WOTLK > Всичко за начинаещите

World of Warcraft - Subscription

(1/1)

The Exile:
Видях , че доста хора от форума играят в официалния сървър , искам да задам един въпрос. Бях почнал с фрий версията , която е до 20 lvl и мислех да играя само , когато главната ми игра се обновява , просто за да трупам убийства по БГ-тата , но видях една примамваща оферта за 4 евро , с което си ъпдейтнах играта до 80 (WotLK) , а от там случайно съм купил и абонамент за 1 месец. Та , към въпроса - след като ми изтече този месец , ще мога ли да си продължа да си играя с туинка 20 lvl или акаунта вече става неактивен ? Гледах други форуми и някои казват , че акаунта и клиента се дезактивират и трябва да си правиш нов акаунт , за да играеш Start Edition до 20 ниво. Значи , достъпа се спира до целия акаунт или просто до героите , които са над това 20 ниво ? Ще мога ли да си играя пак с двайската , след този месец ?

ПС: Извинявам се , че темата не е свързана с играта в сървъра , но просто няма кого да попитам. И ако някой е наясно по този въпрос , нека да отговори колкото се може по-бързо , понеже не знам дали да си барам "мейн" 20ската  :) или да я държа до след изтичането на sub-a.

The Aspect:
След изтичането на абонамента акаунтът ти се замразява до следващо закупуване на такъв :clover:

п.с. Не виждам смисъл в това да играеш trial при положение, че това те ограничава дори повече отколкото пиратката те ограничава.

The Exile:
Жалко , за натрупаните убийства , тогава  :cap: Ще започвам наново.

ПС: Играя триал-а , защото , както споменах в поста си , WoW не ми е първият избор за игра и просто играя за Honorable Kills за арморито , когато имаме ъпдейт или мейнтенанс. Човекът , който ме запали по WoW едно време , сега има 85-тка в този сървър - Sylvanas , в който започнах и се надявам след време да си върнем спомените , които изживяхме в EVO WOW , но засега е неактивен и затова не ми трябваше да започвам сериозна игра.

Караконджул:
Ти сам си отговорил на въпросите ти.

Start Edition = мах 20 ниво и всякакви рестрикции, като липса не 'луми, чат, гилдия и прочее.

При вече добавени Ванила, Ката и WotLK, акаунта ти се активира и получаваш всичко до 80 ниво. След изтичането на времето, вече активирания акаунт, минава в статус Frozen и чака подновяване.

Затова, ако искаш отново free, правиш нов акаунт (но не нов в battle.ne) и си ти: :clover:

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия