EVOWOW Forums

WOTLK => Класове => Hunter => Темата е започната от: V.I.P.DOG в Май 01, 2009, 10:43:12 am

Титла: Hunter на WOTLK
Публикувано от: V.I.P.DOG в Май 01, 2009, 10:43:12 am
Според мен доста е променен дмг му пада много, още не ми е ясно защо сложиха Readiness в ММ дървото.БМ май ще е най-добре много увеличаване дмг-а на пет-а  и с талантите стават доста зли  :cap: .
Вие как мислите ?  :freak:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Sparrow в Май 01, 2009, 10:51:20 am
Подкрепям те. Хънтъра не е това, което беше, но малка промяна не е излишна. Десориента вече е в Сърв.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: dae в Май 01, 2009, 09:28:48 pm
Хухаухаухахаххахахахххаха ... Хънтъра не е бил по-силен ... Сега един haste хънтър има поне 5к AP и мачка с по 1,8 каст на Спам Shot ... А под 20% на всеки 10-15 секунди бие по 15-20к критикали ...  :cool:  :clover:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Sparrow в Май 02, 2009, 10:42:38 am
Добре Дае, виждам, че разбираш от Хънтър (поне от коментара ти личи), но били ни казал как да го развием според теб. Не те упреквам, просто искам 1 добър билд, защото на думи, както сам знаеш, много хора могат.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Ballista в Май 03, 2009, 01:30:37 pm
Аз лично моя в момента го направих 56/0/5 за вдигане на лвл - тия 56 са на всички таланти за дмг,хп и квото ти хареса на пета
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: dae в Май 03, 2009, 04:55:12 pm
Survival PvE (http://www.wowhead.com/?talent#cxZ0eVooZx0ci0cIhxhA0su)  :blush: ... BM lvling/gringing (http://www.wowhead.com/?talent#ctbMztxRwu0est0eVso) ... Survival PvP (http://www.wowhead.com/?talent#cZ0eV0oZgMIiocIhxuhMsu) ...
MM PvE (http://www.wowhead.com/?talent#cxZ0eVsRIzGIkghAox00b) ...
MM PvP  (http://www.wowhead.com/?talent#cxZ0eA0RhzGIsguAoe)  :clover:  :blush:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Sparrow в Май 03, 2009, 07:41:09 pm
Мерси много.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: l1mpb13k17 в Юни 17, 2009, 10:08:56 pm
не сам сагласен с това че беаст мастери-то е само за гринд и лвл-инг беаст мастерито е перфектното сачетание на хунтар и неговият пет вав 1 пвп гарантира брутален килл добри скилове за оцеляване срещу повечето от класовете една от тези магии е беастин вратх неможе да се пракасне по никав начин няма стан няма разни такива ефекти та .. беаст мастер според мен е наи добро за пвп
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: jamesbg в Юни 18, 2009, 12:36:37 pm
Първо да благодаря на dae за билдовете които даде  :up: Разучаването им ми помогна много за разбирането на класа като цяло и в момента си правя свои билдове според стила ми на игра.

l1mpb13k17, сподели нещо по-конкретно за Beast Mastery в практиката?

