Автор Тема: Втора идея за lvl-ing евент  (Прочетена 1351 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dobermana

  • Duelist
  • *****
  • Публикации: 1313
  • EVO Karma: 51
Втора идея за lvl-ing евент
« -: Януари 01, 2013, 02:04:19 pm »
Линк към първата идея - http://forum.evowow.com/eventi/83/lvl-ing-event/27627/
Правилата са същите като първата идея :
Забранени неща за използване:

1. Heirloom итеми
2. Помощ от друг играч под каквато и да било форма
За целта на евента хп рейта в сървъра трябва да се направи х1 хп.

„Наказанието за едни, може да се окаже възможност за други”. Идеята е подобна като наказанието на един ГМ в един друг сървър ( ако някой помни ГМ Нино ще се досети )

Има 2 варианта за провеждането на евента:

1 вариант
Продължителност – седмица. Играчите пак ще вдигат до 19 lvl с тази разлика, че сега ще трябва да докажат уменията си, за да получат 80 ниво. За целта играчът достигнал 19 ниво се извиква или призовава от ГМ на конкретно място избрано от него ( или някоя от арените [без публика]) и се призовава елитен моб горе-долу  на същия lvl. Например може да се използва http://www.wowhead.com/npc=448, който беше използван от гореспоменатия ГМ в един друг сървър за наказание на новоизлюпените хакери.  Ако играча победи въпросния елит му се вдига 80 ниво и му се дава голд за научаване на магии и трениране. Без право на втори опит!

2 вариант
Продължителност – месец. На всеки 4-5 дена играчите записали се в евента се събират на една от арените и преминават през изпитание подобно на това в 1 вариант. И тук идва разликата – няма ограничение в нивата. При победа на играча му се вдигат толкова нива, на колкото е в момента и така до 50 ниво.
Например: Играч 30 ниво идва на арената и му се призовава елитен моб на неговия lvl, той побеждава и става 60 ниво. 38 ниво играч се явява, побеждава и става 76 ниво. 40 ниво играч, побеждава и става 80 ниво. Всеки има право на 3 опита по време на евента, които не са в един и същ ден, до 40 ниво! Това е в случай, че играча не успее да победи. При победа играча губи шансове за други опити. Тоест ако играч 30 ниво се яви, победи и стане 60 ниво няма право да продължи нататък
Например: Играч 20 ниво има право на един опит. На 35 ниво има право на още един опит. На 50 ниво ( или когато реши самия играч, цифрите на нивата са дадени ориентировъчно ) има право на последен опит. При този вариант може да има публика, от която ще се събира такса от 50 голд, за да могат да гледат. След края този голд се разпределя между победителите съобразно техните нива
« Последна редакция: Януари 01, 2013, 02:08:05 pm от dobermana »
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - Константин Иречек (1854 - 1918)