Освен когато носиш левълинг предмети, тогава промяната в кръвта и маната, която я получаваш от покачването на статистиката, на същите предмети ( примерно лв 10 си бил и бонус имаш 10 стамина, ставаш 11 левъл и се променя на 12 стамина) не се възстановява инстант, а се пълни според регена на героя.
ами, с такива съм, ама е факт - че сега ми прави впечатление - може да се заглеждам повече, че до сега в частен сървър не съм играл
както и да е, по-важният въпрос е - фонтана, че не мога да изловя всичките стинки там (имам чувството, че като метна, и ше ударя с плувката некой маг отдолу - у фореста)
... и още нещо - видях тема за time-lost дето умрял в планината и не може да се лутне - има на доста места места такива - ти го трепеш - той си се кОпа сам под земята - обикновено - ако има хълмче наблизо. по-досадното обаче е, когато някой е в къща, и като тръгне да бяга, и умира на покрива - а в него е айтъма дет ти трябва
за 30 левела и 3 дни игра - толкоз със забелязаните бъгове (не се смейте, вдигам си и професиите успоредно).