Аз се спрях на Marksmanship(Night elf 71) дрехите и оръжието ми са умерени до слаби за левъла, пета ми е вълк - хапе много ама постоянно трябва да го лекувам(и умира често), замислям дали да не го сменя с мечка примерно? Shimera Shot - ми дава най-голям крит(3200)! ... следва го(не толкова плътно)Aimed(2800) ... Arcane(2500) рядко го включвам в ротацията, но тъй като има най-бързо презареждане докато чакам другите го пускам и него чат/пат. Забелязвам също че Auto Shot - също дава високи щети и между "магическите" стрели оставям да стрелне и Auto Shot. Срещу мобове ползвам пета за танк и обикновено започвам с Hunter's Mark>Rapid Fire>Serpent Sting>Steady Shot>Aimed Shot>Chimera Shot ... Kill Shot! Мобове на моя левъл(в Northrend) се убиват с лекота, двама наведнъж с умерени затруднения, трима - ако преди да умре пета успеем да убием двамата третия го довършвам иначе падам и се правя на умрял и пак отначало. Срещо няколко моба едновременно пускам пета+лекуване и почвам с Volley(доста щети нанася) и Multi-Shot(много бавно презарежда и не става за повече от един/два изтрела). Капани също ползвам, но много рядко. Много бързо се развива действието и не успявам да се организирам. Предполагам че с времето ще натрупам скил ... играя играта едва от половин година и това ми е първия развит герой  :cap:
При "случайни срещи" с ордата обаче, пета не играе почти никаква роля: противника много скача и вълка я го догони я не и отделно целят първо мене да убият(което е и логичното). Ако видя врага първи и е до моя левъл имам известен шанс, но обикновено съм улисан по куест(трябва повече да се оглеждам) ... предимно попадам на паладини които първо ме замайват после ми вкарват два чука и дотам - дори не стрелвам нито веднъж. В този ред на мисли съм замислил да сложа 3 точки на Concussive Shot.

Това е за моя стил на игра, върши ми работа, най-вече ми е много приятно да играя по тази схема но с удоволствие ще пробвам и друга. Съвети от по-опитни играчи винаги са добре дошли  :clover:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Stormscream в Юни 18, 2009, 01:38:54 pm
james.Предпоръчвам ти някое животно от семеиството на котките.Защо?
Щом си елф ти имаш умението да се криеш.Котките също имат това умение(бих ти предпоръчал spirit beast).И би било много полезно докато дебнеш някоя жертва(в случая орда) ;)
П.п. не се правя на разбирач просто това е моята гледна точка и се опитвам да помогна ;)
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: jamesbg в Юни 18, 2009, 02:45:31 pm
Защо да се правиш на разбирач?!? Споко човече  :cap:, казвай си каквото си преценил че е от полза по темата ... та за котките: близо 40 левъла ходих с едно тигърче, но го смених на 50+ с вълк заради http://www.wowhead.com/?spell=64495 (http://www.wowhead.com/?spell=64495). Това че става невидима си беше голям плюс ... мдааа, замислям се в тая посока макар че по-скоро ми трябва пет за танк при куестовете(напоследък виждам зор с живота на вълка). Spirit Beast изглежда много добре, но е от семейство Екзотични и иска 51 точки на Beast Mastery - а аз играя на ММ.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Wollverine в Юни 18, 2009, 03:02:40 pm
jamesbg има 3 вида петове сам избери какъв вид пет ти трябва. Ще ти кажа кои са най-добрите петове - Tank pets , DPS pets или Middle-of-the-road pets .

Tank pet - понасят много щети , добър избор са за leveling на героя , защото издържат в продалжителна битка и при танкване на моб или мобове .
За танк пет ти препорачвам Bear - Предлагам ти да вземеш за пет Ursius бяла мечка намираща се в Winterspring , ако си по малак левел има още 2 бели мечки . Едната се намира в Dun Morogh , 11 level e и се нарича Mangeclaw ,а другата е 12 level и се нарича Bjarn .

DPS pet - причиняват повече щети в сравнение с другите петове , но не са много издражливи . Тези видове петове са най - добрия вариант за сериозните PVP играчи , тъй като в пвп противника рядко бие вашия пет и неговата Tank функция се обезмисля . В същото време вие се опитвате да нанесете колкото се може повече щети на противника и поради това този вид пет е подходящ за PVP .
За DPS пет ти препоръчвам Cat ( могат да научат повече способности от всеки друг пет , като изучат трите осночни способности - bite , claw и dash също притежават и умението Prowl ( stealt ) . Има много петове котки препоръчвам ти следните - Broken Tooth намира се в badlands , Rake ( level 10 ) намира се в Mulgore , Humar - намира се в The barrens както и Echeyakee и Sian-Rotam също се намират в тази местност . Araga - намира се в Alterac Mountains . И накрая  Rak'Shiri, Shy-Rotam и Frostsaber Pride Watcher които се намират в Winterspring . Shy-Rotam и Echeyakee се spawn-ват само чрез Horde quest-и .

