Toчно за луната става дума....това е единственото ,което съм рисувал с кръв.По между другото точно така ми дойде идеята "С к'во да нарисувам кръвта ,че да е реалистична ....с молив черен няма как ,с бои мразя да рисувам ,ааа ама то е кръв ,що пък не с кръв"
Както казах всичко отне 4-5 капки ....отделно мисля ,че ако ви се вижда НЕВЪЗМОЖЕН мазохизъм и лудост да си поднеш пръста леко с игла ,аз мисля ,че проблема не е в моята психика
В крайна сметка за това се води изкуство ,защото имаш свобода....какво да правиш и как да го правиш.Тогава реших така да го направя и ми хареса и това е.Далече съм от мисълта да си точа няколко литъра кръв и да рисувам тапет 4x4 метра....
Честно казано ,ако някога реша да рисувам нещо подобно ( в случая тази луна идеята и е да е " страшна ,гротеска даже ,може би и леко психично плашеща и в случая мисълта и идеята да бъде с кръв ми се вижда уникална ...ако на някой това му пречи и ме признава за психопат си е лично негов проблем) и гоня подобен ефект ,не виждам "защо не" .