http://www.curse.com/addons/wow/fake-achievement#t1:other-downloads
Тествал съм го и работи безотказно, а в крайна сметка можеш сам да си генерираш постиженията с помощта на wowhead if you know how.
E хубаво ги генерира това ,което ми даваш тук ,но нищо не може да се линкне на друг. Просто не го изписва..... В смисъл като го напишеш то го генерира ,но ако решиш да го покажеш на някой не става : / .....а ако тръгна да си ги пиша в някакви макрота и там да си ги генерирам от wowhead ще мога ли да ги линквам ?
Doberman този ,който си линкнал и той не може да се линква на други хора освен на теб самия.
П.С. Такам явно аз нещо бъркам или не разбирам. Видях и начина как става със скрипта от wowhead ,което също е уникално лесно ,пробвах с няколко адона и с всичките варианти стигам до следното положение:
Наистина генерира "fake" achievement ,както съм му го задал ,НО опитам ли се да линкна въпросния генериран ачиевмент на някой или в гилд или даже на /s нищо не става....просто нищо не излиза. Примерно искам да пратя това на играча Mofcho - Here is it look yourself "тука е fake ачиева" и си пиша това и натискам ентер ,ни нищо не излиза ...абсолютно нищо,все едно не съм писал нищо или въонще wisp-вал. Възможно ли е самия сървър да има някаква защита от такива фейк линкове или каква може да е причината ?
П.С.2 Почетох малко из нета и поразпитах и разбрах от къде е целия проблем. Заложено е като настройка в cata да не можеш да линкваш чужди професии , ачиевменти и т.н. един вид да не се опитваш за мамиш. С други думи съм се опитвал да направя нещо ,което не може да се направи май :D . Все пак ако ми намерите начин за линкване на "fake achiev" на wisp примерно ще е супер ,макар да не виждам такъв начин поне от това ,което чета D: