Пише се, пише се и някой допълни спама с "+1" .. хах
devistator от къде тръгна всичко - от това, че с идването на играчи от кроуоу нивото на пвп се подобри.. А ДА НЕ СЕ ВЛОШИ БЕ
и никой не ти казва, че тук няма добри играчи..
Говориш ми за комплексина, та ти 1-ви тръгна да избиваш "я я бУлгАр'... а за какво интегриране ми говориш или просто беше 1-вата дума намери в речника, всеки пост слагаш некво безмислено разделение...
интегрираи, деференцираи.... и полюсите на филтъра са в единичната окръжност, значи е устойчив.. бла..бла...бла..
От доста време уоу-а се е превърнал в една формалност, влизам колкото да се чуя с някои "приятел", преди накой заядлив човечец ми е вкиснал настроението
А що се отнася хобитата. В кой свят живееш - да не искаш да ми кажеш, че напрамер лекари и банкови служители си направят музикална група и се явят на някакъв конкурс - няма се постараят да се представят добре - ПЛОДА на това ХОБИ се пак да даде накакъв резултат;
Впрягаш сили и усилия там където имаш интерес, каквото и да било - важното е да ти харесва и да се чувстваш удовлетворен от това, а на като в случая да се водят някакви НАПЪЛНО безмислени дебати. Е мисля, че сме досатъчно големи да престанем с този фарс..