Здравейте. Пиша тази тема, защото постоянно ме питат как играя, какви са ми ротациите, какви са ми глипховете и т.н
Помолиха ме да споделя целия си опит на едно място, за да улесня играчите. :D
Тук ще споделя всичко което правя за оптимално дпс: сокове, таланти, макрота, глипхове, ротации и т.н
Започвам с важните неща:
*Линк с моите таланти
http://wow335.gamestool.net/huntert.php?502000000000000000000000000353051012300132331152313515000002000000000000000000000*Хит рейтинга трябва да бъде 8 % за да няма miss
*Сокетите зависят от armor prenetration; ако без сокети имате над 800 соквайте във всички сокети само armor prenetration, ако имате по-малко - сокваите 20 агилити.
*Професиите които ползвам са Tailoring заради енчанта "Swordguard Embroidery" и алхимия за фласкове.
*Пета трябва да бъде някакъв вид вълк заради "Furious Howl" и "Call Of The Wild", които много въздействат на дпс-то ( Никога не пускайте "Furious Howl" и "Call Of The Wild" да са на автоматично макротата от по доло ще ги пускат вместо вас :D )
*Когато влизате в ицц всички босове са Undead - пуснете си "Track undead", това ще ви покачи дмг с 5% заради този талант - "Improved Tracking".
*Глипховете, които аз лично ползвам и ви препоръчвам са :
Glyph of Serpent sting
Glyph of The Hawk
Glyph of Steady Shot
Glyph of Mend Pet
*Макрота
тук ще ви покажа моите макрота които ще направят играта ви с хънтер много по лесна и ще се сведе само до 4 копчета :D
-----------------------
- Chimera Shot
#showtooltip Chimera Shot
/cast Furious Howl
/cast Rabid
/cast Kill Command
/cast Chimera Shot
/cast Silencing Shot
-----------------------
-----------------------
- Rapid Fire
#showtooltip Rapid Fire
/cast Rapid Fire
/cast Call of the Wild
-----------------------
-----------------------
- Misdirection (Когато влизате в раида разбирате кой е танка и го слагате на фокус после като цъкате Misdirection направо ще се каства на него)
#showtooltip Misdirection
/cast [target=focus] Misdirection
-----------------------
*** Ротация ***
Hunter's Mark :D
Misdirection
serpent sting -> Chimera Shot -> Aimed Shot -> Rapid Fire -> Steady Shot (4-5 пъти докато мине цд-то на Chimera Shot) ->
Chimera Shot -> Aimed Shot -> Steady Shot (4-5 пъти докато мине цд-то на Chimera Shot) ->
Chimera Shot -> Aimed Shot -> Readiness -> Chimera Shot -> Aimed Shot -> Rapid Fire -> Steady Shot (4-5 пъти докато мине цд-то на Chimera Shot)
и на доло вече става лесно само си въртите ротацията
Chimera Shot -> Aimed Shot -> Steady Shot (4-5 пъти докато мине цд-то на Chimera Shot)
Дано съм помогнал, ако съм изпуснал нещо или не сте съгласни с нещо пишете
Приемам критика :D
Muah <ActOfWar>