Middle-of-the-road pets - тези петове са доста здрави и добри дпс-та , но не изпъкват особено нито като DPS нито като Tank . Те са подходящи за играчите , които искат много и различни неща от своите петове - единия ден да ги ползват при solo PVE , а на другия да ги ползват за PVP на Battleground . Tези петове се представят доста добре при всяка ситуация .
За Middle-of-the-road pet ти препоръчвам Wolf - предлагам ти да вземеш за пет Snarler намира се в Feralas , Ghostpaw alphаs намират се в Ashenvale , Deathmaw намира се в Burning stepes , Lupos който се намира в Duskwood ( неговата атака - Bite бие Shadow damage чиито дмг не се намаля от armora-а на противника и е перфектен пет за PVP с/у warrior-и и paladin-и ) .

Надявам се съм помогнал на начинаещите хънтери и на някои по напреднали  :clover:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: jamesbg в Юни 18, 2009, 09:08:33 pm
"With Patch 3.0.2, hunter pets have been completely reworked. Pet families now are divided into the three classes Cunning, Ferocity, and Tenacity. All pets of a class share the same stats and the same skill tree. Each pet family has one special skill. It seems special characteristics that some rare pets used to have were removed.
With Patch 3.1.0 all Cunning, Ferocity and Tenacity pets now all have identical
    * +5% Health
    * +5% Armor
    * +5% Damage
bonuses.
(exotic) means the pet can only be tamed by hunters with the 51-point talent Beast Mastery."
------------------------
Patch 3.0.2 Всички петове са разделени на три класа. Всички петове от съответния клас имат еднакви параметри. Всяка фамилия има специфична способност. Специфичните характеристики на някой по-рядки петове са премахнати.
Patch 3.1.0 ... изравнява и малкото останали разлики между класовете.

С две думи уважаеми ловци, свърши "еди коя си котка(по именно) имала 1.3 атак спийд и моряла много кастърите", така че си избирайте домашния любимец САМО по специфична способност на фамилията към която принадлежи и не на последно място "по красота"!  :clover: ... димек всички котки са еднакви помежду си, вълк и котка се различава само по специфичната способмност а именно котката да става невидима а вълка да прибавя АП бонус и т.н. В този ред на мисли черно на бяло се разбира че котката НЕ прави по голям ДПС от вълка(дори напротив) ... или бъркам?
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Sparrow в Юни 18, 2009, 09:12:47 pm
Ами 5% не е дотам много, но все пак, танка си е танк... ДПСто дпс, а хибрида хибрид. За последните две винаги може да се поспори, но за ПвП котката не винаги е правилният избор. Не знам как стоят нещата с рапторите, но на ТБК се държаха доста добре.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Ballista в Юни 18, 2009, 09:59:14 pm
90% от нещата които Woll написа вече не са така. Има нови фамилий, уменията на пета и това за какво ще може да се използва зависи от талантите който има даденото семеиство, но все пак те продължават да се делят на танк, дмг и хибрид.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Mitaka AS в Юни 19, 2009, 11:19:34 am
Между другото никой не ти пречи да имаш по 1 от трите вида - и да използваш според случая което е по-подходящо.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: henjin в Септември 02, 2009, 10:16:29 pm
Survival PvE (http://www.wowhead.com/?talent#cxZ0eVooZx0ci0cIhxhA0su)  :blush: ... BM lvling/gringing (http://www.wowhead.com/?talent#ctbMztxRwu0est0eVso) ... Survival PvP (http://www.wowhead.com/?talent#cZ0eV0oZgMIiocIhxuhMsu) ...
MM PvE (http://www.wowhead.com/?talent#cxZ0eVsRIzGIkghAox00b) ...
MM PvP  (http://www.wowhead.com/?talent#cxZ0eA0RhzGIsguAoe)  :clover:  :blush:

