Като цяло евентът беше пълен fail.Що за "Skill" би показал някой докато се върти околу другия и го бие с юмруци, да не говорим, че в доста случаи на опонентите base hp-то не беше равно, пример за това не е само mining-a, а и 5% hp при таурените + това дори и да имат изравнен живот шансът за победа се свежда до някои miss, dodge, parry понеже без гиър % на тези статове е изравнен.
Другото, което ми направи впечатление, в предвид малкото време, през което гледах евента(поради това, че не ми хвана окото), е как от 3 участващи мейдж-а не даде възможност на единия да се сбие с другия и директно го отписа от първото място.
Доста скучно беше да гледаш как feral dru се бие с mangle(не съм сигурен дали това си избра) срещу balance dru, който се опитва да му кастне докато другия се върти около него.
Да не говорим за точковата система, която и другите засегнаха - изцяло куца.
И куп други работи, за които дочух, но не виждам смисъл да продължавам.
ПС:Добер нищо лошо към теб, но, за да стане хубав евент, той трябва да е сериозен, до някаква степен, иначе всичко се обезсмисля.Факт за това колко несериозен е евента е това, което написа
X/Me + статистиката - около 20 участващи и 60+ зрители.
ПС2:Това е от мен, честито на печелившите и дано следващия път нещата се получат по - добре.