WOTLK > Всичко за начинаещите

Ако може малко информация за емблемите и босовете

(1/2) > >>

milen0v:
Здравейте,нов съм в играта и не съм запознат какво се прави след 80 лв.Разбрах ,че райдове,мобове се ходи се бийй но си нямам напредстава къде се намират.Ако може да ми напишете местата ще съм благодарен.А тези емблеми от къде ги получавам и как  ? Благодаря предварително

Sapphiron:
Horda или ally си ? АКо си хорда пиши на герой Sapphiron и ще ти обясня и помогна. Като начални итеми най-добре се ориентирай в правене на RDF и POS & FOS + някаква професия примерно.

The Aspect:
Здравей и към теб първо.


--- Цитат ---Здравейте,нов съм в играта и не съм запознат какво се прави след 80 лв.
--- Край на цитат ---

По принцип няма никакво значение дали си нов, стар, тра-ла-ла. Целта на играта е забавление или поне за мен е така. Това е първоначалният ми съвет към тебе, ако разбира се искаш да ти е приятно прекараното време онлайн.


--- Цитат ---Разбрах ,че райдове,мобове се ходи се бийй но си нямам напредстава къде се намират.Ако може да ми напишете местата ще съм благодарен.
--- Край на цитат ---
По принцип към момента, в Близърд е измислена точно тази схема, за да няма разлика в гиъра на играчите, а единствено в практическите им възможности при смесените дейности, за които ще стане дума след малко.
Хронологичната подредба по трудност е следната:
а) Мисии - Веднага обяснявам, но в ЕВО спазването на тази точка е излишно хабене на нерви.
Те се изпълняват с цел, /най-вече свикване с героя и опознаване на историята, на играта/ начално облекло. Т.е. предметите предоставяни от тези задачи са доста по-добри от дроп/луут на НПЦ-тата, и с тези предмети няма да си гол като мишка в следващите етапи на играта, а именно:
б) Дънджъни
Или иначе казано по-малки инстанции, които се правят на групи от по 5 човека максимум. Бързи са за минаване, и могат да се рънват безкрайно (без героичния мод, който е с 24 часов куулдаун), като чрез това събираш бързичко един вид минимален гиър, за следващото ниво на игра. Тези инстанции, нормално са с по 3-4 главатаря, които пускат 1-2 епични предмета. Траша вътре също има шанс да дропне някое ту синьо, ту лилаво предметче.
Примерни дънджъни:
The forge of souls - Icecrown
The pit of saron - Icecrown
Halls of Reflection - Icecrown - Ако работи!
Както виждаш и трите дънджъна са в една територия, и на трите входовете са на едно и също място. Моя съвет за по-лесно предвижване към инстанциите е, да използваш телепортиращото НПЦ, което се намира във всяка столица.
Trial of the champion - Icecrown - Ако работи!
в) Рейдове - Тука обаче модовета са 4, които ще спомена по-долу.
Те се минават от отбор по 10/25 човека максимум, спрямо мода разбира се. Естествено както при дънджъните, така и тука има героични модове. Съответно 10 и 25 човека, но не всички рейдове ги поддържат тези два допълнителни мода. Рейдовете са с едноседмичен куулдаун.
Примерните дестинации за твоята цел тука не са много, дори е само една. Иначе има доста рейдове за минаване, но както всички останали и ти ще гониш "MAX GS".
Icecrown Citadel - Icecrown - Това е твоето последно място на киснене в PvE играта. Отново можеш да се придвижиш лесно и бързо с телепортиращото НПЦ.


--- Цитат ---А тези емблеми от къде ги получавам и как  ?
--- Край на цитат ---
Емблемите се получават, когато минаваш успешно инстанциите. Иначе казано от всяко убито шефче ти получаваш емблема/и. Отделно има седмични мисии, които също за награда дават емблеми.
В момента най-скъпата емблема на този пач, на сървъра е Emblem of frost.

Информационно мога да ти кажа, че за твоите намерения ще ти трябва най-малко една стабилна гилдия и разбира се ... /join world
Успех!

dobermana:
Прегледай тези 2 теми

http://forum.evowow.com/index.php?topic=17769

http://forum.evowow.com/index.php?topic=28841

admin:
I fixed the links just for you ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия