Да , общоприето е тва дето го казваш . Някои жени търсят сигурност(пари) . Но само някои , и слава богу . Аз яко се кефя на мадами дето са тотално независими. При интелектуалния труд пола нема значение за кинтите .
P.S. Зомби е същество , което прекарва доста голяма част от живота си в играта и губи представа за света около него . Очаквам некой да ни нахули , че тва все пак е геймърски форум.
Е геймърски форум, но в подфорум: Забавление...
А и аз казах, че правя тази тема за разни спорове, разсъждения, мнения...
А по темата, не казвам, че няма независими жени, а, че мъжа трябва да е опора на жената (без мръсни помисли), било то финансова, емоционална, психическа, приятелска опора...
"Лошите" жени, за които ти говориш, са тези, които първо гледат дали половинките им имат пари, дали са щедри, а после имитират привидна любов и, когато им се спрат финансите, айде, събират багажа и да ги няма, но аз ти говоря по принцип, че мъжете трябва да са като опора, естествено както казах и от двете страни трябва да се чувства загриженост, но...
Не казвам, че някои жени търсят сигурност и пари, а всички търсят по свои начин сигурност, не само жените, всеки жив човек търси психическа и физическа опора и сигурност, както казах колкото и зле да звучи, семейство без пари - не става; любов, любов, ама само любов не е достатъчна, за да се изхранват дори само двамата... Всеки жив човек търси сигурност и спокойствие, поне това е моето мнение...
P.S: Предлагам да вземем друга философска тема за разговор, че става еднотипно да се повтаряме само...