С кой от тези да играя . За по лесен геймплей .. И какви професии да му науча >?
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 02, 2009, 11:52:24 pm
Еми дал съм различни, в зависимост от това какво ще играеш... Избираш си сам.. Най-добре го направи инженер с миньорство защото имаш безплатни амуниции :):)
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: jamesbg в Септември 03, 2009, 12:19:12 pm
С кой от тези да играя . За по лесен геймплей .. И какви професии да му науча >?
Геймплея на ловеца е сравнително лесен и същевременно изключително приятен:
- като цяло няма специални способности - нито е танк, нито лекар, нито прави най-голямото DPS ... цялата му игра се върти около лъка+пета+капаните за което се изисква известна сръчност+подвижност
- PvP_то е трудна работа - отнасят го като куцо пиле домат  :freak: (много е слаб в меле по-принцип и още повече че към момента не му работи най-важната магия в тази връзка http://www.wowhead.com/?spell=781 (http://www.wowhead.com/?spell=781))
- срещу мобове е забавно - пращаш пета за танк и помпиш отзад+слагаш капани=никви грижи, моба умира преди да стигне до теб ... ако се закучи се правиш на умрял и пак отначало
- на рейдове бива - развит ловец с подходящ билд и ротация, вкарва доволно DPS

На Dae билдовете не са лоши, но ще допълня:
- разгледай най-популярните http://www.wowpopular.com/Hunter/Marksmanship/Talents (http://www.wowpopular.com/Hunter/Marksmanship/Talents) (аз лично играя на ММ 7/57/7 - но леко съм я модифицирал)http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=3&tal=502000000000000000000000000053351310302132331350310515000002000000000000000000000 (http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=3&tal=502000000000000000000000000053351310302132331350310515000002000000000000000000000)
- ако решиш ММ, не пропускай таланта http://www.wowhead.com/?spell=35102 (http://www.wowhead.com/?spell=35102)
- преди всичко си осмисли ротацията на ударите срещу различни цели и с различни таланти!(пряко са свързани) - сложи си http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/recount.aspx (http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/recount.aspx) - прави проби и анализирай табличките от DPS метера
- домашен любимец - ВЪЛК! http://www.wowhead.com/?spell=64495 (http://www.wowhead.com/?spell=64495)

Може би най-подходящи професии на ниски левъли са:
- Дране+Кожарство - това ти гарантира много добро облекло през цялата игра
- Хербализъм+Алхимия - бъфф за живот http://www.wowhead.com/?spell=55503 (http://www.wowhead.com/?spell=55503) + колби за живот, мана, агилити и т.н.

Еми дал съм различни, в зависимост от това какво ще играеш... Избираш си сам.. Най-добре го направи инженер с миньорство защото имаш безплатни амуниции :):)
Инженерството - не е зле, но е изключително трудна за развиване професия и по-добре да я почне на 80ти левъл. Амунициите които се правят са най-добрите в играта(спор няма), но други съществени екстри няма и по мое мнение не си струва изморявката.
... в 3.2.0 драстично е намалено количеството материал нужен за производството на амуниции :up:

Така или иначе ще смениш професиите няколко пъти ... ако много те мързи - добра идея е да хванеш от малък левъл шивачество+енчантинг. Лесно се събират материали - падат от мобовете т.е. не трябва специално да ходиш да ги търсиш като билкарите и миньорите. Платовете ВИНАГИ се търгуват успешно в AH + ще правиш чанти, а енчантинга си е в + както и да го погледнеш.

