1во за еволюцията на човека . Какво ви кара ,че има такава ? Човечеството деградира постоянно . Ако погледнете трудовете на Ернст Мулдашев ще разберете , че предците са били мн по напред от нас . Соматите са избрана част от обществото , и с тяхна помощ ще се варне баланса . Теории като големия взрив или падането на ябалката при Исак Нютон са пулни безмислици както и произхода ни от маимуните. Всички велики хора са били свурзани по между си в братсва и загадки с които са успели да постигнат мн в различни сфери . Има таина на която се крепи света . и това не е религията защото е само 1 измама и 1 театар.
2ро Даден вид се променя спрямо флората и фауната за това вместо да ражда почва на снася . така ,че няма как 1во да е яицето .
П ако некои ме разбра му давам 1000 голд в играта
Приятелче , кви са тия "сомати" ??? Да не би да са "масони"???
Стига чел Дан Браун. Тука става въпрос за друго , не за политика . Да , има "тайни" съюзи и братства , просто сега е прието да се наричат ....... политически партий . Простия пример , ако бяха "тайни" , дали щяха да се говорят такива неща , та даже , книги , филми и т.н. Помислете малко и после говорете за световни конспираций !
Колкото до Исак Нютон , все си мисля че ябълката пада на долу , а не нагоре
А Big Bang .... некак си не ми се връзва , материята и времето да са произлезли от .... масонски ритуал
Абкене
Това че не пиша през пет минути , не означава че съм се примирил , отказал и сдухал необратимо .
Дефинирай "Метафизика" за да знам как да продължа .
Хубаво , ма не ти ли се вижда странно , че така наречения "Голям скок" в еволюцията е само от 50 000 години насам ? Демек тогава , до колкото знам , вече се наблюдава организиране на индивидите в групи (племена) , започване на използване на сечива и т.н. Смисъл , защо точно хората ( нито най - силното , нито най - приспособимото същество ) еволюират до такава върховна степен ? 50 000 години за съществуването на тая планета , и живота на нея , са пренебрежимо малко време.
Big Bang - едно време нямало нищо и то избухнало .... ма и време не е имало , според Аинщаин . И тука е доста мътно.
Тука вече навлизаме в така наречената Метафизика .
Надявам се , прочел си тва ?
Ако искаш ше задълбаеме за яйцето . Въпроса " Кое е първо , яйцето или кокошката " ( доста елементарен на пръв поглед , според вас - яйцето , щото по времето когато е имало яйца е немало кокошки , а динозаври
) може да го перефразираме така - " Кое е първоначално ? " . Вече започваме , минаваме през кокошки , петли, динозаври , секви други чавки , амеби и т.н. и стигаме до .... кое ? Big Bang , естествено .
Колкото до "Душата пречи на тялото или тялото пречи на душата ?" ..... това пак е свързано с Big Bang. Аинщаин има една незавършена " теория за всичко " с помоща на която се е опитал да обясни ... всичко .
Ше помисля повече върху тва .
Не искам наУчни обяснения , просто аматьорска философия .