WOTLK > Забавление

Бихте ли използвали принтиране с невидимо мастило?

<< < (2/5) > >>

Abken:

--- Цитат на: IvoArsov в Юни 17, 2013, 05:59:29 pm ---Сафчо ----> http://academy.telerik.com/

Ловец , ако кажеш , че тоя "елитен" университет е СУ ... ше ревна .

--- Край на цитат ---
100%

А иначе, какъв е смисъла да преписвате, та нали това нещо ще ви трябва в професията, евентуално. Да, съгласен съм, че има много глупави неща, особено дипломните работи за магистър, но все пак трябва да сме вещи поне в нашата област. Това не е да ставаш филолог по славянски езици и да ти трябва химия/физика/биология (генетика), както става с всеки филолог, докато е средно образование. Но затова е университет, за да се научиш на теория и практика (макар че в България много ги е*е дали ще можеш да се реализираш в страната или дали можеш да си прилагаш знанията), трябва един човек поне в професията си да има повече знания от другите. Строго против преписванията, но не и приписванията, правете разлика между преписване и приписване, защото много не правят, а разликата е голяма.  :clover:

valio_:
Е за т'ва драснах чертата на университета след първата година.Преподаватели дето влизат пияни на лекции и дето пишат 4-5 на хора дето са им бутнали 50 лева, а не знаят колко букви има азбуката ни(следвах българска филология и една се изцепи, че имала 26 букви и след това получи 4-ка).90 %-та преписват по изпитите и като цяло университетите са пълна анархия.Лично аз не виждам как можеш да получих реално и качествено образование, камо ми ли след това да се реализираш след това някъде с него.Ако някой иска толкова много да учи моя съвет е да си сяда на гъза още от гимназията и след това да търси начин да се нареди в чуждестранен колеж иначе в България е само загуба на пари, време и нерви.

devistator:
 Пичове, образованието е /главно/ самообазование, ако разчитате на някакви професори да ви налеят "виждания" за нещата, значи найстина сте сбъркали системата. Преписването дори е вид спасение, като се има на предвид какви глупости се учат и тяхната целта е да се вземе някой лев от лекторски и учебници, аз съм твърдо ЗА!
 Системата е такава, защото у нас всичко е подчинено на парите /да, не само тук е така разбира се/, превърнала се в поредната схема за печлба и никой не се интересува от друго.
 Покривайте тъпите им изисквания, искарайте дипломата, а от вас си зависи точно в какво ще се превърнете и точно какви ще са ви знанията.

Sapphiron:

--- Цитат на: devistator в Юни 18, 2013, 01:55:06 am --- Пичове, образованието е /главно/ самообазование, ако разчитате на някакви професори да ви налеят "виждания" за нещата, значи найстина сте сбъркали системата. Преписването дори е вид спасение, като се има на предвид какви глупости се учат и тяхната целта е да се вземе някой лев от лекторски и учебници, аз съм твърдо ЗА!
 Системата е такава, защото у нас всичко е подчинено на парите /да, не само тук е така разбира се/, превърнала се в поредната схема за печлба и никой не се интересува от друго.
 Покривайте тъпите им изисквания, искарайте дипломата, а от вас си зависи точно в какво ще се превърнете и точно какви ще са ви знанията.

--- Край на цитат ---
:clover: Много точно изказване !

Hunter1991:
Уча в УАСГ. Има 5 специализации, аз искам да специализирам 1, с което да изляза Магистър. Другите 4 постоянно ми ги блъскат като предмети през семестъра и аз от 8 изпита на семестър, само 2 са ми по специализацията...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия