0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Еб*си конспирацията. И защо трябваше да науча това от трето лице? Хахаха. Еми добре ма мислех, че алеин трябваше да ни светне за това . Виждам че има хора, които все още работят за ЦРУС - Централни разузнавателни уаркрафтски служби.
От трите мини боса падат само марки.Когато се започне битката с големия бос,той си има 1 loot и пуска определени итеми (ако всички мини босове са умрели).Когато 2 от мини босовете са dead големия бос прибавя бонус item към своя дроп.т.е ако боса при 0 drakes alive пуска 3 итема,то при 1 drake alive ще пусне 4.При 2 живи ще пусне 5 и при 3 живи ще пусне 3 итема flying 280% mount досущ приличащ на него.
http://4storing.com/63pq16/c3129ade63fe0fcff89d52f329f30ead.htmlСнощи бях на 25-ца пак и реших да я заснема.После пък и си поиграх със Sony Vegas та Ви направих нещо като опростен гид как протича битката.Обяснил съм много елементарно нещата.Дано Ви е от полза.Не знам дали вече работи този инс в ево и как точно, но все пак ще придобиете представа какво как трябва да е.