ХАХА,мен трудно ме разсмиват,ама вий двамата(Bless,Problem)се оказахте по-големи госпожички от колкото ви мислех.Да поясня,защо продължавам да пиша-заради хората,които са новобранци и си търсят гилд и за тия които не ви познават.Аз нито съм споменавал в коя гилдия съм бил,нито пък познавам целия сървар,че някой да ме свърже с Invasion,не съм привличал хора от гилда ви и т.н.Ама вие сте "големи пичове" и за това решихте да осерете темата ми.Reast просто даде мнение и аз съответно му отговорих,той няма нужда от защита 1-защото не съм го нападал2-защото е достатъчно голям и сам да го направи.Но поради простата причина че 70%от хората в Invasion са комплексари,мрънкачи,измикяри,лъжци и т.н. които не носят главната вина че са такива а ръководството,защото човека най-приспособимия бозайник и съответно като се дава такъв пример на хората от гилда и се толерира такова поведение се получава този резултат.И да довърша 100%,20%са за бройка и 10%са качествените,които не се повлияват и търпят всичко за няколко итема.Bless ти много неща можеш да кажеш за мен,ама дали са истина.Докарай някой да се оплаче нещо от мен.Почти целия сървар ви знае що за стока сте.Твоята дума даже не тежи в гилда ти, а пък пред мен да не говорим.Твоите приближени хора, ако знаеш какво говорят зад гърба ти си ще се откажеш от играта,не аз.Супер Марио просто съм го споменал като пример,нямам нищо против него,точно обратното,ако той беше на твоето място нямаше да се налага да правя гилд.А ти Probleme,пак с заучени фрази,явно толкова ти е акъла и не можеш да измислиш нещо свое.Мрънкаш ми за някакво мълчание,а пък пак драскаш в моята тема,в която пише още в началото,че не е за теб.