WOTLK > Докладвайте нарушение

Малко нагли потребители и може би бъгерчета.

(1/2) > >>

zeraful:Снимките говорят сами по себе си, вие си решавайте дали ще ги наказвате и с какво.

hunts:
Бан ги тия, че много се напълни сървъра.

untaught:
50 хака последно време излетяха, както си летяха, така че спокойно. ;)

admin:

--- Цитат на: hunts в Януари 11, 2014, 06:42:39 pm ---Бан ги тия, че много се напълни сървъра.

--- Край на цитат ---

На никой няма да му се размине.

devistator:
Понеже темата за тоталното западане на популацията на сървъра е заключена, бих искал да споделя нещо с останалите потребители, което би отговорило /поне частично/, защо в един доста добър сървър няма хора. Разбира се за това има много причини и фактори, но един е особено дразнещ. Алтването, което се наказва рядко, а не би трябвало.

http://prikachi.com/images.php?images/133/6998133K.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/134/6998134o.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/137/6998137D.jpg

 Снимките са предоставени от Zulu и постта е по негова молба. Тук се вижда само началото на 136те алтнати арени, който Pexotineca сътвори с различни съотборници. Разбирам ,че донатори издържат сървъра и в това няма нищо лошо, още повече те рядко са “вредни” за популацията, но в този случай не е така. Играех по-редовно преди 1-2 месеца и хорате се оплакваха, че няма арени, защото никой не пишеше, и с бг-тата картинката бе същата, а как точно да има арени, като алтването не се наказва и всеки достатачно нагъл тип ще си алте за каквото му е необходимо?!  Това как точно би помогнало на популацията? Донатор?! Ами добре, купил си е итемите, не е играл за тях, ок, но след това алтва арени за да има рейтинг?! И то 136 арени, че това е сумарно 2-3 месеца арени за целия сървър! Как да се задържи нов играч тук? Дори и насила да докараме хора, какво би ги задържало? Алтващи донатори, които дори ни псуват на роби защото били от турски произход и се хвалят, че дедите му са клали БЪЛГАРИ в Батак? Което ме кара да попитам, колко струва да си Българин? 200 лева? Може би 300? И ако дам на някой продал се вече за тази сума, 500 лева, дали би станал пак Българин и до кога би се чувствал такъв? Разбира се наказания няма, няма и да има, защото все пак си е платил и може да прави каквото си иска, но никой не споменава, че наказание НЕ значи само БАН /Българска Академиа на Науките/.

 Моля поста да не бъде трит, нека когато някой чака за арени 2 месеца да погледне тук и да разбере за какво иде реч. Преди бях засичал хора с доста алтвани арени, но до този момент рекорда беше 50-60, 136!!!!!!!!! Това вече в брутално! Разбира се този отбор не съществува вече, но съм сигурен, че при ЕВЕНТУАЛЕН интерес логовете биха дали подробна информация.

 Ако Българин псува турчин е против правилата, но ако турчин псува Българин всичко е наред , защото си е платил. Манталитета прави народа, а народа прави държавата.

 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия