Така , поиграх карти , понапих се , изтрезнях , и съм готов за малка доза неделна философия
Какво е да си мУж и има ли то почва у нас ??? Нема да чета тая дълга статия на Абкен , щото тия неща требва да се научат от живота , не да се прочетат на книга.
Начи , първо , трее да си стабилен , както финансово , така и емоционално и ..... психически
Да уважаваш жената до тебе ( тя е богиня , защото ти всъщност си един свинепрас , пък тя те търпи - евала ) , винаги да се съобразяваш с нея ( естествено ) , но да не ти се качва на главЪтЪ. Така де , един път ти правиш компромис , друг път тя , тва е.
Много ясно че трее да се подържаш в добър вид. Значи , жените които се "контят " и се придържат към некъв стереотип ги наричаме "кифли" , нали така ? Питам аз , един мъж , който отделя часове за външния си вид , ходи на козметик , мотае се с часове из моловете , за да си намери точно определена ризка и т.н. , не е ли "кифла" само че мъжка ???
Колкото до революциите , требва да се протестира и тва е . Тва е начина . Друг нема . Точка , аз съм прав , ти грешиш
Боксовата круша във фитнеса .... ммм .... тва е добър начин да загрееш и да се раздвижиш , щото фитнеса удървя.
P.S. Дай си направиме неква филосовска тема и там да спориме , че тука ше им писнеме .... всъщност не че ми пука особенно