кво праите ве ;) :clover:
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: pemmpty в Юни 05, 2011, 03:49:27 am
ха-ха-ха този раздел не е поглеждан не знам от кога  :wink: :wink: мел,пем гeюве такива кво праите ве ;) :clover:

А ти си ? иначе сесия .. wow-a e на заден план
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: n0Lan в Юни 05, 2011, 12:03:28 pm
е ми аз съм този който направи трансфер на 7 к голд в банката в4ера  :clover: :drink2: :drink2:,и се радвам,че така мислиш за лол
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: pemmpty в Юни 05, 2011, 11:09:09 pm
Екстра тамън ще си взема мотор  :fun: То реално от тоя акк бяха източени над 10к мин лято  :clover:
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: n0Lan в Юни 05, 2011, 11:13:52 pm
е аз върнах един път 5 к голд и сега 7 252 голд надявам се да не ти дължа повe4e,защото ве4е не играя лол и няма как да ти ги върна  :clover:

П.с: и да ти е честит мотора....
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: noname в Февруари 08, 2012, 01:01:23 am
абе хора има ли някой тука да чете...
Издирвам Владо ако някой знае как да го открия нека да пише плс...
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: maxi1914 в Февруари 09, 2012, 05:42:00 pm
За кои владо питаш кажи поне ник наме
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: noname в Февруари 10, 2012, 01:00:00 pm
Владо-шефа ви...  :wink:незнам тука как се пишеше той,ма Valdys или нещо от сорта.
Аз съм Митака или Graconos ако не сеща...
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: maxi1914 в Февруари 11, 2012, 02:47:57 pm
На Пем поста му е от 2010 год . Значи г/д от тогава го няма > Помня ,че беше казал че има мн работа от тогава не е влизал .
Титла: Re: Alliance | New Fate
Публикувано от: noname в Февруари 11, 2012, 08:53:09 pm
Той винаги има много работа... :wink:.
Просто незнам как и къде да го търся вече,а и не е като да го срещна по улиците некой ден...
Не,че ми трябва нещо спешно,но ми е домъчняло исках да видя как я кара...