С две думи, мисли и избирай според левъла, нуждите и желанието да се занимаваш. Успех  :clover:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 03, 2009, 01:15:40 pm
Инженерсвтото също дава и доста хубави Scope за хънтара... Има яка каска която хем е хубава за PvE хем ти позволява да виждаш облаците газ на мини картата... Има готини бомбички и мрежи... Така, че не ми говори че инженерството не струва .. Да не говорим че има 2 мега яки маунта...
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Ballista в Септември 03, 2009, 04:16:14 pm
Инженерсвтото също дава и доста хубави Scope за хънтара... Има яка каска която хем е хубава за PvE хем ти позволява да виждаш облаците газ на мини картата... Има готини бомбички и мрежи... Така, че не ми говори че инженерството не струва .. Да не говорим че има 2 мега яки маунта...
Както каза колегата на 80 лвл Инженерството е професията но за вдигане наистине не помага с нищо.
Знам го от личен опит аз я развих на 70 лвл тогава това беше максималния лвл и още съм си с нея.
Най-добрите провесий за вдигане са си Дране+Кожарство, освен ако не си манияк и не вдигаш 80 за 2 дена  :lol:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: henjin в Септември 03, 2009, 11:28:28 pm
Благодаря за многото и полезна информация ... Само незнам защо като гледам според мен това няма смисал от него :/ - ако решиш ММ, не пропускай таланта http://www.wowhead.com/?spell=35102 /  Някакси не виждам смисъл , хубаво че  е 100 %  за 4 секунди ... Безсмислено ми се вижда да се похабяват 2 точки за там !
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: monlew в Септември 04, 2009, 12:00:20 am
Ако държиш да вдигаш без проблеми, си харесай Beast Mastery build.За инстанции опитай Makrmanship, за арени Survival e бижу.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 04, 2009, 12:18:15 am
ООо monlew бъркаш ... Най-добър за райдове е Survival защото прави всякакви щети... Shadow, Fire, Nature, Physical... Докато като си на MM на раидове правиш много по-малко щети защото биеш 85% физикал, а босовете имат много броня... Докато на MM на арени ако качиш и Scatter shot от оцеляванката, и си цар на арените... Аз от личен опит в Emeriss ви го казвам това за PvE-то...
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: jamesbg в Септември 04, 2009, 11:39:21 am
Благодаря за многото и полезна информация ... Само незнам защо като гледам според мен това няма смисал от него :/ - ако решиш ММ, не пропускай таланта http://www.wowhead.com/?spell=35102 /  Някакси не виждам смисъл , хубаво че  е 100 %  за 4 секунди ... Безсмислено ми се вижда да се похабяват 2 точки за там !
След ъпдейта към 3.1.3, петовете генерират по-малко заплаха и "изтърват" мобовете, т.е. има голяма вероятност моба да тръгне към теб и да ти влезе в меле обхват преди да е умрял = усложнява се обстановката. А с този талант на практика с 4 вида стрели(Chimera Shot, Multi-Shot + Auto Shot и Volley - те са допълнително от ефекта на таланта http://www.wowhead.com/?spell=35101 (http://www.wowhead.com/?spell=35101)) "забавяш" целта!  Дефакто, ротирайки между по-горе изброените стрели, целта ти винаги ще е в състояние на "забавеност" без да трябва да стреляш със Concussive Shot - което си е в голям плюс? Съвета ми е да го вземеш това и да махнеш http://www.wowhead.com/?spell=5116 (http://www.wowhead.com/?spell=5116) от бара ти, уточнявам че тази положителна промяна стана след ъпгрейта на 3.1.3 и е изключително полезна срещу мобове и PVP!

