Здравей и към теб първо.
Здравейте,нов съм в играта и не съм запознат какво се прави след 80 лв.
По принцип няма никакво значение дали си нов, стар, тра-ла-ла. Целта на играта е забавление или поне за мен е така. Това е първоначалният ми съвет към тебе, ако разбира се искаш да ти е приятно прекараното време онлайн.
Разбрах ,че райдове,мобове се ходи се бийй но си нямам напредстава къде се намират.Ако може да ми напишете местата ще съм благодарен.
По принцип към момента, в Близърд е измислена точно тази схема, за да няма разлика в гиъра на играчите, а единствено в практическите им възможности при смесените дейности, за които ще стане дума след малко.
Хронологичната подредба по трудност е следната:
а) Мисии - Веднага обяснявам, но в ЕВО спазването на тази точка е излишно хабене на нерви.
Те се изпълняват с цел, /най-вече свикване с героя и опознаване на историята, на играта/ начално облекло. Т.е. предметите предоставяни от тези задачи са доста по-добри от дроп/луут на НПЦ-тата, и с тези предмети няма да си гол като мишка в следващите етапи на играта, а именно:
б) Дънджъни
Или иначе казано по-малки инстанции, които се правят на групи от по 5 човека максимум. Бързи са за минаване, и могат да се рънват безкрайно (без героичния мод, който е с 24 часов куулдаун), като чрез това събираш бързичко един вид минимален гиър, за следващото ниво на игра. Тези инстанции, нормално са с по 3-4 главатаря, които пускат 1-2 епични предмета. Траша вътре също има шанс да дропне някое ту синьо, ту лилаво предметче.
Примерни дънджъни:
The forge of souls - Icecrown
The pit of saron - Icecrown
Halls of Reflection - Icecrown - Ако работи!
Както виждаш и трите дънджъна са в една територия, и на трите входовете са на едно и също място. Моя съвет за по-лесно предвижване към инстанциите е, да използваш телепортиращото НПЦ, което се намира във всяка столица.
Trial of the champion - Icecrown - Ако работи!
в) Рейдове - Тука обаче модовета са 4, които ще спомена по-долу.
Те се минават от отбор по 10/25 човека максимум, спрямо мода разбира се. Естествено както при дънджъните, така и тука има героични модове. Съответно 10 и 25 човека, но не всички рейдове ги поддържат тези два допълнителни мода. Рейдовете са с едноседмичен куулдаун.
Примерните дестинации за твоята цел тука не са много, дори е само една. Иначе има доста рейдове за минаване, но както всички останали и ти ще гониш "MAX GS".
Icecrown Citadel - Icecrown - Това е твоето последно място на киснене в PvE играта. Отново можеш да се придвижиш лесно и бързо с телепортиращото НПЦ.
А тези емблеми от къде ги получавам и как ?
Емблемите се получават, когато минаваш успешно инстанциите. Иначе казано от всяко убито шефче ти получаваш емблема/и. Отделно има седмични мисии, които също за награда дават емблеми.
В момента най-скъпата емблема на този пач, на сървъра е Emblem of frost.
Информационно мога да ти кажа, че за твоите намерения ще ти трябва най-малко една стабилна гилдия и разбира се ... /join world
Успех!