Аз четох куестите, но ми се стори, че липсва добро описание на светът на WOW - кой герой какво прави, какъв е, що е (както беше в Diablo I и Diablo II), просто има "абе некви моби ни бият по селото, въри ги сбии" и това е. Честно, гледал съм куестите, липсва сюжетна линия и история, има някаква последователност, но като човек, четящ книги (с къде по-добър стил на писане - едно на ръка - и като човек играл Diablo I и Diablo II, в които историята е перфектно изпипана и поднесена), мога да кажа, че играта е правена за хора вече запознати с Warcraft III.
И за всяка мисия, като бях 40ти левел, тичаh като шашавв напред-назад, за да си взема нов куест и да върна стария, много непреценено. Признавам, има левел дизайн и атмосфера играта, във всеки пост мед ми капе от устата, докато го казвам, но за разположение на мисиите и за избистряне най-подробно на историята - липсват. Може на Blizzard на Cataclysm да се променят нивата, ако и на "The Frozen Throne" има такива неща или поне в диалозите и историята, кажете, за да не оставам с такова грешно отношение към достойнствата на играта.