Относно билдовете:
- Survival ме привлича от известно време - мисля да го пробвам, има ли по дървото таланти които не работят?
- ММ билда е моя личния, и това е максимума който мисля може да се извлече от него към момента като DPS и универсална ефективност(ако те интересува ще ти разпиша детайлно и каква ротация ползвам, но важи за 80lv). По дървото не съм усетил нещо да не работи и макар Angerfist да има право за физическите атаки, на рейдове в Naxx успявам да съм в челните места по "общо нанесени щети"  :sniper:  ... не съм първи разбира се, но обикновено не изпадам от петицата - което за ловец хич не е зле  :up:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 04, 2009, 12:24:02 pm
За ловец е изключително зле да не е на първите 3 места ако има геар равен на тези с които раидва... Аз имам по-слаб геар от гилдията ми и пак съм на 3-то 4-то място ...
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Hadrian в Септември 04, 2009, 02:17:41 pm
Относно survival мога да кажа,че няма неработещ талант.Не съм сигурен единствено за http://www.wowhead.com/?spell=24283
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: henjin в Септември 04, 2009, 06:44:55 pm
След ъпдейта към 3.1.3, петовете генерират по-малко заплаха и "изтърват" мобовете, т.е. има голяма вероятност моба да тръгне към теб и да ти влезе в меле обхват преди да е умрял = усложнява се обстановката. А с този талант на практика с 4 вида стрели(Chimera Shot, Multi-Shot + Auto Shot и Volley - те са допълнително от ефекта на таланта http://www.wowhead.com/?spell=35101 (http://www.wowhead.com/?spell=35101)) "забавяш" целта!  Дефакто, ротирайки между по-горе изброените стрели, целта ти винаги ще е в състояние на "забавеност" без да трябва да стреляш със Concussive Shot - което си е в голям плюс? Съвета ми е да го вземеш това и да махнеш http://www.wowhead.com/?spell=5116 (http://www.wowhead.com/?spell=5116) от бара ти, уточнявам че тази положителна промяна стана след ъпгрейта на 3.1.3 и е изключително полезна срещу мобове и PVP!

Относно билдовете:
- Survival ме привлича от известно време - мисля да го пробвам, има ли по дървото таланти които не работят?
- ММ билда е моя личния, и това е максимума който мисля може да се извлече от него към момента като DPS и универсална ефективност(ако те интересува ще ти разпиша детайлно и каква ротация ползвам, но важи за 80lv). По дървото не съм усетил нещо да не работи и макар Angerfist да има право за физическите атаки, на рейдове в Naxx успявам да съм в челните места по "общо нанесени щети"  :sniper:  ... не съм първи разбира се, но обикновено не изпадам от петицата - което за ловец хич не е зле  :up:

Вече разбрах мерси отново :) Аз ще го пробвам на ММ да видим какво ще стане  :up:  :cool: Или сърв... да пробвам ... Аз почнах да качвам таленти така или иначе за ММ....

Спрях се на това : http://www.wowhead.com/?talent#cZ0eVooZx0ci0cIhedAhsd
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 04, 2009, 10:32:21 pm
Чел си по сайтове, обаче мога да те уверя, че това е грешен билд...
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: henjin в Септември 05, 2009, 12:31:52 am
Чел си по сайтове, обаче мога да те уверя, че това е грешен билд...

Добре дай ми един който не е грешен за ММ и един за Сърв.   :freak:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 05, 2009, 12:51:40 am
Survival PvE... (http://www.wowhead.com/?talent#chZ0eV0oZx0ci0cIhehA0su)
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: henjin в Септември 05, 2009, 08:02:16 am
Благодаря отново :) Да попитам и още нещо ... Ще ме извините :) ... Как от Kalimdor да отида в Eastern Kingdoms ?  :blush:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: jamesbg в Септември 05, 2009, 10:07:33 am
Благодаря отново :) Да попитам и още нещо ... Ще ме извините :) ... Как от Kalimdor да отида в Eastern Kingdoms ?  :blush:
С кораб. http://mapwow.com/ (http://mapwow.com/)


Angerfist , ти си Dae нали? Личи че имаш опит с ловеца, но ми се струва че той е по-скоро теоретичен или не в реалма на ЕВО? Снощи направих малко експерименти и подчертавам че за "моя герой - с неговия гиър" се получиха следните резултати:
- на SV - верно че статуса на агилити и атакпауар се повишиха леко, но падна дамиджа на ренджет, крита също. За 30 минути тест на чучелото не ударих с повече от 3К ... иначе имах много по-високи очаквания  :confused:
- смених пак на ММ, но го промених леко с оглед на вероятно неработещия талант(от BM http://www.wowhead.com/?spell=19556 (http://www.wowhead.com/?spell=19556) - толкова месеци съм с 5 точки на него и нито веднъж не съм видял да ми излизат стреличките които са показани на картинката)
http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=3&tal=052000000000000000000000000053351310302132331350310515000002000000000000000000000 (http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=3&tal=052000000000000000000000000053351310302132331350310515000002000000000000000000000) Пак разбира се отидох на чучелото за десетина минути и веднага втория удар ми беше 6к крит(Chimera Shot), а Aimed Shot и Arcane Shot идариха с 4К ... Auto Shoot с 3к. В реални битки тези резултати ще се повишът леко, а на рейд стават почти двойни.

