dafuq did i just read oO.
Пичове, айде замислете се, струва ли си да седите и да спорите за една игра. Това не ви оприличава на големи и зрели хора, а по-скоро на деца от детската градина.. Ма той ми взе ама той ми взе онова. . . . . Следейки какво пишете в форума, пвп частта от играта в ево все още не ми лъха на доверие и вероятно все още е пълен фал. Комбинация от двама хийлъри е невъзможно да се играе с цел победи и вдигане на рейтинг, а само за гаргара с противника както някой се изрази в по-горен пост. Комбинациите, които имат нужното, за да надвият 2 хийл паладина са:всички комбота с диспелър, почти всички комбота с дисциплайн поп + меле дпс/рейндж дпс, по-голямата част от комботата, които имат диспел и са от типа дабъл дпс( най-вече сенчест поп/ маг на висулки, шаман на светкавици и замръзнал маг и така нататък) Другото, което искам да кажа е, че няма нужда да се правите на играчи един на друг и то точно в ЕВО, където всички се знаем колко струваме. Ако някой иска да се докаже като играч, нека отиде да играе в някой сървър с високо ниво на умения от страна на играчите в същия сървър, сиреч висок skillcap, да постигне нещо там и нека тогава се хвали на останалите в ЕВО.