0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
то вземете забранете арените, забранете гринда на алита пред ИЦЦ, спрете бойните полета, кат гледам колко на сериозно се взима въпроса относно ПВП-то в сървъра, направо ме хваща яд
ще пиша с 2 ресто друидчета да си те гавря 40 минутки ^^ циклона е хубаво нещо, когат се научите на малко ПВП викни
под него има едни много точен коментар "best troll combo ever". Както вече казах този отбор е направен точно за да пречи на останалите играчи да се кефят на арените.
Пак не разбрах за какво е предназначена тая тема?
Оле боже, точно ти почна да учиш хората да играят ROFLMAO, жалък си спри да бълваш простотий :doh:И затова трябва да се наказва ? Знае ли сте че пишат писали сте и сеге ревете ?както каза някой, развалили им графика от по 5 мин чакане за 1 мин арена и 2 рейт.С арена от 30 минути срещу някакви маняци дето тролват и рев та са късат
тебе някога казвалили са ти, на всяка манджа меродията какво означава ?
ХАХА а ти какво искаш да видиш от мен ? Няма как да хеалвам като вие не ни биехте а само бягахте и се криехте. Оверхеал ли да прая само ? Мноо си хитар евала.
аз не те видях да диспелваш и да биеш ми само спамеше бърн правиш ми мас диспел без да ми махнеш балона и продължаваш с мана бърна на това как му викаш ти скилл ли
гладиаторите xD