Извод: в нета много е писано че SV давал най-висок дамидж, но аз не го видях това нещо и затова ще си карам за сега на ММ с билда по-горе. Вижда се че не ползвам http://www.wowhead.com/?spell=53224 (http://www.wowhead.com/?spell=53224) - а навсякъде пишат че е основен удар на ловеца - да ама не! Според мен загубите са по-големи от ползите т.е. много е бавен удара и с нисък дамидж, а бонуса към него рядко се включва и това води до ниско DPS като цяло. Може и да бъркам, но това показва практиката при мен за сега.  :clover:
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 05, 2009, 11:11:30 am
Не играя в Ево с ловец, но в Емерис си цъкам хънтърче. Аз направих опит. При перфектен билд на MM и при вече не толкова перфектен билд на survival засякох 3 минути бой по чучелото. Резултатите са: MM maxdps- 3400... Survival max dps- 3900-4100*.
MM не е хубав за райдове по простата причина, че бие само и единствено физикъл щети и тук таке малко arcane. Босовете имат armor та дрънкат като камбанки на стадо крави... А и и щом не използваш Steady Shot значи изобщо ама изобщо не си умееш ловеца... Това ти е основна магия от ротациите за щети ... И на трите дървета ако ти не я пускаш FAIL-ваш...  :clover:
П.П. *=използвах на два пъти Aspect of Viper...
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: jamesbg в Септември 05, 2009, 03:03:05 pm
Благодаря за инфото което даваш, но е за предпочитане да се отнася за ловците в ЕВО реалма. В крайна сметка тука играем и няма полза от билдове и магии които не правят това което трябва да правят?
Много добре те разбирам, и на мен ми се иска на SV, но просто много по-слабо се представят ударите  :confused: ... незнам, пак ще направя проби ... надявам се да се включи и някой друг ловец с мнение?
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Ballista в Септември 05, 2009, 05:01:11 pm
Аз пък ще ви кажа извода от всичко написано до момента  : Това не е Близард.
Винаги съм играел на ММ ( с изклиучение ако ме ядоса някои ферал друид ) и в Ево тези таланти са по-подходящи ( моята гледна точка ). От другата страна Дае едно е да сравняваш ловеца тук и там, ако си 80 лвл любимеца ти би трябвало да има около 18-22к кръв нали така ? Тук ако не си забелязал е с макс 11к с таланти  ( негови и на самия ловец ), другото е че щетите който любимеца ти нанася там са около 1к. Тук с крита са макс 500, отделно самия ловец е с почти 30% намален демидж. Моля те направи си 1 ловец 80 лвл в Ево и тогава сравняваи кой таланти са по-добри и кой не. Очаквам скоро да пробваш или ако неможеш помоли Алейн да ти вдигне 1 в тестовия сървър и да ни кажеш какви са твоите разлики между Близард и Ево.
Титла: Re:Hunter на WOTLK
Публикувано от: Angerfist в Септември 05, 2009, 10:29:25 pm
Моята котка има 12к живот ... 1200 щети максимум на котката ми но с 300к бъфа...  Ако алеин ми направи тази услуга да ми вдигне в тестовия 1 ловец 80 ниво с радост ще ги сравня... :) :) :) 
alein ще ти драсна 1 ЛС с линка към армори на героя ми . Ако може да ми аднеш същите предмети камънаци и енчанти да направя 100% сравнение :) ;) :)