В повечето случаи е така... Алитата не знаят на каде да ходят( Не знам как е при Ордата,но ми изглеждат в пъти по организирани) ... Гледат предимно да са на 1-во място по убииства и т.н. Рядко са тези с които играта се доближава максимално до пониятието удоволствие !
А защо е така ? Тепърва започвам играта си в ево и съм пред дилема с какво да играя , но това е друга тема.. Мисълта ми беше , че навсякъде където съм играл алитата се шлаят като мухи без глави из мапа . Някъде из форума бях чел , че в ево алитата се играя от по зрели хора а ордата общо взето лапетии.. След края на всг гледам стаца и какво да видя , 2 алита първи по килинг бловс или дмг доне и следващите 7,8 реда са червени , и играта загубена . Бил съм свидетел как 8 алита стоят пред грейвярда на ордата , а те хората 5 човека ги замотават горе , а останалите 5 си правят разходки от нашата база до тяхната
. Хукнали сме двама да се сaмоубиваме и ги забавяме точно 3 секунди , защото човека с флага хич не се спира заедно с още някой да му пази гърба и останалите 3ма ни пердашат за здравей .
Другото което съм забелязвал специално при ордата е , че винаги има някои пазещ флага . Може да изгори бързо , но и бързо сигнализира и за 2 секунди е пълно с орди . Не знам кое е по лошо , да си али и да падаш заради веселите индивидуалисти , които и те не знаят какво печелят като са на топ мястото или орда да скучаш по време на всг , защото опонентите ти те карат да заспиваш.
Corpses , темата се изчерпва с твоят пост , за всички алита които се опитват да играят бг по предназначение.