Arcane misslle е channeling spell и когато излезеш от range на магията тя трябва да спира , но уви такова нещо няма . Аз се намирам на 20 yard-a по време на cast-a на магията трагвам да бягам стигам 50-60 yard-a и магията не спира да ме удря , което си е един откровен бъг ... Освен това наистина има някакъв проблем с Arcane missle , ако сте забелязали за пример давам Lotus и брат му Belit тъй като тях ги срещам най-често . Та тези двамата не ползват Arcane misslleпочти никога в пряк сблъсък с някой - 1 vs 1 . На моя шаман с 1500 resillence и таланти за reduce damage - той ме убива точно с максимум 3 cast-a на arcane missle , което ме навежда на мисълта , че със сигурност тази магия не зачита resilence отделно мисля и че бие еднакъв dmg независимо колко stack-a на arcane blast имаш ... Подобен бъг с resilence има и при chaos bolt-a на warlock-a . И един съвет - не пробвай магията на dumy , а на човек с достатъчно голям resilence , а аз скоро ще гледам да снимам пораженията от arcane mage .
Ехехе хейтърче. Откъде позна какво ползвам на BG? И то vs шаман. Да не си врачувал на тоалетна хартия? Или си ял бой по някое BG. Наговори куп глупости за няколко реда. Явно толкова познаваш клас Mage.
За да пуснеш Arcane Missiles(Arcane misslle e някаква магия липсваща във WOW, вземи та научи името и понеже се предполага, че говорим за едно и също) и да има ефект, то преди това си кастнал Arcane Blast. И недей да се опитваш да мислиш. Всеки играещ с Mage ще ти каже, че има разлика с колко стака си пускаш Arcane Missiles и нанесения demage. А помислил ли си над варианта да съм ударил 3/4 Arcane Blast на някой и после да съм те ударил с Arcane Missiles
Как измери на колко ярда си и на колко си избягал. Магията си спира излезеш ли от обсега и. Друг е въпроса, че понякога може и да бягаш, но с един Blink разстоянието между двамата не се променя.(малко съм по рязък с теб, но индиректно се опитваш да ми вменяваш някаква несъществуваща вина - някой мислел, че Arcane Missiles e бъгава, а Lotus само нея ползва- значи бъгва... ) Няма Mage на Arcane, който да не ползва Arcane Missiles.
Arcane Missiles при около 3200 SP прави на чисто1500/1600 normal и около 3000 crit. Лично го тествах.
От Charred Twilight Scale вземи 861 SP, от Dislodged Foreign Object - 121 SP и на всеки 2 сек(за 20 сек) 121 SP, от Ashen Band of Endless Destruction - 285 SP,Flask of the Frost Wyrm - 125 SP. Да спомена за Arcane Potency, Arcane Empowerment, Glyph of Arcane Missiles -25% бонус на crit. Прибавяйки и бонуса на полето може да се сметне, че Mage разполага с много повече от 3200 SP и трябва да прави повече demage с Arcane Missiles от 1500/1600 normal и около 3000 crit.
И не е бъгава магията.
за арк бласта нищо не съм казал бре. Ама арк мисс-а мн мн не го итерсува дали си стакнал бласта х4 или не си.
Просто изби рибата.
Без коментар.
Момчета, тествайте и после пишете. Не предлагайте да гледаме клипчета от незнайни сървъри. Това е non-sens. Излагате се.